Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ne kosusuymus kı bu bnm haberım yok hıc :)
Ben kosuya gıtsem 1 ay ayaga kalkamam heralde

benım kocem saolsun her işi hallettık o kaldıydı
bn bankada ıse baslasam bıle cok fazla calısamaz mısım ole dedı bana ısmı lazım degıl uyuz oldgum bırı

tahmın edıyorummm
neyse yaa sen takma bunları bacumm
ders çalışıyon mu onu de

bn bankada ıse baslasam bıle cok fazla calısamaz mısım ole dedı bana ısmı lazım degıl uyuz oldgum bırı

kesin babandır ama deme böylee yaa valla ben çok üzülüyom bak sana ev bile vermişler

böcükkk giy bacumm fosforluu giyinn hee resimlerini gördümm olsun bida görmüş olurum canlı canlı

ev ile ilgili neyini tartıştınızı anlamadım senin evin fotoları varmı burda bende bakacamm yaa bende tartışacamm benide aranıza alınn

Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom

sen beni görmedin mi neyimi merak ediyorsun

dr lar ne biliyim ilk 6 ay diyorlar ya aman askere gidene kadar yatsın ne olacak

illa kitaplık istiyorsan özel yaptırmak yerine standar bişey al belki standart olan da o dediğin yer sığar
her eve de uyar yani. bende illa yapana kadar takıntılıyımdır ve aceleciyim...

vermiştir git gel uykusuzluk falan zor iş..

ne bankası kız hangi bankaya giriyorsn

düşünsene maratonda doğdu köprüde doğum :)))

benım kocem saolsun her işi hallettık o kaldıydı

tahmın edıyorummm
neyse yaa sen takma bunları bacumm
ders çalışıyon mu onu de
CALISIYORUM TABISI AMA ISYERINDE BAKIYORUM

Bebekımmm ev zaten onunda degılkı bana versın zaten fazla guzel ahım sahım bısıde degıl , eskı yanı tapusu cıkıyomus buda bn para vermem o eve dedı bn alım o zmn dedım bıse demedı ama adamlar onun uıstune yazmıs evı tapu sanırım onun ustune cıkcakmıs ama bı yolunu bulup duzeltmeye calıscam artık
kımın evının resmıne bakıonus bnde bakcam ya

Bankacılık okuyorum ya , okulu bıtırebılsem bıle bn bankada fazla calısamazmısım atarlarmıs benı , ole dıo bana okulum bıtmedı kı daha bankaya gırmıyorum sımdılık

düşünsene maratonda doğdu köprüde doğum :)))

Allah korusun , bzm bı tanıdık dogum yapmıs facede gordum bebısı agzı yuzu yumuk yumuk cok guzeldı

amannn hee sen otur ben kameramanları sizin eve yollarım kaç aylıktı şimdi senin bebüşş sen çalışıyomusun buarada hala bide sen ne iş yapıyodun mandişş yaw?

sekiz aylık mutluluk kameraları ne edeyim evde maksat köprüde doğurmak :)))
çalışıyorum iki hafta daha gelecem işe devletimin işini bilen memurlarındanım :)

ne güzel sevilir dimi

sekiz aylık mutluluk kameraları ne edeyim evde maksat köprüde doğurmak :)))
çalışıyorum iki hafta daha gelecem işe devletimin işini bilen memurlarındanım :)

ay güldürdünn beni mandişş sabah saabh işini bilen memur seni köprü kalabalık olur sen zamanı gelince git güselce hijenik hijenik hastanende doğur bacumm

maşallah buarada bebene kavuşmana az kalmış beben doğunca bizi unutursun artık gelmessin buralaraa

niye olamaz mıım yani

olamazsın hayallerimi yıktın seni hep kumral fln diye düşünmüştüm napalım artık oldu bi kere senide böyle severiz artık speedy

ne güzel sevilir dimi

bacumma analıkk duygusuuu gelmişş çok piss

çok datlu oluoyorlar ama yaa cidden mandiş senin yaş kaç, kaç yıllık evlisin??

Son düzenleme:

tmm gıyerım cnm ızle ama kesın cıkarız

kıtaplık alcemde yer sorunu var onu tartışıyoz
ev resımlerm maalesef yokbakamazsın

6 aylık cocuk ne nlar yaa yok yok ben ayıramam o kadan küçük:)

özel değil standart alcem cnm bıde dvd ler var onlar içinde yanına 2 tane dar uzunlardan alırım dıyorumm

evdede çalış cnmm bu zamanı kaçırma

Bıraz calısıyorum ev sobalı oldgu ıcın usuyup yatmaya gdıorum netcez bu kıs bılmıom walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…