Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hii Allah korusun böcük ya çocuktaki cesaret ya iç kanama olsa ya sıcağıyla anlamadığı kırık olsa niye gitmez hastaneye ya

hii Allah korusun böcük ya çocuktaki cesaret ya iç kanama olsa ya sıcağıyla anlamadığı kırık olsa niye gitmez hastaneye ya

bende ddım ama cocuk dınlemedıkı gıttıınş bişi olmamıştır

ahh bu gençler ahhh

nıye kımseler yok yaaaa
dün kocem uyuz oldum yasemını ızlettrmedı kurtlar vadısını ızledı hoşşık

İNŞALLAH BÖCÜK

Ayy akşam komikti yasemin sinanın dudaklarını çekip güldün bak diyor :) tekrarırını izlersin artık

gerçekten kızlar nerede boşver kesin hamiş topiklerindedir

İNŞALLAH BÖCÜK

Ayy akşam komikti yasemin sinanın dudaklarını çekip güldün bak diyor :) tekrarırını izlersin artık

fırsat buldukça ızlıyorum cnm orayı ızledımmm
tam acıyorum biri gelıyoo bişi ıstıyoo kaldı ölee

sorma yaa sımdık herkes bebişli moda oldukendımı dışlanmış hıssedıyorumm

İNŞALLAH BÖCÜK

fırsat buldukça ızlıyorum cnm orayı ızledımmm
tam acıyorum biri gelıyoo bişi ıstıyoo kaldı ölee

sorma yaa sımdık herkes bebişli moda oldukendımı dışlanmış hıssedıyorumm

Kızlar işler biraz yoğun arada bakıyorum ama yazamadım..

Mandiş daha hamiş topicine geçemedim..Hamile kalmak isteyenlerleyim

sipidiyle ikiniz kaldınız sizde artık elinizi çabuk tutun

sipidiyı bılmem ama bana hala uzak gelıyoo

görümcek gelmış köydensabah baktım facede kocemın enıştesı bişi yazmış ama terbıyesızbende dedım bu ne tuhaf laf dedım görümcek yazdı
kocam yazmış ben değil
dedım ona söyle terbıyesızleşmesınsonra napıon ne eıdon dedım zabanan senın facede ne işin var
kocasını kontrol edıyormuş
sankı yapan adam yapamıycak adamın gözler fıldır fıldır benım kocemıde bozcakk yoldan geçen kızlara bıle yanımızda karısının yanında laf atıyoo sarkıntılık edıooo edepsız
neyse bı baktım b.görumcek x geldı dedı(k görumcek)
ıı dedım
hemen faceye gelmış oturmuş zaten oynağın tekı cabuk gtsede mılletın başını belaya sokmasa

yine mi geldi böcük bu sefer niye gelmiş

adet düzensizliğinden ayrıca beş ay boyunca hiç belirti yaşamadım ki

bende belirti hiç yaşamadımda neyseki adetlerim düzenliydi..Gerçi geç öğrenmek daya iyi strese giriyor insan böyle..Kesesiydi,kalp atışıydı derken...Birde seyehat yasağı çıktı..

Sen ilk zamanları stressiz atlatmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…