Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben geldım ama nasıl yoruldum
sen napan bacum

napam ya çok sıkıldım bgn bitsede kurtulsam ne güzel gidin gidin bende sevgilimlen görüşemiom nezamandır işlerinden zaman yok anca tlfda konuşuoz

başbaşa hiç bişeyler yapamıoz artık zaman yok zaten zaman oluncada kardeşi salça oluyor, seviyom kardeşini ama hepte yanımızda olmuyaz ya, canm sıkılıyo artık

Son düzenleme:

bende cok yoruldum bencede btsınnn
tabe böle dıye dıye ömürüde bıtırıyoruz orası başka

nıye cnm cok mu çalışıo h sonları falan
bızdede işte vakıt buldukça hep yanımda değil maalesef

evet hafta içi hafta sonu her daim çalışıyor boş vakit yok anca iş çıkışı uğruyor yorgun olmassa ayaküstü yarım saat görüp gidiyor beni

vardiyalı çalışıyor o gündüz evde oluyor, ben çalışıyom ozaman o işe gidince ben işten çıkıyorum akşam 12de çıkıyor. zor yani baya evlenince napcaz bilmiyorum.

haftada bir fln arkadaşıyla yer değiştirebilirse değiştiriyor 9da fln çıkıyor öyle görüşüyoruz

Son düzenleme:

zormuş yaahıc düşünme ılerısını benım eşimde hep öle çalıştı vardıyalıydı şu bu hıc yazın ıznı yok kışında ben napım demı
ınş ıyı işler kısmet olurda kurtuluruz

Aminn inşallah biz kendi işimizi açmak istiyoruz beraber en büyük hayalimiz inşallah hayırlısıyla Allah nasip ederde yapabiliriz ama işte birikim lazım onun için nerden baksan en erken 5 sene onun içinde çalışması lazım, aslında benmde içim gidiyor bütün arkadaşlarım sevgilileriyle türlü türlü aktiviteler yapıyorlar yaz kış geziyolar eğleniyorlar ben yarım saat görünce şükrediyorum napıyım ev aldık rahat yaşamak için buna katlanmak zorundayım inşallah Allahım sizede bizede bizim gibi herkesede hayırlı iyi işler güzel zamanlar geçirmek nasip olur bugünleri aratmasın rabbim.

ınş cnm ama iş açmak her zmn büyük rısk taşır hele esnaf olmak öle zorkı
bende hep kıtapçı açmak ısterım küçücük dükkaneşimde her zmn der sana ılerde ınş açarız dıye ne ıyı olur

olsun cnm boşa çalışmıo en azından ev alınmış bızım daha o bıleyokneyse olu ınş canımız sağolsun
amin cnm ınş
takılma o noktalara yaa mıllet yılda 5 6 kez tatıle cıkıo bende kocemle en son gecen yıl 1 haftalığın cıktım balayı bıle yapamadık parasızlıktanama ben mutluyum
sende mutlu ol
yarım saate senı mutlu eder emınım

ben cıkım cnm cok yoruldum bugun gözlerım pc bakmaktan ağrıdı

kendıne ıyı bak
yarın görüşmek üzere

bu arada kangammm nerelerdesun daaa

Ewt öyle ama başkasının yerinde saçını süpürge ediyosun aldınğın para belli bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun.

Çok şükür ben yarım saatede mutlu oluyorum, napıyım elimizden başka bişiyde gelmiyor zaten bazen böyle isyankar oluyorum ama yapcak bişiy yok o da çok yoruluyor canım acıyor, üzülüyorum.

Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşallahh.

Hayat zor.

bende çıkıyorum artık böcümmm yarın görüşürüzzz iyi akşamlarr

benı en cok üzende emeğının karşılığını alamamasıgerısı gelıp geçici neyse hayırlısı olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarr

şükür sınemaya gıdebıldık uzun hıkaye beğendımm güzeldı
bu h içi ınş bı fırsat daha bulursak evim sensın e gtcez
sonra ıkea gıttık cok az zaman kalmıştı kapanmasına hemen banyo rafı ve kutucuklar aldımm düzenlencek akşama
şükür bee içimde kalmadı raf

hiçbi fikrim yok cnm bi doktora görün istersen
gıtcemde fırsatım yok bacım ayagımın kontrolune bıle kıtap almaya dıe cıktgım gun gıttım kostura kostura öldum o gun hala bacaklarım agrıyo

evet cok zor yardmcı kıtap yok test kıtabı yok off...
dun bnm yuzsuz babam dıyokı bn ıssız kalsam bakarmıısın bana yok dedım bende yuzsuzzz ya bıde utanmadan bn sana baktım buyuttum demezmı yuzsuz dun hasta olmustu Allah ıste gece de oksurdu hep beter olsun ohh

Günaydın bu arada kızlar ben bgn dıyete basladım bozarsam bana kızın tamam mı

Allah kolaylık versın cnm sen bişi düşünme derslerınden başkaa
yaa babanada öle deme benım içim acıyooo lütfenn
babam aklıma gelıo hepcok üzülüyorum sızın duruma bır evlat ve bır baba neyse yaa sen derslerıne odaklan

Günaydın bu arada kızlar ben bgn dıyete basladım bozarsam bana kızın tamam mı

aaa bugunde dıyete başlanmazkı
ptesı başlardır

Aslında ona agzının payını verırdım bn sana baktım dedı ya yıne buulasmak ıstemedım,
Pazartesı aöf yollarındaydım ortagaaammm salıda dıyetteydık sozde burdakkı sıskoyla patates kızartması yedık dunden berı mıdem agrıdı dersımı aldım artık yemıcem zayıf hatun olcem

Günaydın kızlarr

günaydın cnmnassunuz

bı dahakı ptesı başlarsınşaka bı yana ama kılolu msnkı
kaçkılosunkı
ye aman can boğazdan gelır

günaydın cnmnassunuz

bı dahakı ptesı başlarsınşaka bı yana ama kılolu msnkı
kaçkılosunkı
ye aman can boğazdan gelır

Yok ortagam ya basenlerım var gobek fılan yok yanı ama verıyım dıom daha ıı olur yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…