Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sendede yok yok maşallah:)
ınş cnm sorunsuz bı şekılde doğuruvercenn

güle güle kullann cnm aldıklarınızı
aboww 2000 tl mılen ben kendım yatak odama o kadar vermedım
off cok pahalı cok bız braz daha ertelesek ıyı olur bebek işini

böcük ocen güzelmiş aba ben bu kadar renkli sevmiyorum ya kırmızı olcek ya french hoş ben oce sürmüyom ki :26:
sağol cnm bende farklı renklerı denemeyı cok sevıyorum
bunlar yenı çıkmış gerçi 2012 dıo ama kış renklerıymış
kandırıkçılar
ama hoş

keşke cnmbı makınaya bağlasalar en az 50 tl gıttı bız beleşe hallederdık:)

sağol cnmmm

bu arada sel senınkı mipili mi olcaktı :26:

3 ayı atlatayım öyle bakacam bişeyler mandiş..

Hangi doktora gittin

len garular ocemı beğenmedınız mı

benn beğendim böcükk

yemeğe gitmiştim canım geldimm, dikkat et kız kendine senin kaçıncı ay oldu odası fln hazır mı?

sell odanız çpok güzelmişmiş maşallahhh bayıldımm sen iş yapmıyosndur inşallah

ilk defa bi bebek odası fiyatı duydumm, amma pahalıymışş 2binlerden 4binlerden bahsediyosunuz bebek arabası 2.5 mu benzinli mi diesel mi

amaannnn yavruceylanın rahat etsinde tekk gerisi boş ödenir giderr bide ne kursuna gidiyosun??

ya kızlar ben bi bot beğendim öğle aramada sizede sorıyım dedim kararsız kaldım ataköy varmı oralarda bilmiorum ordan beğendim günlük giymek için %50deymiş koyu yeşil süet su fln almıyomuş hakiki bilmemneymiş 300den 3günlük indirim varmış 150ye düşmüş sadece pantalon altına giymelik ama elbise etek altı güzel olmas etek elbise altına giymelik çizmem var ama botum trak bişeye ihtiyacım var yağmurlar başladı artık
bu eklediğim tarz bot ama koyu yeşil süet nasıl sizce? buarada bu resmi internetten buldum erkek ayakkabısıymış bunun biraz daha kibarı bnmki :)

Son düzenleme:

sağol cnm

len bende dıom manıtasına bakıo herhalsonra etek metek ne alaka derken kırıldım burdaulen başka resım bulamadın mı

He valla böcük 2000 lira çok pahalı biz yine uygun aldık diye seviniyoruz. Lan biz çift kişilik bazayı bile 300e aldık.
Çocuk eşyaları çok pahalı. hele bi bebek arabaları var sanırsın benzinle çalışıyor:44:
Aynen benim ki pipili kesin gördük pipiyi son gidişimizde.

He bu arada yaaa millette yakışıyor renkli ocelerde ben sevmiimm zaten benim kocada hiç semiyo o yüzden hiç ocem yok düğünümde frenchim bile yoktu hesap et

Sağol kuzumşum, Ama bişeyi yanlış anladın bebek odası ve arabasının toplam fiyatı 2,500 :)
Ama tek fiyatı öyle olanlaer bile var :44:
Yok valla hafta sonu eşim her işi halletti sağolsun ben iş yapmıyorum ufak tefek şeyler yani ayak işleri.
Kura kursuna gidiyoruma canım

mutluluk beğendim botlarıda ağır duruyor kaç kayme

Böcükkk napıım kız resminee baktım bulamadım bi bunu buldum bu tarz gibi die ekledikten sora bi baktım 45 numara erkek ayabısıymış

sel iyi hadi ben ayrı ayrı sandımdı fiyatını anası 300lük yatakta yatcak oğlan paşa ya 2binlik doğsunda kıymetinizi bilsin

botlar 300müş konuşuyomuş sonra susmuş %50 indirime girmiş 150ye düşii bgn son günmüş. Ben çok beğendim aslında ama kararsız kaldım koyu yeşil die ama çok rahattı içide tüylü fln gibi sıcacık tutcak gibi

bide fiyatı azcık daha düşürebilirlermiş 100 olsa olurmuş mesela

Ya artık maaşımaaaaa zammm istiyorummmm yaaaa uyuz oluyorum yetinememeyee

Son düzenleme:

Ben beğendim valla hem koyu yeşilde siyaha uzak bir renk değil.
Yine de sen bilirsin tabi

cok pahalı yaa
ben ıkea dan düşünüyorum hep ordada harıka bebek odaları var
o da ucuz deıl ama napak herşey evlatlarımız ıcın(sankı yarın doğurcak gıbı dedım)

len para yok dıon amme 150gayme bı ayakkabıya mı vercennbence cok ama sen bılırsın
paranı ıyı hesp et öle kullan derım
ben arow dan almıştım 2 yı önce bot 50 tl ye içide yün duruşuda süper cat tarzı su bılem geçırmıoo harıka herşeyede gıdıoo

Ya doru dion banada pahalı geliyoda heryerde baktım her yerde aynı hatta daha bile pahalı çizmeler botlar cat tarzlarınada baktım 100ün altında hiç yok hatta 100bile yok normal ayakkabılar bile 70-80, kış için birazda iyi bişiyde almak istiyorum aslında bilmiom ki

para yok diom işte neden? bundan ben çok bişiy almıyorum ama alıncada iyisini almak istiyorum bölelikle hem eksiğim bitmiyo hem param bitiyo

Son düzenleme:

bence bulursn cnm arow falan yok mu bı bak ıstersen
ama haklısın herşey cok pahalı
ben dun 100 tl harcadımmgeçen h içindede 500 tl harcadımmmsu mısalı akıp gıdıo yaa kira verılcek daha eşime bıraktım artık çalışıo bı zahmet ödesın amannn

günaydınnnnnnnnnnnnn

gece uyyamadım yaa mıdem bulandı durdu süreklı wc de gecırdım en son saat 4 e gelıyordu hatrladığımm

speedy ne güzel ya maşallahh şöle kv ii olanlara bayılıyorum darısı başıma dicem ama kısmet

Allahımmm hatunun evinde yemekli misafir var banamısın demi hala geziyor kendin pişir kendin ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…