Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yine mi geldi böcük bu sefer niye gelmiş

bende bılmıyorumkıişleri güçleri yok durmadan huzur bozmak
bı gönderırken sormuşlarmış evıne yolladığı kzına gelebılır mı dıye yokkk nerde
geçen geldı aylarca kaldı enıştesı(ablasının kocası)heryerde başıma iş açmadan bı gtseydı dıye dert yanıyordu daha geçen ama onlarda bunu anlıycak kabılıyet yok
aman banane yaaa sadece sinirimi bozuyoo oo yoksa ben ne evıme alırım ne gıderım naparsa yapsınlar yalnızca bayram bı uğrarım o kadar

evet süpriz oldu birde olmuyordu ya doktora gidiyordum neden olmuyor diye tahliller filan yapılıyordu :))

boşver böcük ona kadar kafana takılcak başka sounun mu yok iş açarsa açsın başına sen bak yuvana

selam kızlar, eveeet halı yıkama fiyatlarını öğrenmiş bulunuyoruz, evden almayan yakındaki ufak yer 3,5; evden alan birkaç sokak ötedeki yer 4 tl, neyse yine aşırı fark olmadı sizin orayla, nasıl olsa alışkınız biz kazıklara

he böcüşüm kertmiş bunlar bebekleri

mandiş oğlan doğursunlar da kızın seçme şansı çok olsun, sonra eldekilerden seçmek zorunda kalır

sel, di mi ama güzellik göreceli, sakın süt kardeş yapma

12 haftalık mı boşver allah da seni güldürsün

benim kızım seçmeyecek hiç yüzlerine bakmayacak tek bakışı saçlarını başlarını yolmak için olacak :)))

selam kızlar, eveeet halı yıkama fiyatlarını öğrenmiş bulunuyoruz, evden almayan yakındaki ufak yer 3,5; evden alan birkaç sokak ötedeki yer 4 tl, neyse yine aşırı fark olmadı sizin orayla, nasıl olsa alışkınız biz kazıklara

he böcüşüm kertmiş bunlar bebekleri

mandiş oğlan doğursunlar da kızın seçme şansı çok olsun, sonra eldekilerden seçmek zorunda kalır

sel, di mi ama güzellik göreceli, sakın süt kardeş yapma

12 haftalık mı boşver allah da seni güldürsün

ay başım ağrıyo bugun nedense yaaaişte cok ama yapasım yok
akşam evde iş yapmam lazım ve h sonu kıtap okumam lazım

kanga h geldınn
bana 6 tl ddılerama keşke emın olsam ak pak olcana ınan acımam ama emn olamadım vermedım halaa zaten parada yok o ayrı mesele

he bu arada apartmanı akrepler bastı bızımılk evlendığım gün hatta ceyız serılırken 2 tane görmş öle cok korkmuştumkı bişi gıymek ıstesem sılkeler öle gıyerdım sonra cıkmadı şükür ama herkes dedı
senın evde daha önce cıktı ve geçen gün nerdeyse tüm daırelerde cıkmış
benım alt boş ora bodrum gıbı ne varsa doldurmuşlar
bugun orası ılaçlanıp eşyalar atılcaktı
pislik yuvası resmen yaa
kedı falan gırıyoo içerı bıkezde pirelenmıştıkakşam bı baktım kapı önü eşya dolu öle pis ınsanlar varkı kullanmıycakları şeylerı oraya yığmışlar gerızekalılar yaaa

mandiş allah rahmet eylesin... işte bu genç ölümler en büyük göstergesi değil mi hayatın, gönlümüzce yaşamak gerektiği ve tabii iki ileriyi düşünmeli ama bugünü de ıskalamamalı, saçma sapan şeyleri takmamalı... hepimiz için geçerli olan şeyler...

senin evde kullandığın kimyasallardan sizin evinize giremez böcük rahat ol :)

haklısın Amin yorgun Amin

kız bende şoktayım essah mı dıon sen

böcük geç anladım onu biliyorumda tam 12 haftalıkmıydı onu hatırlamıyorum ama doktora gittiğimde kalp atışlarıda oluşmuştu :))

he şöyle aferinn

Bebeğiniz büyüdükçe ve gücü artıkça, tekme ve debelenmeleride daha güçlü olacaktır.

haşin kız duru

oluyor oluyor o tekmeler dışardan rahat görünüyor karete yapıyor içerde hatta poposunu bir dayıyor göbeğimin bir tarafı iyice şişiyor dokununda semsert bir vuruyorum hemen kaçıyor :))

bencede
benı benden öncekı kiracı sandı ama yanıldııkı yıldır kapıma uğrayamıyor

hehehhee böcük nasıl uğraşın senin olduğun yer kimyasal silahlarla kuşatılmış demek onun için

haklısın Amin yorgun Amin

böcük geç anladım onu biliyorumda tam 12 haftalıkmıydı onu hatırlamıyorum ama doktora gittiğimde kalp atışlarıda oluşmuştu :))

de get len 3 aylıkken mı anlıycan zaten az daha beklesen doğrcakmışsın:)
şaka b yana nasıl anlamadın
hastada olmadın düzensızdı dıon ama 3 ay hasta olmazsa ınsan şüphelemez mı yada şöle dıyım yedığın naneden haberın nasıl yok

anneye bak şiddetçı garuubırak vursun nolcekk

kapıya yazcam zaten tehlıkelı girilmezaman yaa iğrendım ama yaa karaböcek falan olsa neyse lennn akrep bı soksa bılmeden gebercez mok yolunda:18::18:

kuzum olmuyordu ya doktora gidiyordum o ara neden olmuyor diye :))

akrep ısırsa bişiy olma çünkü sizin oradakiler zehirli değildir bizede geliyor kavanoza koyup getiriyorlar bu aylarda basıyor bazı evleri tehlikeli değil korkma ama yinde vinde besleme :)) ilaçlama yapılcak başka çaresi yok

ne kadarlık evlıydın hacı sen
doktora olmuyor dıye değilde olması için hazrlık yapmak için gıttın dıyelım demı hanı folık asıt neyım verılıyo yaa onun için mı

aman görüntüsü yeter cnm yaa korkuom valla

Mandiş 12 haftalıkken öğrenmiş yorgun..Benim bebişim daha küçük 4 haftalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…