​Hoşbulduk buralarda da dertliler var galiba.. Allah kolaylık versin
​Hoşbulduk buralarda da dertliler var galiba.. Allah kolaylık versin
Canımcım az çok okudum bende ailemle çok iyi anlaşabilen biri değilim ve bütün suç bende. boğa burcuyum çooook çabuk öfkeleniyorum ve direk aileme çok çirkin bir şekilde patlıyorum. ama onlardan gerçek kimimiz olabilir ki.. sinerjiniz bozulduysa düzelecektir de.. ilişkinizi düzeltmek için sinirli dokunuşlar düşünmelisin..o dertlı benım canım
benimki ne zaman başladı hatırlamıyorum önce folik verdi o bitince kan ilacı na döndü
akşam uyuduktan sonra bir ses gürültü zıpladık yataktan alt kattaki uşak annesiyle kavga ediyordu 17 yaşlarında delikanlı nasıl bağrıyor annesine anneside ona bir ara annesine vurduğunu bile düşündüm sessizleşti birden ortalıksonra annesi yine başladı bağırmaya ama uşak daha fazla bağırıyordu annesi sus komşular duycak dedikçe uşak banane ben mi istedim burada oturmayı nefret ediyorum bu evdende komşulardanda 14 yaşımdan beri bu konuda baskı yapıyorsunuz filan neler neler diyor sonra kapılar yumruklandı duvarlar yumruklandı kapılar vuruldu öyle kötü oldumki bebeğime dokunup dua ettim Allah asi evlat vermesin kimseyi o duruma düşürmesin doğru yoldan saygıdan sevgiden ayırmasın evlatlarımızı o kadına Allah yardım etsin tam ergenlik dönemi erkek çocuğu Allah yardımcısı olsun
Nadia senın ve aılenın durumuna cok üzülüyorumyanlış anlama yaşadığı ortamı ben bılemem ama hayatta şöle bır gerçek var
kımse AILEN gıbı asla olamz
umarım bırbırınızın kıymetını kaybetmeden anlarsınız
bu arada bayramdan sonra izne cıkcaktım ama sorun oldu yaatur şirketı ayın 30 undan sonra turların başladığını söyledı ve cumadan gıdıp pazar dönüş oluyormuş böle oluncada bende düşündm ve dedımkı kendı kendıme
bayramdan sonrakı hafta çalışıp dıyelım o cuma günü var ıse ona yazılayım sonra pazar zaten tatıl ptesıden ıznım başlamış olur ve yorulmam
diğer türlü tam tatıl bıtımı dönuyoruz ama ertesı gün iş oluyoo dınlenememsızce
Canımcım az çok okudum bende ailemle çok iyi anlaşabilen biri değilim ve bütün suç bende. boğa burcuyum çooook çabuk öfkeleniyorum ve direk aileme çok çirkin bir şekilde patlıyorum. ama onlardan gerçek kimimiz olabilir ki.. sinerjiniz bozulduysa düzelecektir de.. ilişkinizi düzeltmek için sinirli dokunuşlar düşünmelisin..
bızım aramızın duzelmesı ımkansız gbı bırsey
kımse benım aılem kadar kotuluk yapmadı bana esım bıle benım artık yanlız yasayıp kafa dınlemem lazım ,
gecelerı uyuyamıyorum uyusamda kotu kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum ,
bıde utanmadan dalga gecer gbı gece bagırıyordun dıyolar bana boyleler ıste keske bende ölsem de kurtulsam ...
canım ya o dertli benim demişsin... ailenle aranda geçenleri kopyalayabilirmisin bulamadım..
Ay öyle deme canım ya öyle şey olur mu?bızım aramızın duzelmesı ımkansız gbı bırsey
nıye cok mu muhımmm aynı konu acılınca onun canı yanacak bunun farkında mısınız bılmem
bıde slm vermeyıp gelıp sırf merk için sormanız cok ayıp
öğrenınce napacaksınız
tövbe yaaaa öle denır mı hıc
ne denır bılmıyorummmm kı:26:
Ay öyle deme canım ya öyle şey olur mu?
merhaba,
yalnız nadya ile, 2 gün önce arkadaş olduk burda, yazışıyoruz,
ailesinden dertli oldunu bilmiyordum,
yazışmadıığım biri olsa dediğiniz doğru evet..
kımse benım aılem kadar kotuluk yapmadı bana esım bıle benım artık yanlız yasayıp kafa dınlemem lazım ,
gecelerı uyuyamıyorum uyusamda kotu kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum ,
bıde utanmadan dalga gecer gbı gece bagırıyordun dıyolar bana boyleler ıste keske bende ölsem de kurtulsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?