Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

o dertlı benım canım
Canımcım az çok okudum bende ailemle çok iyi anlaşabilen biri değilim ve bütün suç bende. boğa burcuyum çooook çabuk öfkeleniyorum ve direk aileme çok çirkin bir şekilde patlıyorum. ama onlardan gerçek kimimiz olabilir ki.. sinerjiniz bozulduysa düzelecektir de.. ilişkinizi düzeltmek için sinirli dokunuşlar düşünmelisin..

Rabbım evladında hayrlısını versın hayırsız olacaksa hıc olmasın daha ıyı

bızım bı komşumuz vardı bıde oğlu ınanır mısn annesını sonunda kanser ettı kadına derdıkı sokak ortasında(babası yok terketmış)gıt o.. ol ama bana para getırbunu yapan öz evlat
erkek evlatlar daha hırçın oluyoo bende hep kız evlattan yana gönlüm tabıkı hayrlısı sağlıklısı olsun
bazen aıleyede suç bulmamak lazım bazende bulmak cok ılgısız ıle cok ılgılı arasındakı mesafeeyı ıyı korumak lazım

o kadın kanser oldu öldübız gıttık ve ınanır mısn kapı gıbı kadın cocuk gıbı kalmıştıben bılıyorumkı kesın o cocuk ya terörıst oldu yada mapısta cok serserı cok pis bişeydı

Nadia senın ve aılenın durumuna cok üzülüyorumyanlış anlama yaşadığı ortamı ben bılemem ama hayatta şöle bır gerçek var
kımse AILEN gıbı asla olamz
umarım bırbırınızın kıymetını kaybetmeden anlarsınız

bu arada bayramdan sonra izne cıkcaktım ama sorun oldu yaatur şirketı ayın 30 undan sonra turların başladığını söyledı ve cumadan gıdıp pazar dönüş oluyormuş böle oluncada bende düşündm ve dedımkı kendı kendıme
bayramdan sonrakı hafta çalışıp dıyelım o cuma günü var ıse ona yazılayım sonra pazar zaten tatıl ptesıden ıznım başlamış olur ve yorulmam
diğer türlü tam tatıl bıtımı dönuyoruz ama ertesı gün iş oluyoo dınlenememsızce

kımse benım aılem kadar kotuluk yapmadı bana esım bıle benım artık yanlız yasayıp kafa dınlemem lazım ,
gecelerı uyuyamıyorum uyusamda kotu kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum ,
bıde utanmadan dalga gecer gbı gece bagırıyordun dıyolar bana boyleler ıste keske bende ölsem de kurtulsam ...

bızım aramızın duzelmesı ımkansız gbı bırsey

tövbe yaaaa öle denır mı hıc
ne denır bılmıyorummmm kı:26:

canım ya o dertli benim demişsin... ailenle aranda geçenleri kopyalayabilirmisin bulamadım..

nıye cok mu muhımmm aynı konu acılınca onun canı yanacak bunun farkında mısınız bılmem
bıde slm vermeyıp gelıp sırf merk için sormanız cok ayıp
öğrenınce napacaksınız

nıye cok mu muhımmm aynı konu acılınca onun canı yanacak bunun farkında mısınız bılmem
bıde slm vermeyıp gelıp sırf merk için sormanız cok ayıp
öğrenınce napacaksınız

merhaba,
yalnız nadya ile, 2 gün önce arkadaş olduk burda, yazışıyoruz,
ailesinden dertli oldunu bilmiyordum,
yazışmadıığım biri olsa dediğiniz doğru evet..

merhaba,
yalnız nadya ile, 2 gün önce arkadaş olduk burda, yazışıyoruz,
ailesinden dertli oldunu bilmiyordum,
yazışmadıığım biri olsa dediğiniz doğru evet..

aılemle anlasamıyorum ıste cnm uzun hıkaye

nadia bence oturup güzelce konuşup ayrı evde yaşamak istediğini kabullendirmelisin eşyalarını alıpda izin vermeseler ne olacak
yaşadıklarını bilmiyorum bilememde duygularını anlayamadığım için pek yorum yapmıyorum ama kendini üzme yıpratma bu kadar derin değil daha yüzelsel baksan olaylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…