aynen öyle bi yeri toplasam diğer taraf kirleniyor.
aslında ilk başta öyle düşündüm bizim ev alt kat kimse inip çıkmıyor. merdiven altı boşluğuna ayakkabılık alıp koyacaktım
sonra tuvalete kiler yapmaya karar verince almadık ama yaklaşık 10 gündür ayakkabılarım kapının önünde duruyor çok şükür öyle sıkıntımız yok. hırsız gibi
hırsızın zamanı bellimi olur sen tedbirini al sipidim merdiven altı dolap güzel bak kilitli yaptırırsın dolaplarıda evdeki kullanılmayan ıvır zıvırlarıda atarsın
bu kiler yetmez ise ayakkabılarıma yine dışarı da yapabilirim. evde portmanto da var çünkü.
inşallah sığarlar günlük kullanacaklarım portmanto da duruyor zaten..
dün kilerin resmini çekecektim ama unutmuşum.
benim evde her yer tıkılı yer yok hiç biryerde kocaman bir salon büyüklüğünde kiler anca kurtarır beni :)
şimdilik bebek odasında yığılıydılar kiler zaten dolu tepeleme bebek gelince ne olacak bilemiyorum
BÖCÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK nasılsın neler yapıyorsun
Gunaydın ortagammm bı tane kose takımı begendım cooookkkk guzeldı 2000 tl dedı ya ama cok guzeldı kız
kanepe alsam daha ıı olurda ne bılım bıraz dha sıkıp ıyı bısemı alsam dıorum nasıl olsa ev bnm
bizim de bebek odası diye ayırdığımız bir oda var oray da şimdi tıkmaktan doldu..
tuvalete raf delikleri açılacak diye ne var ne yok o odaya soktuk. onları da evi temizlerken elden geçirmem lazım.
temizlendikten sonra öyle çok bişey kalmıyor. köşe kırmızı koltuk bide kitaplık var ileri de kısmet olurda bebek odası olursa bunlar kaldırmayı düşünmem zatn
ben kışlıkları henüz tam cıkarmadımmm çıkarmam lazım h sonu artık
bızım bebk odamız yok şuan mesela ne büyük dert yaakıtaplığı sen raf mı aldın cnm yksa baya kıtaplık mıydı yerden tavana kadar tarzı
h sonu anama gtcektım ne güzel hemde kıtapçımdakı siparişlerımı alacaktımgeçen haftada gtmedım
h sonu görümcem gelecekmış
gelme desem olmaz pazar sabah kahvaltıya gelelım dedı yok dedım ctesı gelın kalın onca yol bı kahvaltı için olmasın sonrada onlarla maratona katılcazbenım koce kafayı yedı ılla gıtcez dıyoo yaa hiç ıstemıyorum ama kırılmasında ıstıyorum mecbur deli gıbı koşcaz köprüde sallana sallana yürüycez neyse bende h sonu evdeyken kışlkları çıkarırım,çekmecelerı düzenlerım artık
çocuk olduğunda bu evde olursanız ve çocuk odası ayrı olsun isterseniz de oturma odanızı çocuk odası yapabilirsiniz ..
Eki Görüntüle 548679
bunu aldık işte praktikerden.
Boranın kitabını daha akşam yeni bitirdimbugün yeni kitaba başlayacağım evde yeni aldığım 2 kitabım var
birinci gelirsiniz belkişimdi senden duydum köprü falan kapalı olur ozaman
oturma odam cocuk odası için cok büyük cnm bıde masa koltuk başka odaya sığmaz
küçük odayı demek ıstedın galıba
köşe takımı olan demi
ınş o evde olmayızda kendı evımız olur zaten ben hemen cocuk odası yapmıycam cnm yatak odasında beşık ıle bkaç yıl ıdare ederım ınş.yoksa bende ısterım cocuk için ayrı oda ama o şartlarada bağlı
Rabbım ınş ev nasıp ederde olur bızmde bebe odamız
çok güzelmış bende ıkea da gördum ama yanındada ıkı cd rafı gıbı dar raf vardı cok hoş duruyordu
hatırlıyor musn benım yatak odamı camın yanında bı resmımız vardı kocaman asmamıştım o duvar aslında gömme gıbı ıçe doğru acaba dıyorum yemek takımımı başka yer bulup oraya bı kıtaplık alsam mı nasıl olur sence
bacum benımkı o göbekle sonuncu olurkapalı cnm ama kaçta başlıo kaç arası bılmıyorum
bizim de bebek odası diye ayırdığımız bir oda var oray da şimdi tıkmaktan doldu..
tuvalete raf delikleri açılacak diye ne var ne yok o odaya soktuk. onları da evi temizlerken elden geçirmem lazım.
temizlendikten sonra öyle çok bişey kalmıyor. köşe kırmızı koltuk bide kitaplık var ileri de kısmet olurda bebek odası olursa bunlar kaldırmayı düşünmem zatn
ıyyım cnm sen nasılsın
valla eve gıdıyorum yemek bulaşık ortalık topla yıkan paklan bakımyap
bu aralar kıtap okuyamadım canım sıkkın hep aksılık oldu
4 gün oldu haal 300.sayfadaym
onun dışında banyoya raf aldım ve çekmecelrıme çekmece düzenleyıcılerınden onları düzelttm üsten üstten
ölee
sen neler yapıyonnn tatlumm
ev madem sennın bence beğendığının al cnmmm
ben kışlıkları henüz tam cıkarmadımmm çıkarmam lazım h sonu artık
bızım bebk odamız yok şuan mesela ne büyük dert yaakıtaplığı sen raf mı aldın cnm yksa baya kıtaplık mıydı yerden tavana kadar tarzı
ıyyım cnm sen nasılsın
valla eve gıdıyorum yemek bulaşık ortalık topla yıkan paklan bakımyap
bu aralar kıtap okuyamadım canım sıkkın hep aksılık oldu
4 gün oldu haal 300.sayfadaym
onun dışında banyoya raf aldım ve çekmecelrıme çekmece düzenleyıcılerınden onları düzelttm üsten üstten
ölee
sen neler yapıyonnn tatlumm
ev madem sennın bence beğendığının al cnmmm
evet köşe takımının olduğu odadan bahsettim.
ama 1 yıl mutlaka bende yanımda yatmasını isterim. tabi dr falan ne der bilmiyorum benim isteğim duygusalayrılmamak için
orayı çok net hatırlamıyorum ama oraya uygun bişey yaptırırsan ileri de napcaksın eve çıktın yada oradan çıktın başka yere kiraya kullanamayacaksın boşuna olacak.
hiç vermedi mi kilo söyle ona bizimki 5 kilo verdi 1 ayda gerçi şimdi yine bıraktı
Selamlarrr kızlarrr günaydınlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam iş çıkışı bir arkadaşımla görüştüm nezamandır görüşemiyoduk çok yorgundum ama ısrar edince kıramadım oturduk sürekli esniyorum kendimi tutamıyorum saatte erkendi çok ayıp olmuştur artık:) eve gittim 9bçk gibi üstümü bile değiştirmeden yatağa uzandım yapmam gereken o kadar çok işim vardı ki onları düşünürken uyuyakalmışım ama ne uyuma evdeki kızlar gelmişler bişeyler söylemişler istemişler hiçbirini hatırlamıyorum uyandığımda saat 7 bçktu akşama kadar daha uyuyabilirdim işede geç kaldım, nasıl bi yorulmuşsan artık günlerdir hep geç yatıyodum bu hafta çok yoruldum heralde ondanama genede baya iyi geldi sabah gene çok uykum vardı ama şuan dinçim çok şükür
Böcüüükk kız maratonda koşarkenn el salla kameralara fln izleyem seni hangi gün ki üstünede cırt rekli bişiyler giy tanıyam
Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom
mandişş sen kal aman diyim gitme bebenle otur sen seneye bebenle gidersin
nadia sende otur ayakların ağrıyy senin
kilerin zaten çoğunu toplar sipidi elden geçirincede boşalır o odan
iyiyim bende oturup duruyorum işte :))
önce yollara bir düşsünde oda düşünürsün :)
Selamlarrr kızlarrr günaydınlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam iş çıkışı bir arkadaşımla görüştüm nezamandır görüşemiyoduk çok yorgundum ama ısrar edince kıramadım oturduk sürekli esniyorum kendimi tutamıyorum saatte erkendi çok ayıp olmuştur artık:) eve gittim 9bçk gibi üstümü bile değiştirmeden yatağa uzandım yapmam gereken o kadar çok işim vardı ki onları düşünürken uyuyakalmışım ama ne uyuma evdeki kızlar gelmişler bişeyler söylemişler istemişler hiçbirini hatırlamıyorum uyandığımda saat 7 bçktu akşama kadar daha uyuyabilirdim işede geç kaldım, nasıl bi yorulmuşsan artık günlerdir hep geç yatıyodum bu hafta çok yoruldum heralde ondanama genede baya iyi geldi sabah gene çok uykum vardı ama şuan dinçim çok şükür
Böcüüükk kız maratonda koşarkenn el salla kameralara fln izleyem seni hangi gün ki üstünede cırt rekli bişiyler giy tanıyam
Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom
mandişş sen kal aman diyim gitme bebenle otur sen seneye bebenle gidersin
nadia sende otur ayakların ağrıyy senin
Ev bzm eskı evımız , sımdı tapusu cıktı parasını bn odıycem bnn olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?