Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

speedy ne güzel ya maşallahh şöle kv ii olanlara bayılıyorum darısı başıma dicem ama kısmet

Allahımmm hatunun evinde yemekli misafir var banamısın demi hala geziyor kendin pişir kendin ye

çok şükür canım sıkıntımız yok kv ile görümcemler duyduklarıma göre ( etraftan ) en iyileri diyebilirim:103::121:
inşallah seninde öyle olur. seni kızlarından ayırmayan kv sahip olursun ama şuna da inanıyorum.. bende iyiyim.. hiç onlara kötü davranmadım surat asmadım..
c.tesi mesela ben yokum evde görümcemlerle geldiler. (görümcemin evi bizden daha yakın ) evde kek makarna salatası falan yapmış 4 te geldiler. çay koymuşlar içmişler. ee ben evde olmayında mutfağımda istediğini yapmış. k.görümcem gitmiş yatmış hastaymış.
bi başkası olsa fesatlık düşünür. ben yokum nasılk gelir. yok mutfağıma nasıl girer falan gibi. ama inan kv annemden ayırt etmem
onunda bana kızı gözü ile baktığından da hiç şüphem yok sonuçta o ev benim evim olduğu kadar onun oğlunun da evi. eşimde benim aileme öyle.
sanırım bu iyilikler karşılıklı sadece

ne uzun yazdım he ancak şimdi girebildim.

Tunaydın hatunlar nabersınız ...
Kk yıne degısmıs :)

maşallah cnmm

evet doğru söylüyosun herşey karşılıklı tabi sen iyi olmasan onlarda böyle olmazdı bide şöyle bişey var sen birazda şanslısın ki kv ve görümcelerin iyi insanlar iyi niyetini süistimal etmiyorlar. maşallahh Allah bozmasın sanada maşallah buarada zor bulurlar senin gibi gelin bu devirde

düşünüyorum ben olsam senin gibi yapamayabilirdim ben evde yokken evime girmelerini istemezdim belki tabi büyük konuşmamak lazım kader

ben nasıl anne derim acaba elin insanına diye bile düşünüyorum.

doğrusunu yapıyosun bence keşke herkes sen ve kvlenler gibi olsa

evlenmeden önce bende diyordum. anlaşamazsam görüşmem oğlu hafta da 1 gider önemli olan oğulları falan diyordum.
ama özellikle evlendikten sonra bunu çok iyi anladım. önceleri eşim için ne olursa olsun katlanırım diyordum ama sonra kvler sadece kıymetli olan oğullalrı olmadıklarını hissettirdi. şimdi eşim istemese de ben ısrar ediyorum gidelim diye.. bana değer verene daha çok değer vermek için.

evde ben yoktum ama eşim vardı. üstelik yine bizim işimizi halletmek için geldiler. küçük tuvaleti kilere çeviriyoruz babası orayı yaptı..

benden iyisini bulma gibi şansları yok. benimle idare edecekler artık :123:

kesinlikle süistimal etmek çok farklı bişey, bizim evin anahtarı kv delerde ve annemlerde var. görümcemden dönüşte bize gelmek isterler. arar gidiyim mi diye sorar.
gitsin ben gelene kadar en sevdiğim yemeklerimi yapar yani çok şükür öyle dertleri de yok.

kısa sürede ikimizde birbirimizi çok iyi tanıdık inşallah araya torun girdiğinde de böyle oluruz en büyük korkum çocuk olunca tartışmaktır

naponuz kızlar bazam hala gelmedi offfff ev darmadağın

nerdesun cnm senn

aboww sabah berı boynum kptu totommm ağrıdıcarilerı işlıyorumm yakşaşık 1000 kişi bende ve hala 700 falanımcıkım ben çalışamm

burdayım ortagımmm dun kıtap almaya gıttım aöf ye her tarafım tutuldu kıtapları tasıyana kadar da geberdım zaten bıde doktoruma gttım ayagın eskıye gore daha ıyı dıyo ama hep agrıyo ya kıtaplarımı bı gorsen varya acırsın bana nasıl calıscam bılmıyorum dun aksam basladım her aksambıraz bıraz calısım dıorum moralmanlarım cok bozuldu kıtaplara yaaa
eee ne var ne yok hatunlar anlatın bakemmm

bocukümmm sen nasıl carı ıslıyonkı anlamadım ben ???
sıparıs alırken acmıyonmu carıyı sozlesmeye gore sonradan nasıl yapeyon bacım arada gel ozletme kendını

Son düzenleyen: Moderatör:

sen ne okuyorsun zelemele hangi bölüm bende şu kayıt işlemleriyle uğraşıyorum işyerimde çalışan bir kaç kişi beceremiyorum sistem değişti diye bana yaptırmaya geldiler halbuki bende bilmiyordum nasıl oluyor nedir değildir sadece eşşeğe semer vurmak hesabı okudum araştırdım kayıtlarını yaptım hanımların kendi işleri için araştırmıyorlar ya sevdiğim insanlar ses çıkarmadım ama sonradan kızdımk kendime

Bankacılık ve Sıgortacılık okuyorum bn canım

Tuzlu yaglı yıyınce ınsanın kalbı agrır mı ya :26: Bılenınız varsa solesın yoksa tansıyonmu var bende

kızlarr nerdesiniz yaa
bgn çok sıkıldım yaa burdada hiç muhabbet yok şimdi uyucam

haftasonu düğün var kuzenimin sonraki haftaada bi arkadaşımın elbise bakcam iş çıkışı var mı bi öneriniz nası bişiy alsam ki

Son düzenleme:
naponuz kızlar bazam hala gelmedi offfff ev darmadağın
dün gelmıycek mıydı
namıssızlar

gecmıs olsun cnmm yavaş yavaş ıyıleşecek belkıde ayağın
off düşünmek ıstemıyorum yaa dünde komşunun kızı geldı üni.başladı muhasebe işletme 2 yıllık anam bana geldı azcık ders çalıştık gebrdım sıkıldım
kıza dedım sen en ıyısı ılk iş hesap mak.al

bende bişi yok
eşim aradı sınemaya gtcez
ıkea ya gıdek dıo ama sanmamkı zaman kalsın bakcez hala alamadık rafı ya onu alır çıkarız belkıde ama ben acele etmek ıstemıyombol bol gezmek ıstıyomm
belkı bugn sadece sınema başka zamanda ıkea ederık
ölee
evde yemekte yoktu dışarda yerız
kızlarr nerdesiniz yaa
bgn çok sıkıldım yaa burdada hiç muhabbet yok şimdi uyucam

ben geldım ama nasıl yoruldum
sen napan bacum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…