Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende iyiyim canm bizimde işler yogun buarada sen yoksun bak bende paspallaştım gene gerçi havalar sogudu iice ondan ne bulduysam başladım gene giymelere :)) iisin dimi bi durum yok yani 2gün ev ha hiç yakıştıramadım sana gerçi artık souklar başlıyo eskisi kadar gezemezsin heralde napcaksınnnz

bak benı dınle sen çekyat al hem yatması rahat hem kullanışlı
ben bekarken çekyatta yatardımnasıl rahat hala odamda o cekyat yatakta yatmam onda yatarımmm

Kız ne çekyatı onun telleri batar insana böcükk seninki kaliteliymiş herhalde benimde bi çekyatım vardı nezaman yatsam sabaha doğrulamıodum aman diyim dikkat et nadia çekyat alcaksan ya rahat al ya da git yatak al :26:

Son düzenleme:
bak benı dınle sen çekyat al hem yatması rahat hem kullanışlı
ben bekarken çekyatta yatardımnasıl rahat hala odamda o cekyat yatakta yatmam onda yatarımmm

cekyat hangı markaydı :)
acaba kose takımı mı alsam yatak olabılenden

aynen her cekyat rahat degıl

kızlar nasılsınız ya kaç gündür derin araştırmalar yapmaktan yazamadım buraya

böcükkkkkkkkkkkkkkkk

çekyat mı ne diyorsunuz kızlar onda yatılırmı ya sünger birkere sağlıklı değil misafirliğe gittiğimde yattım sadece kendisinde hepsindede uykum mafoldu yatağım yatağım :))

sana da kolay gelsin müşteri geldi mecbur indim yanına ancak daha yeni geldim yerime
bende 2 gündür bakıyorum kendime bugün etek giydim hatta millet yazın şıkır şıkır giynir ben tam tersi kışın
bazen ayakkabımı yanımda getiriyorum ama bu ayakkabım kalın topuk rahatsız etmiyor. bigün yokuştan yuvarlancam zaten

yarın ananeme gidicecz inşş. kışın belli olmz geçen kışta artık yaz geldi evdeyiz diyorduk ama hiçte öyle olmadı. biz karı koca gezmeyi eğlenmeyi seviyoruz

Ohh ne güzell gezin valla maşallah size bende çok severim gezmeleri gezenleri :)

sevgilimin işlerinden fırsatı olsa eminim aynı sen gibi olurdum ama şimdi sevgilimi zor görüyorm o yüzden ev-iş arası mekik dokuyorm ne gezesim geliyor yanlız başıma ne de giyinesim inşallah hayırlısıylan işleri bir düzene girsin hayırlısıylan evlenelim bende gezicemm :) dua et kız bana

Son düzenleme:

valla benımkı cok rahattı hıc rahatsız etmedı ama bak başka çekyatta olsam kesın yamuk kalkarım sabaha:)

cekyat hangı markaydı :)
acaba kose takımı mı alsam yatak olabılenden

bılmımkı unuttum
köşe takımı falan pahalı yaa alabılceksen tabııkı al o zaman
kızlar nasılsınız ya kaç gündür derin araştırmalar yapmaktan yazamadım buraya

böcükkkkkkkkkkkkkkkk

efemmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalr kızçelerrr

BÖCÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK nasılsın neler yapıyorsun

Gunaydın ortagammm bı tane kose takımı begendım cooookkkk guzeldı 2000 tl dedı ya ama cok guzeldı kız
kanepe alsam daha ıı olurda ne bılım bıraz dha sıkıp ıyı bısemı alsam dıorum nasıl olsa ev bnm

mandalınaaacıkkk sen nasılsın bebekın nasıl

gözüne gönlüne uygun olanı baktıkça seni mutlu edecek olanı bence

mandalınaaacıkkk sen nasılsın bebekın nasıl

iyiyim zelemele yiyip içip oturuyorum işte :))
oda iyi poposunu dayayıp duruyor yerim dar çıkacam diyor sanırsam :))

haklısın birlikte gezmek daha keyifli olur inş en kısa sürede herşey yoluna girer sizde evlenirsini.z
ben tek başıma da gezmeyi severim ama eşimle ayrı keyifli tabi

günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu günler

günaydın hayırlı cumalar

haklısın birlikte gezmek daha keyifli olur inş en kısa sürede herşey yoluna girer sizde evlenirsini.z
ben tek başıma da gezmeyi severim ama eşimle ayrı keyifli tabi

günaydın hayırlı cumalar

sipiiiii nasılsın sen neler yapıyorsun iki gündür gezememişsin okudum :)
kiler işi ne oldu bitti mi

sipiiiii nasılsın sen neler yapıyorsun iki gündür gezememişsin okudum :)
kiler işi ne oldu bitti mi

evet en son salı günü dışardaydım işte kk dan bir arkadaş ile kahve içmeye gittik
çıkamıyorum çünkü evin işi bitmiyor. Kilerde bitmedi hala. rafları yapışkan kağıt ile kapladık . astık raflar yeride alt zemin falan da hazır.
bu cumartsi gelmesi lazım ki sonrasında temizlik yapabileyim. yoksa yaptığım yer öylesine oluyor.
Dün kışlıklarımı hallettim. bana daha tam kış gelmedi hepsini de kaldırmıyorum zaten o işim bitti ..
ayakkabılarımın hepsi apartman da kilere kaldırıcam bekliyoruz bakalım.

o inşaat işi kötü sizinki küçükte olsa bitmeden hiç bir iş yapılmıyor insanı sinir ediyor bir an önce biter inşalalh
kışlıkları hala çıkartmadım ben bu hafta sonu artık halletmem lazım
ayakkabıları apartman kilerinemi kaldırıyorsun kilitli dolap filan varmı ki yoksa nasıl güveniyorsun

aynen öyle bi yeri toplasam diğer taraf kirleniyor.
aslında ilk başta öyle düşündüm bizim ev alt kat kimse inip çıkmıyor. merdiven altı boşluğuna ayakkabılık alıp koyacaktım
sonra tuvalete kiler yapmaya karar verince almadık ama yaklaşık 10 gündür ayakkabılarım kapının önünde duruyor çok şükür öyle sıkıntımız yok. hırsız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…