Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

2 yılı bitirdik böcük olmuyor diye gidiyorduk doktora tahlliller filan olmuyor diye yapılıyordu meğer olmuşta gelmiş bile farkında değilmişiz :)))

şimdi baktım günlüğüme 6 haftalıkkken anlamışım 12 diye fazla atmışım :))

dokunma zaten böcük am hani zehirli olmadığını bilde ona göre davran diye dedim ısırdığı yeri nasıl koparır var ya :)

hahaa iyi sallamışın mandiş..

6 haftalıkken duyduysan kalp atışını çok iyi..Bende 6 haftalıkken gidecem doktora inşallah kalbinide duyarız bebişimin..

Bende bu akşam janjanlı bir defter alayımda bebişime günlük yazayım..

6 mı oh iyiymiş bizimki bir boş yer görmesinler tüm pisliği tıkarlar, anlamıyorum ben bizim salak komşular da çatı katına dolduruyor düşün 2 yılda bir para veriyoruz oraları boşalttrımak için ver eskiciye, ihtiyacı olan birine
be adam di mi ama...

senin evde kullandığın kimyasallardan sizin evinize giremez böcük rahat ol :)

bencede
benı benden öncekı kiracı sandı ama yanıldııkı yıldır kapıma uğrayamıyor

kız vurmasana, poposu sandığın yer ya kafasıysa o anda

kızlar pc de müzik açtım, sesini kısmak için tv kumandasını aldım elime iyi mi

Mandiş 12 haftalıkken öğrenmiş yorgun..Benim bebişim daha küçük 4 haftalık...

seninki mercimek daha boşver

e yuh valla iyi sallamışsın neredeyse cinsiyetini öğrenecekmişsin diyecektim yoksa he doğru bir de bayağı beklemiştik kız mı erkek mi diye 3 aylık olmamalıydı di mi

al boşver güzel oluyor ultroson fotolarına yapıştır tarihine göre

poposu ddedi doktor hem oda sorasını burasını sokuşturmasın hakedşyor :)) yok bacım hafif parmağımla dokunuyorum anlıyor kerata hemen ne cilveler ne oyunlar

yorgun iyisin dimi bebeğem :)))

cinsiyeti için de göstermemişti uzun zaman ne uğraştırmış beni hee şimdi maziyi hatrlayınca anladım :))

yerim onun cilvesini, artık yeri dar geliyor, dışarı çıkınca tutukluk yaşamasın diye azmaya başladı ne yapsın, seni de hazırlıyor şimdi sakin dursa tanıyamıycan aa bu kız içerdeyken sessizdi dersin diye alıştırıyor annesini de

mandalina ;

iyi doğuma yakın öğrenmedin yani

halkalıya gittim ancak gelebildim. ya

halkalı mıı, trenin son durağıydı di mi çok küçükken gitmişim ben hatırlamıyorum gerçi ama gitmişim ne tarafta kalıyor orası ya off güya istanbulluyuz he, geçenlerde düşünüyorum yine bir semt neredeydi diye istanbul haritası çalışıcam valla

kolay gelsin sipidi

sağolasın canım teşekkür edeirm..

orası haydarpaşa anadolu yakasında kalıyor.

bu arada dün akşamda evdeydim

al boşver güzel oluyor ultroson fotolarına yapıştır tarihine göre

Güzel bir kutu ayalıyacam mandiş..Tüm testlerimi ultrason fotolarını her hafta ayrı fotomuda koymayı planlıyorum..Bebişim doğduktan sonrada günlüğe devam etmeyi planlıyorum..Taki aklı erene kadar..Yada ömrüm elverdiğince..Evlenirkende bu kutuya günlükleride koyup hediye edicem..(inşallah o günleri görürüm tabi)

aman acelenız neydı dadaha 2 yıl bişi değilmışş
neysekı melek gelmışte uğraştrmamış barı

bende dıycektım hee günlüke bak dıyee:)neysekı yüreğımıze ındırıyordun

zehırlı olmasada ısırmasın ben çamaşır suyunu boca edderım tepesınden valla
ksıldı mı ses barı kanga
ayy yasemını ızledım şükür
zeliş kız bebeğı ıle nasıl rol yaptı yaa bıttım
mandalina ;

iyi doğuma yakın öğrenmedin yani

halkalıya gittim ancak gelebildim. ya

h geldın cnm hatta kolay gelsınnn
bugun son yarın yatcan
çalış sen gıt

bunu dememeliydin aynısını ben dediğimde bu topikte az geyik yapmadılar bana

şaşırmaya razıyım uslu olsun :)) gerçi bazı topalak cadılara da özeniyorum yaramazlıklarıda güzel oluyor :))

iyi miyim bilmiyorum kumandaya kötü gözle bakıyorum ne suçu varsa

:) yorgun o kumanda cansız varlık onun canı yok istediğin hıncı ondan alarak canlı olan birşeye zarar vermeni engelleyebilirsiniz

kuzum zamanıydı artık istiyorduk
dimi ya günlükten bakmak varken sallamyı seçmişim
çamaşır suyunu akrebin üstüne dökmek mi canisin böcükkk :)))
evinde çamaşır suyu değmeyen yer kaldımıki :)
kadersdiizim yavrum :)) zelişe bende bittim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…