- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sendede yok yok maşallah:)pek güzel şeyler demedi tansiyon çıkabilir erken doğum olabilir çeltik daven ediyor ödem olabilir özetle bunlar hep tehlikeli dönemdeyiz bir aşamadık hee birde ters duruyormuş cadı ne olacak işte
görmedim canım devlete gittim orada göstermiyorlar kendileri bakıyorlar sanki ilk defa görüyorlar kıskanıyor ya
öyle yoğunum ki anlatamam bebek odasını aldık mobilayalar gelcek bu hafta içi, ama odanın rengi pembe. Dedik olmaz boyayalım gittik boya aldık, oda kapamadı pembeyi kapayacak ama 2-3 kat daha sonra şimdilik boya bitti eşim bu akşam boya alıp gelcek devam etcez. Sonra yatak odamızdaki yatağımız bazalı değildi baza aldık onuda sözde bu gün getirceklerdi aradım yarın getirceklermiş, anlicanız ev dandini eşyalar ortada heppuffff Kursa da gidemedim bugün muhtemelen yarın da gidemicem. Hee bu arada bebek arabasını da aldık
sağol cnm bende farklı renklerı denemeyı cok sevıyorumböcük ocen güzelmiş aba ben bu kadar renkli sevmiyorum ya kırmızı olcek ya french hoş ben oce sürmüyom ki :26:
Bebiş iyi mutlulukta beni mahfediyor sıpa
Keşke oralarda olaydıkta getirseydim sana arabayı böcükk
Sel oda için erken değilmi kuzum..Dayanamadınızmı
Nasıl odanız..Nerden aldınız..Kaça aldınız..
Ben sana erken diyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim bakıyor odalara.
blöcük ojelerin güzelmiş benim bir zamanlarki favarileri renklerimdi mavi :)
mutluluk nerdesin ben geldim sen yoksun
zelemele neler oldu şu mesajtan banada at
sel sağol canım odanısında güle güle büyüsün oğluşun
boşver başla hazırlıklara bence ben son ana bıraktım şimdi ağırlaştım gidip bakıp alamıyorum almam gerekenleri dolaşamıyorum ben bu gidişimde öyle memnun kaldım ki orada doğurabilirimde böyle giderse
blöcük ojelerin güzelmiş benim bir zamanlarki favarileri renklerimdi mavi :)
mutluluk nerdesin ben geldim sen yoksun
zelemele neler oldu şu mesajtan banada at
sel sağol canım odanısında güle güle büyüsün oğluşun
boşver başla hazırlıklara bence ben son ana bıraktım şimdi ağırlaştım gidip bakıp alamıyorum almam gerekenleri dolaşamıyorum ben bu gidişimde öyle memnun kaldım ki orada doğurabilirimde böyle giderse
len garular ocemı beğenmedınız mı
pek güzel şeyler demedi tansiyon çıkabilir erken doğum olabilir çeltik daven ediyor ödem olabilir özetle bunlar hep tehlikeli dönemdeyiz bir aşamadık hee birde ters duruyormuş cadı ne olacak işte
görmedim canım devlete gittim orada göstermiyorlar kendileri bakıyorlar sanki ilk defa görüyorlar kıskanıyor ya
öyle yoğunum ki anlatamam bebek odasını aldık mobilayalar gelcek bu hafta içi, ama odanın rengi pembe. Dedik olmaz boyayalım gittik boya aldık, oda kapamadı pembeyi kapayacak ama 2-3 kat daha sonra şimdilik boya bitti eşim bu akşam boya alıp gelcek devam etcez. Sonra yatak odamızdaki yatağımız bazalı değildi baza aldık onuda sözde bu gün getirceklerdi aradım yarın getirceklermiş, anlicanız ev dandini eşyalar ortada heppuffff Kursa da gidemedim bugün muhtemelen yarın da gidemicem. Hee bu arada bebek arabasını da aldık
benn beğendim böcükk
yemeğe gitmiştim canım geldimm, dikkat et kız kendine senin kaçıncı ay oldu odası fln hazır mı?
sell odanız çpok güzelmişmiş maşallahhh bayıldımmsen iş yapmıyosndur inşallah
ilk defa bi bebek odası fiyatı duydumm, amma pahalıymışş 2binlerden 4binlerden bahsediyosunuzbebek arabası 2.5 mu benzinli mi diesel mi
amaannnn yavruceylanın rahat etsinde tekk gerisi boş ödenir giderrbide ne kursuna gidiyosun??
ya kızlar ben bi bot beğendim öğle aramada sizede sorıyım dedim kararsız kaldım ataköy varmı oralarda bilmiorum ordan beğendim günlük giymek için %50deymiş koyu yeşil süet su fln almıyomuş hakiki bilmemneymiş 300den 3günlük indirim varmış 150ye düşmüş sadece pantalon altına giymelik ama elbise etek altı güzel olmas etek elbise altına giymelik çizmem var ama botum trak bişeye ihtiyacım var yağmurlar başladı artık
Eki Görüntüle 545829 bu eklediğim tarz bot ama koyu yeşil süet nasıl sizce? buarada bu resmi internetten buldum erkek ayakkabısıymış bunun biraz daha kibarı bnmki :)
sendede yok yok maşallah:)
ınş cnm sorunsuz bı şekılde doğuruvercenn
güle güle kullann cnm aldıklarınızı
aboww 2000 tl mılen ben kendım yatak odama o kadar vermedım
off cok pahalı cok bız braz daha ertelesek ıyı olur bebek işini
sağol cnm bende farklı renklerı denemeyı cok sevıyorum
bunlar yenı çıkmış gerçi 2012 dıo ama kış renklerıymış
kandırıkçılar
ama hoş
keşke cnmbı makınaya bağlasalar en az 50 tl gıttı bız beleşe hallederdık:)
sağol cnmmm
bu arada sel senınkı mipili mi olcaktı :26:
Sağol kuzumşum, Ama bişeyi yanlış anladın bebek odası ve arabasının toplam fiyatı 2,500 :)benn beğendim böcükk
yemeğe gitmiştim canım geldimm, dikkat et kız kendine senin kaçıncı ay oldu odası fln hazır mı?
sell odanız çpok güzelmişmiş maşallahhh bayıldımmsen iş yapmıyosndur inşallah
ilk defa bi bebek odası fiyatı duydumm, amma pahalıymışş 2binlerden 4binlerden bahsediyosunuzbebek arabası 2.5 mu benzinli mi diesel mi
amaannnn yavruceylanın rahat etsinde tekk gerisi boş ödenir giderrbide ne kursuna gidiyosun??
ya kızlar ben bi bot beğendim öğle aramada sizede sorıyım dedim kararsız kaldım ataköy varmı oralarda bilmiorum ordan beğendim günlük giymek için %50deymiş koyu yeşil süet su fln almıyomuş hakiki bilmemneymiş 300den 3günlük indirim varmış 150ye düşmüş sadece pantalon altına giymelik ama elbise etek altı güzel olmas etek elbise altına giymelik çizmem var ama botum trak bişeye ihtiyacım var yağmurlar başladı artık
Eki Görüntüle 545829 bu eklediğim tarz bot ama koyu yeşil süet nasıl sizce? buarada bu resmi internetten buldum erkek ayakkabısıymış bunun biraz daha kibarı bnmki :)
Böcükkk napıım kız resminee baktım bulamadım bi bunu buldum bu tarz gibi die ekledikten sora bi baktım 45 numara erkek ayabısıymış
sel iyi hadi ben ayrı ayrı sandımdı fiyatınıanası 300lük yatakta yatcak oğlan paşa ya 2binlik doğsunda kıymetinizi bilsin
botlar 300müş konuşuyomuşsonra susmuş %50 indirime girmiş 150ye düşii bgn son günmüş. Ben çok beğendim aslında ama kararsız kaldım koyu yeşil die ama çok rahattı içide tüylü fln gibi sıcacık tutcak gibi
bide fiyatı azcık daha düşürebilirlermiş 100 olsa olurmuş mesela
Ya artık maaşımaaaaa zammm istiyorummmm yaaaa uyuz oluyorum yetinememeyee
He valla böcük 2000 lira çok pahalı biz yine uygun aldık diye seviniyoruz. Lan biz çift kişilik bazayı bile 300e aldık.
Çocuk eşyaları çok pahalı. hele bi bebek arabaları var sanırsın benzinle çalışıyor:44:
Aynen benim ki pipili kesin gördük pipiyi son gidişimizde.
He bu arada yaaa millette yakışıyor renkli ocelerde ben sevmiimm zaten benim kocada hiç semiyo o yüzden hiç ocem yok düğünümde frenchim bile yoktu hesap et
Böcükkk napıım kız resminee baktım bulamadım bi bunu buldum bu tarz gibi die ekledikten sora bi baktım 45 numara erkek ayabısıymış
sel iyi hadi ben ayrı ayrı sandımdı fiyatınıanası 300lük yatakta yatcak oğlan paşa ya 2binlik doğsunda kıymetinizi bilsin
botlar 300müş konuşuyomuşsonra susmuş %50 indirime girmiş 150ye düşii bgn son günmüş. Ben çok beğendim aslında ama kararsız kaldım koyu yeşil die ama çok rahattı içide tüylü fln gibi sıcacık tutcak gibi
bide fiyatı azcık daha düşürebilirlermiş 100 olsa olurmuş mesela
Ya artık maaşımaaaaa zammm istiyorummmm yaaaa uyuz oluyorum yetinememeyee
len para yok dıon amme 150gayme bı ayakkabıya mı vercennbence cok ama sen bılırsın
paranı ıyı hesp et öle kullan derım
ben arow dan almıştım 2 yı önce bot 50 tl ye içide yün duruşuda süper cat tarzı su bılem geçırmıoo harıka herşeyede gıdıoo
Ya doru dion banada pahalı geliyoda heryerde baktım her yerde aynı hatta daha bile pahalı çizmeler botlar cat tarzlarınada baktım 100ün altında hiç yok hatta 100bile yok normal ayakkabılar bile 70-80, kış için birazda iyi bişiyde almak istiyorum aslında bilmiom ki
para yok diom işte neden? bundanben çok bişiy almıyorum ama alıncada iyisini almak istiyorum bölelikle hem eksiğim bitmiyo hem param bitiyo
Speedy gene geziyo heralde
günaydınnnnnnnnnnnnn
gece uyyamadım yaa mıdem bulandı durdu süreklı wc de gecırdım en son saat 4 e gelıyordu hatrladığımm
bugün çok yoğundum yaaa :2::2:
kv ile çok görüşüyorsun demişsin geçenlerde.. kv ile aram iyidir. sık sık görüşürüz dün akşamda yemeğe bizdelerdiannemlerle bilrikte:
ben dışardaydım onlar bizde eşimle bi kaç iş vardı onu hallettiler
günaydınnnnnnnnnnnnn
gece uyyamadım yaa mıdem bulandı durdu süreklı wc de gecırdım en son saat 4 e gelıyordu hatrladığımm
üsüttün sanırım böcük geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?