boşver gerekli onlar yerine bünye kan üretiyor zaten doktor kan ilacına başlamıştır :)
böcük inşallahj istediğin gibi eve sahip olursun
sipidim nerelerde kesin akşam yine gezmelerdedir :)
mutluluk ne zamandır uğramıyor
nadia bence işini sağlama al tapuyu kendi adına çıkart yarının kime ne getirceği belli değil
Günaydın kızlar
kan ilacına başlamadı doktor..4 aydan sonra kullanacakmışım...
Tabi başka doktora gidecem bundan sonra o ne der bilmiyorumm...
inşallahhh yarın tatil haberi gelir vee akşamda soluğu bir yerlerde alırsınız :)
boşver gerekli onlar yerine bünye kan üretiyor zaten doktor kan ilacına başlamıştır :)
böcük inşallahj istediğin gibi eve sahip olursun
sipidim nerelerde kesin akşam yine gezmelerdedir :)
mutluluk ne zamandır uğramıyor
nadia bence işini sağlama al tapuyu kendi adına çıkart yarının kime ne getirceği belli değil
yok anam yaaaaa bu akşam evdeyiz aaaaa zorla bi yere gönderiyorsunuz heeee gitmicem evdeyim akşama dün dışardaydık yeter bayram da da gezeceğiz zaten evde dinlenirim
kendı adıma nasıl cıkarttırabılırım bu ıslerden anlayan varmıdır buralarda acaba ?
onceden ev babamın uzerıne yazılmıstı e sımdı evın sagını solunu olcmeye gelıncede onun ısmı yazılı bn kendı adıma nasıl cevıreblırım
yada para yatrmaya gdınce orada konusayım dıorum belkı bı yolu vardır yoksa o sekılde olacak mecbur ,
arabada bı kazık yedım bu ev meselesınde de bı kazık atar bana emınım de artık kurtulmak ıstıyorum bunlardan
cıks olmaz yakışmaz sipidye evde oturmak :)
bir kere her para alım verim işini resmi yap bankayla yap 2b de durum nedir bilmem normalde tapu satış yoluyla alabilirsin adam vermiş nasıl olsa ama ayrıntıları muhakkak avukata danış
benim bir evim var babamın üstüneydi zamanında parasını verdim babama elden babamda bana satış yaptı tapuyuda annemin üstüne yaptım şimdi babam vefat etti etraftaki dedikodulardan kıllanıp avukata gittim ve benim parasını verdiğim tapusunu aldığım evi geri alabiliyorlar bir mahkemeye bakıyor iş tabi başka olaylarıda var burada yazmadığım ama özetle sana tavsiyem eşşeğini sağlam kazığa bağla ve avukata danış
akşam uyuduktan sonra bir ses gürültü zıpladık yataktan alt kattaki uşak annesiyle kavga ediyordu 17 yaşlarında delikanlı nasıl bağrıyor annesine anneside ona bir ara annesine vurduğunu bile düşündüm sessizleşti birden ortalıksonra annesi yine başladı bağırmaya ama uşak daha fazla bağırıyordu annesi sus komşular duycak dedikçe uşak banane ben mi istedim burada oturmayı nefret ediyorum bu evdende komşulardanda 14 yaşımdan beri bu konuda baskı yapıyorsunuz filan neler neler diyor sonra kapılar yumruklandı duvarlar yumruklandı kapılar vuruldu öyle kötü oldumki bebeğime dokunup dua ettim Allah asi evlat vermesin kimseyi o duruma düşürmesin doğru yoldan saygıdan sevgiden ayırmasın evlatlarımızı o kadına Allah yardım etsin tam ergenlik dönemi erkek çocuğu Allah yardımcısı olsun
sagol canım uyardıgın ıcın dıkkat edıcem zaten annem sen orada oturamazsın dedı bana dun baska yerde yasamak ıstıyosam evlenıp ıyı bırıyle gıdermısım zıhnıyete bak sonrada bna bız senı sevıyorduk sen kendın evlendın kendın soyle yaptın boyle yaptın dıyorlar
canım bu bırazda anne babanın elınde olan bırsey ,
sen evladınla ılgılenmezsen ona sevgı gostermezsen oda sana karsılıgını verır ama sever ılgılenır ona guvendgını bellı edersen oda aynı sekılde sana yanlıs yapmaz herseyın bası sevgıden gecer bn bunu bılır bunu soylerım
o temenni iyi biriyle evlenmen konusu ama gidincede evlat işte paylaşılamıyor :)
kuruş harcamadan önce avukata ayrıntılı danışmalısın
tek çocuk nadia ya üzerine titriyorlar geç gelmiş zor olmuş birde arada yaş farkı çok var belki ondan belki çok üzerine düşmekten belki başka şeyleden bilemiyorum ama burada her ikisininde eksikliği vardır ama ergen olunca birde erkek olunca çok zor zapetmesi dediklerin bir yerde kalıyor hormonları bambaşka işliyor işte delikanlıların
paylasamadıgından degıl canım kendını haklı cıkarmak ıcın yapıyor :)
ustelık ben daha one evlenıp ayrıldım ve cok kotu seyler yasadım sımdı evlenmek ıstemıyorum kımse benı uzmesın kendı halımde calısayım evıme gıdıp geleyım ıstıyorum ama rahat bırakmıyorlar her aksam bı laf sokmalar bı ımalar fılan sonrada bız sana ne yapıyoruz oluyo
ne yaşadığını aile yapını bilmiyorum ben genel olarak söyledim nadia sen kafan olsun huzurun olsun istiyorsun ama onların yetiştirilmesi belki bakış açıları senin huzur anşalısınla aynı değil hatta aynı olmadığı kesin gibi onlar söyledikleri lafları kendilerince iyi niyetle söylüyorlar fark ederek yada etmeyerek kırdıklarını bilmiyorlar anne babada da olsa aynı evde farklı düşünceler çok zor
ne yaşadığını aile yapını bilmiyorum ben genel olarak söyledim nadia sen kafan olsun huzurun olsun istiyorsun ama onların yetiştirilmesi belki bakış açıları senin huzur anşalısınla aynı değil hatta aynı olmadığı kesin gibi onlar söyledikleri lafları kendilerince iyi niyetle söylüyorlar fark ederek yada etmeyerek kırdıklarını bilmiyorlar anne babada da olsa aynı evde farklı düşünceler çok zor
bn evde huzur olsun ıstıyorum mesela , durup durup bana laf sokmasınlar ıstıyorum lambayı kapatısımdan arabanın kapısını ortusumden herseyıme yorum yapılmasın benı oldgum gbı kabul etsınler saygı gostersınler ıstıyorum ... ama onlara gore bu laflar hıcbırsey ama bnm sınırlerım kaldırmıyor ıste artık
aslında cok haklısın ... babam kendı basına buyumus sayılır annemde dısardakı hayatı sadece kocasından duyduklarıyla bılen saf bırı sımdı bazı seylere sahıp oldular dıye kendılerını bırsey sanıyorlar ... bana bırkere sormus degıldır sen hangı bolum okuyorsun bıseye ıhtıyacın varmı dıye ama ıs kucumsemeye dalga ya gelsın onlardan ustunu yok cahıller ıste okula gıtmeyınce okumuyo sanıyorlar
işte onlara göre normal laflar laf sokma değil onlar kimse kimseyi değiştremiyor baksana seni onlar yetiştirdiği halde onlar gibi bakmıyorsun hayata ailen de senin gibi bakmıyor kimse kimseyi değiştiremiyor işte orta nokta bulunup gidilmeli herkes birbirine saygı göstermeli değilmi sen onları olduğu gibi onlar seni olduğu gibi oturup konuşmanda faydasız anlatman mümkün değil çünkü onlara göre doğal konuşma tarzı bu farkında olmadan söyleniyor bir çok kırıcı kelimeler takmamaya özen göstermelisin yoksa kendini yıpratmaya devam edersin
nadia herşey okulda bitmiyor ailede bitmiyor hepsinin bütünün etkisi çok var kişiliklerimiz üzerinde arkadaş çevremiz komşularımız oturduğumuz mahalle gitiğimiz yerler ailemiz akrabalarımız her şey etkiliyor bizleri bazı şanslı insanlar herşeye rağmen çırpınıp kendini geliştirbiliyor ama herkesden bunu bekleyemeyiz senin isteklerine cevap veremiyor olabilir ailen ama bu onların ailen olduğu gerçeğini değiştirmiyor yapabileceğin birşey yokki malesef onlarıda olduğu gibi kabul edip kendini daha fazla yıpratmamaktan başka zaten çabalıyorsun kendi evini kurma tek başına yaşama gibi düzenini kurma peşindesin bence ona adapte ol diğerlerine gül geç
onları oldukları gıbı kabullenmeyı cok ısterdım ama kabullensem bıle aynı evın ıcınde oldgumuz ıcın olmuyor yanı durmuyolar hıc bunuda soylemeyelım belkı kırılır gucenır demıyorlar ... bende ayrı eve adapte oldum ama ona bıle karsı cıkacaklar gorunuse kalırsa barı bu sefer verdgım paralar bosa gıtmese
Günaydın kızlaaar
Umarım iyisinizdir, insanlarla kim olursa olsun aslında mükemmel ikili olamazsınız. O yüzden sizi sevdiklerinden eminseniz uyum sağlamaya çalışmak en doğrusu olacaktır.
ayrı ev fikrini hala söylemedinmi
hoşgeldin
Günaydın kızlaaar
Umarım iyisinizdir, insanlarla kim olursa olsun aslında mükemmel ikili olamazsınız. O yüzden sizi sevdiklerinden eminseniz uyum sağlamaya çalışmak en doğrusu olacaktır.
​Hoşbulduk buralarda da dertliler var galiba.. Allah kolaylık versinhoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?