ne kadarlık evlıydın hacı sen
doktora olmuyor dıye değilde olması için hazrlık yapmak için gıttın dıyelım demı hanı folık asıt neyım verılıyo yaa onun için mı
aman görüntüsü yeter cnm yaa korkuom valla
2 yılı bitirdik böcük olmuyor diye gidiyorduk doktora tahlliller filan olmuyor diye yapılıyordu meğer olmuşta gelmiş bile farkında değilmişiz :)))
şimdi baktım günlüğüme 6 haftalıkkken anlamışım 12 diye fazla atmışım :))
dokunma zaten böcük am hani zehirli olmadığını bilde ona göre davran diye dedim ısırdığı yeri nasıl koparır var ya :)
ay başım ağrıyo bugun nedense yaaaişte cok ama yapasım yok
akşam evde iş yapmam lazım ve h sonu kıtap okumam lazım
kanga h geldınn
bana 6 tl ddılerama keşke emın olsam ak pak olcana ınan acımam ama emn olamadım vermedım halaa zaten parada yok o ayrı mesele
he bu arada apartmanı akrepler bastı bızımılk evlendığım gün hatta ceyız serılırken 2 tane görmş öle cok korkmuştumkı bişi gıymek ıstesem sılkeler öle gıyerdım sonra cıkmadı şükür ama herkes dedı
senın evde daha önce cıktı ve geçen gün nerdeyse tüm daırelerde cıkmış
benım alt boş ora bodrum gıbı ne varsa doldurmuşlar
bugun orası ılaçlanıp eşyalar atılcaktı
pislik yuvası resmen yaa
kedı falan gırıyoo içerı bıkezde pirelenmıştıkakşam bı baktım kapı önü eşya dolu öle pis ınsanlar varkı kullanmıycakları şeylerı oraya yığmışlar gerızekalılar yaaa
senin evde kullandığın kimyasallardan sizin evinize giremez böcük rahat ol :)
bencede
benı benden öncekı kiracı sandı ama yanıldııkı yıldır kapıma uğrayamıyor
oluyor oluyor o tekmeler dışardan rahat görünüyor karete yapıyor içerde hatta poposunu bir dayıyor göbeğimin bir tarafı iyice şişiyor dokununda semsert bir vuruyorum hemen kaçıyor :))
hehehhee böcük nasıl uğraşın senin olduğun yer kimyasal silahlarla kuşatılmış demek onun için
Mandiş 12 haftalıkken öğrenmiş yorgun..Benim bebişim daha küçük 4 haftalık...
2 yılı bitirdik böcük olmuyor diye gidiyorduk doktora tahlliller filan olmuyor diye yapılıyordu meğer olmuşta gelmiş bile farkında değilmişiz :)))
dokunma zaten böcük am hani zehirli olmadığını bilde ona göre davran diye dedim ısırdığı yeri nasıl koparır var ya :)
hahaa iyi sallamışın mandiş..
6 haftalıkken duyduysan kalp atışını çok iyi..Bende 6 haftalıkken gidecem doktora inşallah kalbinide duyarız bebişimin..
Bende bu akşam janjanlı bir defter alayımda bebişime günlük yazayım..
6 mı oh iyiymiş bizimkibir boş yer görmesinler tüm pisliği tıkarlar, anlamıyorum ben bizim salak komşular da çatı katına dolduruyor düşün 2 yılda bir para veriyoruz oraları boşalttrımak için ver eskiciye, ihtiyacı olan birine
be adam di mi ama...
kız vurmasana, poposu sandığın yer ya kafasıysa o anda
kızlar pc de müzik açtım, sesini kısmak için tv kumandasını aldım elime iyi mi
seninki mercimek daha boşver
e yuh valla iyi sallamışsın neredeyse cinsiyetini öğrenecekmişsin diyecektim yoksa he doğru bir de bayağı beklemiştik kız mı erkek mi diye 3 aylık olmamalıydı di mi
mandalina ;
iyi doğuma yakın öğrenmedin yani
halkalıya gittim ancak gelebildim. ya
:))) olabilirdi sipidi rahat insanım ben :))
halkalıda ne yaptın
müşteriye gittik sabah git gel ancak bu saat oldu
bir sürü işimde kaldı şimdi onları yetiştirmeye çalışıyorum
al boşver güzel oluyor ultroson fotolarına yapıştır tarihine göre
poposu ddedi doktor hem oda sorasını burasını sokuşturmasın hakedşyor :)) yok bacım hafif parmağımla dokunuyorum anlıyor kerata hemen ne cilveler ne oyunlar
mandalina ;
yorgun iyisin dimi bebeğem :)))
cinsiyeti için de göstermemişti uzun zaman ne uğraştırmış beni hee şimdi maziyi hatrlayınca anladım :))
kolay gelsin sipidi
halkalı mıı, trenin son durağıydı di mi çok küçükken gitmişim ben hatırlamıyorum gerçi ama gitmişimne tarafta kalıyor orası ya off güya istanbulluyuz he, geçenlerde düşünüyorum yine bir semt neredeydi diye istanbul haritası çalışıcam valla
al boşver güzel oluyor ultroson fotolarına yapıştır tarihine göre
kızlar pc de müzik açtım, sesini kısmak için tv kumandasını aldım elime iyi mi
seninki mercimek daha boşver
e yuh valla iyi sallamışsın neredeyse cinsiyetini öğrenecekmişsin diyecektim yoksa he doğru bir de bayağı beklemiştik kız mı erkek mi diye 3 aylık olmamalıydı di mi
mandalina ;
Güzel bir kutu ayalıyacam mandiş..Tüm testlerimi ultrason fotolarını her hafta ayrı fotomuda koymayı planlıyorum..Bebişim doğduktan sonrada günlüğe devam etmeyi planlıyorum..Taki aklı erene kadar..Yada ömrüm elverdiğince..Evlenirkende bu kutuya günlükleride koyup hediye edicem..(inşallah o günleri görürüm tabi)
yerim onun cilvesini, artık yeri dar geliyor, dışarı çıkınca tutukluk yaşamasın diye azmaya başladı ne yapsın, seni de hazırlıyor şimdi sakin dursa tanıyamıycan aa bu kız içerdeyken sessizdi dersin diye alıştırıyor annesini de
halkalı mıı, trenin son durağıydı di mi çok küçükken gitmişim ben hatırlamıyorum gerçi ama gitmişimne tarafta kalıyor orası ya off güya istanbulluyuz he, geçenlerde düşünüyorum yine bir semt neredeydi diye istanbul haritası çalışıcam valla
iyi miyim bilmiyorum kumandaya kötü gözle bakıyorum ne suçu varsa
aman acelenız neydı dadaha 2 yıl bişi değilmışş
neysekı melek gelmışte uğraştrmamış barı
bende dıycektım hee günlüke bak dıyee:)neysekı yüreğımıze ındırıyordun
zehırlı olmasada ısırmasın ben çamaşır suyunu boca edderım tepesınden valla
ksıldı mı ses barı kanga
ayy yasemını ızledım şükür
zeliş kız bebeğı ıle nasıl rol yaptı yaa bıttım
h geldın cnm hatta kolay gelsınnn
bugun son yarın yatcan
çalış sen gıt
bunu dememeliydin aynısını ben dediğimde bu topikte az geyik yapmadılar bana
kıskanıyorlar mandiş..
Hamile olduklarında aynı fikirleri buraya yazmazlarsa bende boşwer değilim
dur dur yoksa o geyik yapanlar arasındamıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?