- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
DOĞRU.yazma hadi bakalım bayramda alırsın alacaklarını ::
inşallah öyle bir evin olur da yaparsın. öyle kocaman yaptırmak için ayrı bir oda falan lazım. bende çok isterdim. çalışma odamız olsun
dün bunu aldık ama o oda ileri de çocuk odası olursa dedik kullanabileceğim bişey olsun hatta ıkea çocuk bölümünden beğensek oradan alacaktık
bayrama az kaldı inş verri bizimkine öyle az kala söylersen vermiyor şimdi mi aklına geldi diyor :2: genelde 3 ay önce alıyorum uyuzluğuna
bende bankaya gıtcem ya pufff
bnm ev 2b alanındaymıs dha tapusu yok onun ıcın 2000 tl yatrıp kayıt olacakmısız
gıttı paralarımmmm
ınş cnmm aslında ayrı odayada gerek yok salon yada hol gıbı yada ne bılem büyük bı odam olursa eğer bı duvarını ayırırım nolcek
güle güle kullanın cnmm
ben aylar evvel kışın kullancam dedım cnmmm ısterse vermesın kafam cok bozukgelmıycem vermezse otursun dursunn umrumda sankı hıh
senın ev mı aboww cok paraymışş
daha benım olamadı .. parayı basarsam her ay olacak tabı tapu babamın ustune cıkcak onun evı oldgu ıcın sonrasnda bı krız yasamayız ıns
hoş bulduk kangam da kimseler yok yav, diğer konularımı okudum baktım buraya gelen yok, boşver ne 5 tüpü yav, he pardon 5 torba sandım bir an
kangam ve nadia duvara asılan yerden raf mı konuşuyorsunuz aa yok spidiyle konuşuyodunuz galiba, yerden yukarı kitaplık severim ben gönlümce ağırlık yüklemek için gerçi diğerleri de sağlam oluyor bayağı sanırım ama duvara çakma olayını pek sevmiyorum sanırım he gocaman evim olur ayırırım bir duvarı inşallah mısır,'daki hala miras bırakırsa:)))
mandiş ne piyangosu he yılbaşı gibi herkes birbirine mi, yazma yazma süpriz olsun:)))
mutluluk yok ortada galiba, sel damadı büyütüyor mandişl, her an pc kapayıp çıkmam gerekebilir tel bekliyorum kendinize iyi bakın kızlar
hırrrrrrrrrrrrrrrrr yorgun
hoş bulduk kangam da kimseler yok yav, diğer konularımı okudum baktım buraya gelen yok, boşver ne 5 tüpü yav, he pardon 5 torba sandım bir an
kangam ve nadia duvara asılan yerden raf mı konuşuyorsunuz aa yok spidiyle konuşuyodunuz galiba, yerden yukarı kitaplık severim ben gönlümce ağırlık yüklemek için gerçi diğerleri de sağlam oluyor bayağı sanırım ama duvara çakma olayını pek sevmiyorum sanırım he gocaman evim olur ayırırım bir duvarı inşallah mısır,'daki hala miras bırakırsa:)))
mandiş ne piyangosu he yılbaşı gibi herkes birbirine mi, yazma yazma süpriz olsun:)))
mutluluk yok ortada galiba, sel damadı büyütüyor mandişl, her an pc kapayıp çıkmam gerekebilir tel bekliyorum kendinize iyi bakın kızlar
ınş cnmm aslında ayrı odayada gerek yok salon yada hol gıbı yada ne bılem büyük bı odam olursa eğer bı duvarını ayırırım nolcek
güle güle kullanın cnmm
ben aylar evvel kışın kullancam dedım cnmmm ısterse vermesın kafam cok bozukgelmıycem vermezse otursun dursunn umrumda sankı hıh
senın ev mı aboww cok paraymışş
o zaman sen nıye öduyon hacuu
başka kardeşin yok mu
aılenle aranı düzeltmeye bak o zaman bıraz çıkarcı gıbı oldu ama dedığıne göre aranız kötü ıse zor
kanga h geldınnn
amway diş macunu kullanan var mı glıter mı neydı adı
hosgeldın canım ne ıcın kan verdın o kadar
Kontrol için aldılar kan canım..
Ama bende kan bırakmadılar ya..Bugün hep başım döndü..Zaten kansızım ben..
GÜNAYDIN;
dün aniden çıktım güneşlideydim gelince de işler acayip yopunlaştı baktım ama okuduğumu bile anlamadım..
akşam teyzemdeydikama bu akşam evdeyiz kısmetse
bu akşamda bi sahil yaparsınız artık :))
yok evdeyiz anacım yarın çalışmayabiliriz ama daha kesin bişey yok ya haber gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?