Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hırsızın zamanı bellimi olur sen tedbirini al sipidim merdiven altı dolap güzel bak kilitli yaptırırsın dolaplarıda evdeki kullanılmayan ıvır zıvırlarıda atarsın

hırsızın zamanı bellimi olur sen tedbirini al sipidim merdiven altı dolap güzel bak kilitli yaptırırsın dolaplarıda evdeki kullanılmayan ıvır zıvırlarıda atarsın

bu kiler yetmez ise ayakkabılarıma yine dışarı da yapabilirim. evde portmanto da var çünkü.
inşallah sığarlar günlük kullanacaklarım portmanto da duruyor zaten..

dün kilerin resmini çekecektim ama unutmuşum.

benim evde her yer tıkılı yer yok hiç biryerde kocaman bir salon büyüklüğünde kiler anca kurtarır beni :)
şimdilik bebek odasında yığılıydılar kiler zaten dolu tepeleme bebek gelince ne olacak bilemiyorum

bizim de bebek odası diye ayırdığımız bir oda var oray da şimdi tıkmaktan doldu..
tuvalete raf delikleri açılacak diye ne var ne yok o odaya soktuk. onları da evi temizlerken elden geçirmem lazım.
temizlendikten sonra öyle çok bişey kalmıyor. köşe kırmızı koltuk bide kitaplık var ileri de kısmet olurda bebek odası olursa bunlar kaldırmayı düşünmem zatn

BÖCÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK nasılsın neler yapıyorsun

ıyyım cnm sen nasılsın
valla eve gıdıyorum yemek bulaşık ortalık topla yıkan paklan bakımyap
bu aralar kıtap okuyamadım canım sıkkın hep aksılık oldu
4 gün oldu haal 300.sayfadaym
onun dışında banyoya raf aldım ve çekmecelrıme çekmece düzenleyıcılerınden onları düzelttm üsten üstten
ölee
sen neler yapıyonnn tatlumm

ev madem sennın bence beğendığının al cnmmm

ben kışlıkları henüz tam cıkarmadımmm çıkarmam lazım h sonu artık
bızım bebk odamız yok şuan mesela ne büyük dert yaakıtaplığı sen raf mı aldın cnm yksa baya kıtaplık mıydı yerden tavana kadar tarzı

çocuk olduğunda bu evde olursanız ve çocuk odası ayrı olsun isterseniz de oturma odanızı çocuk odası yapabilirsiniz ..

bunu aldık işte praktikerden.

Boranın kitabını daha akşam yeni bitirdim bugün yeni kitaba başlayacağım evde yeni aldığım 2 kitabım var

h sonu anama gtcektım ne güzel hemde kıtapçımdakı siparişlerımı alacaktımgeçen haftada gtmedım
h sonu görümcem gelecekmış
gelme desem olmaz pazar sabah kahvaltıya gelelım dedı yok dedım ctesı gelın kalın onca yol bı kahvaltı için olmasın sonrada onlarla maratona katılcazbenım koce kafayı yedı ılla gıtcez dıyoo yaa hiç ıstemıyorum ama kırılmasında ıstıyorum mecbur deli gıbı koşcaz köprüde sallana sallana yürüycezneyse bende h sonu evdeyken kışlkları çıkarırım,çekmecelerı düzenlerım artık

birinci gelirsiniz belki şimdi senden duydum köprü falan kapalı olur ozaman

oturma odam cocuk odası için cok büyük cnm bıde masa koltuk başka odaya sığmaz
küçük odayı demek ıstedın galıba
köşe takımı olan demi
ınş o evde olmayızda kendı evımız olur zaten ben hemen cocuk odası yapmıycam cnm yatak odasında beşık ıle bkaç yıl ıdare ederım ınş.yoksa bende ısterım cocuk için ayrı oda ama o şartlarada bağlı
Rabbım ınş ev nasıp ederde olur bızmde bebe odamız

çok güzelmış bende ıkea da gördum ama yanındada ıkı cd rafı gıbı dar raf vardı cok hoş duruyordu
hatırlıyor musn benım yatak odamı camın yanında bı resmımız vardı kocaman asmamıştım o duvar aslında gömme gıbı ıçe doğru acaba dıyorum yemek takımımı başka yer bulup oraya bı kıtaplık alsam mı nasıl olur sence

evet köşe takımının olduğu odadan bahsettim.
ama 1 yıl mutlaka bende yanımda yatmasını isterim. tabi dr falan ne der bilmiyorum benim isteğim duygusal ayrılmamak için

orayı çok net hatırlamıyorum ama oraya uygun bişey yaptırırsan ileri de napcaksın eve çıktın yada oradan çıktın başka yere kiraya kullanamayacaksın boşuna olacak.

kilerin zaten çoğunu toplar sipidi elden geçirincede boşalır o odan

iyiyim bende oturup duruyorum işte :))

önce yollara bir düşsünde oda düşünürsün :)

Selamlarrr kızlarrr günaydınlar, hayırlı cumalar :)

Dün akşam iş çıkışı bir arkadaşımla görüştüm nezamandır görüşemiyoduk çok yorgundum ama ısrar edince kıramadım oturduk sürekli esniyorum kendimi tutamıyorum saatte erkendi çok ayıp olmuştur artık:) eve gittim 9bçk gibi üstümü bile değiştirmeden yatağa uzandım yapmam gereken o kadar çok işim vardı ki onları düşünürken uyuyakalmışım ama ne uyuma evdeki kızlar gelmişler bişeyler söylemişler istemişler hiçbirini hatırlamıyorum uyandığımda saat 7 bçktu akşama kadar daha uyuyabilirdim işede geç kaldım, nasıl bi yorulmuşsan artık günlerdir hep geç yatıyodum bu hafta çok yoruldum heralde ondan ama genede baya iyi geldi sabah gene çok uykum vardı ama şuan dinçim çok şükür

Böcüüükk kız maratonda koşarkenn el salla kameralara fln izleyem seni hangi gün ki üstünede cırt rekli bişiyler giy tanıyam

Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom

mandişş sen kal aman diyim gitme bebenle otur sen seneye bebenle gidersin

nadia sende otur ayakların ağrıyy senin

Ev bzm eskı evımız , sımdı tapusu cıktı parasını bn odıycem bnn olcak :)

anladım
bende yaa çünkü cok kçk daha öncesınde bıraaz duygusal ama sorun olmaazkı 1 yaş sonçta sonrası Allah kerım

haklısın off off nolcek bu kıtaplarımın hali
benım aklıma bişi takılınca ılla olacak ınan yapana kadar aklımdan çıkmaz böle kötü bı huyum var
ama sankı bı yer bulurum gıbımede gelıoo kıtaplık çunku olması lazım olan bişi
hiç vermedi mi kilo söyle ona bizimki 5 kilo verdi 1 ayda gerçi şimdi yine bıraktı

söylerımm hemde baakk sipidimin kocası vermış dıye belkı gaza gelır
işe başlayalı 7 kılo vermış ona göre 77 ıdı 70 oldum dıyoo du ben akşama onu bı tartammhıc aklıma gelmedı ama bana göre bı değişiklık yok

Ne kosusuymus kı bu bnm haberım yok hıc :)
Ben kosuya gıtsem 1 ay ayaga kalkamam heralde

kilerin zaten çoğunu toplar sipidi elden geçirincede boşalır o odan

iyiyim bende oturup duruyorum işte :))

önce yollara bir düşsünde oda düşünürsün :)

poponusu büyütün bakemmm:)

he yaa daha cok var demi

taş mı taşıyonnn bacummmhey maşallah amma uymuşsun

benım resımlerım albumde sen benı görmedın mı hacı:26:ama ıstersen gıyerım bı fosforlu
Ev bzm eskı evımız , sımdı tapusu cıktı parasını bn odıycem bnn olcak :)

haydı hayrlısı cnm

bn bankada ıse baslasam bıle cok fazla calısamaz mısım ole dedı bana ısmı lazım degıl uyuz oldgum bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…