Yok ortagam ya basenlerım var gobek fılan yok yanı ama verıyım dıom daha ıı olur yane
hallettik kuzum sağol düşüncen içinbaza gelince içine alıverir hepsini meraklanma:)
kocan yerleştirsin gelince sen elleme
dün gelmıycek mıydı
namıssızlar
gecmıs olsun cnmm yavaş yavaş ıyıleşecek belkıde ayağın
off düşünmek ıstemıyorum yaa dünde komşunun kızı geldı üni.başladı muhasebe işletme 2 yıllık anam bana geldı azcık ders çalıştık gebrdım sıkıldım
kıza dedım sen en ıyısı ılk iş hesap mak.al
bende bişi yok
eşim aradı sınemaya gtcez
ıkea ya gıdek dıo ama sanmamkı zaman kalsın bakcez hala alamadık rafı ya onu alır çıkarız belkıde ama ben acele etmek ıstemıyombol bol gezmek ıstıyomm
belkı bugn sadece sınema başka zamanda ıkea ederık
ölee
evde yemekte yoktu dışarda yerız
ben geldım ama nasıl yoruldum
sen napan bacum
basenler için stepper canım..Başka şeye gerek yok..Eve alıyorsun bir stepper akşamları çalışıyorsun basenlerin gidiyor
Yok ortagam ya basenlerım var gobek fılan yok yanı ama verıyım dıom daha ıı olur yane
İyyiyiz canım..Sen nasılsın
hallettik kuzum sağol düşüncen için
adı üstünede namıssız işte
Dün akşam 6,5 da getirdiler. Evi toplicam birazdan. Kursa gittim geldim anca
Stepper ne kı :26:
selam kızlar, geçmişi okuyamayadım son sayfaya baktım sadece basenler için stepper demişsiniz şu adım atılan sadece ayak basma yeri olan şeylerse, dizlerde sorunu olanlara önerilmiyor. koşu bantları bile uzun kullanımda zararlı bilginize. kendi vücut ağırlığında yapabileceğin harketler var bacak açma şeklinde zelemele tavsiye ederim eskiden ben de zayıf ama basenli biriydim ilk gençlik yıllarında kışın basen çıkardı hemen o haereketleri yapardım, sandalyeye tutup başlarsın sonra tutunmadan yaparsın.
kış geldi yagerçi ara mevsim de hasta ediyor kıştan beter ama yakıt parasını düşündükçe fenalık geliyor
bu arada kangammm hani bana link göndermiştin mucize lezzetler miydi orada da görünce o aletten almıştım buharda sebze harika oluyor kızlar, hem sağlıklı hem çok pratik
Günaydınn kızlarr,
böcükk sell hayırlı olsunn aldıklarınız :)
Bgn çok uykum var ya yemek yedim geldim hala açılamadım
Cnm sıkkın bgn sevgilimle atıştık azcık canımı sıktı. Valla erkek milletine hiçbişey yapmıcan yaranılmıyor.
Günaydınn kızlarr,
böcükk sell hayırlı olsunn aldıklarınız :)
Bgn çok uykum var ya yemek yedim geldim hala açılamadım
Cnm sıkkın bgn sevgilimle atıştık azcık canımı sıktı. Valla erkek milletine hiçbişey yapmıcan yaranılmıyor.
sevındım kangammm ohhh afıyet olsun onunlapişen yemeklerde sana
sağol cnmmm
aman yenı mı anladın onu sen
Kızlar ıyı dıyonuzda ben ayagımdan amelıyat gecırdım ıkı defa oyle fazla hareket yaparsam agrır daha beter olur ,
en ıyısı yemeyerek zayıflamak ,
ay bu zyıflama konularından bana artık gına geldı teyzem annem ve anneannem olacak uclu benı her gorduklerınde hareket yap hareket yap dıe uzerıme gelmıyolarmı uyuz oluyorum yapabılsem zaten yapcam bılıyolar ayagımın agrıdıgını ılla basınıza mı gelsın dıyım yanı ınsanlar cok dusuncesız ya off
ameliyat olayını bilmiyordum zelemele çok dikkat etmelisin o zaman, yakın tarihte mi eski mi tarihi ameliyatların bilmiyorum ama dr.a danışıp sporun yararını zararını sor istersen, bazen kontrollü spor fayda edebiliyor kas zayıflaması varsa özellikle ama kendi kendine değil de bir spor salonunda (bilinçli hoca olan) aletler yardımıyla daha kontrollü hareketler oluyor. yaşadığın yerde uygun ücretli bir yer varsa dr a danışıp spora ok derse araştırabilirsin. he ama yeme konusunda abartıyorsan ya da basit kısıtlamalarla daha doğrusu sağlıklı seçimlerle de işe yarayabilir ama göbek falan yok demişsin oradan pek fazla yemediğini düşündüm. beyaz ekmek yerine esmer ekmekler, hamur işinden uzak durma, kızartmalar yerine buharda sebze vb işine yarar
Yorgun kardeşi burda hiçbişey yapamıyoruz beraber ya zaten adam akıllı görüşemiyoruz görüşcek olursak kardeşi oluyor yanımızada sıkıldım artık ya kardeşini seviyorum ama sıkılıyorum her daim onla olmaktan sinirimden çatlıyorum şimdi sevgilime desem kardeşini sevmedimi istemediğimi düşünecek aramız bozulmasın diye bişeyde diyemiyorum sinir yapıyorum artık kendi kendime
sağ olasın kangamm he di mi yeni anladı ama olsn anladı bundan sonra bunu düşünüp paralamaz kendini
Yorgun kardeşi burda hiçbişey yapamıyoruz beraber ya zaten adam akıllı görüşemiyoruz görüşcek olursak kardeşi oluyor yanımızada sıkıldım artık ya kardeşini seviyorum ama sıkılıyorum her daim onla olmaktan sinirimden çatlıyorum şimdi sevgilime desem kardeşini sevmedimi istemediğimi düşünecek aramız bozulmasın diye bişeyde diyemiyorum sinir yapıyorum artık kendi kendime
Fazla yemıyorum evet ama abarttıgım zamanlarda olmuyo degıl ,,, en ıyısı yememekle vermem cunkı bos vaktımde yok aöf ye calısıyorum belkı dershaneye bıkac dersten gıderım dıye dusunuyorum yenı sıstem cok zor her bos anımı derse ayırmaya calısıyorum ıste bıle ders kıtabmı getrdım az da olsa bakmaya calısıyorum okulu mutlaka gecmem lazım ...
bu yuzden yıne yedıklerıme dıkkat etmem lazım bana da su ıcsem yarıyo hee
Basım agrıyo sabahtan berı ya gecemedı bı turlu derste calsıamıyorum bu halde
benı düşün geçer
ılaç aldın mı tatlummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?