- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ne kosusuymus kı bu bnm haberım yok hıc :)
Ben kosuya gıtsem 1 ay ayaga kalkamam heralde
bn bankada ıse baslasam bıle cok fazla calısamaz mısım ole dedı bana ısmı lazım degıl uyuz oldgum bırı
bn bankada ıse baslasam bıle cok fazla calısamaz mısım ole dedı bana ısmı lazım degıl uyuz oldgum bırı
Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom
anladım
bende yaa çünkü cok kçk daha öncesınde bıraaz duygusal ama sorun olmaazkı 1 yaş sonçta sonrası Allah kerım
haklısın off off nolcek bu kıtaplarımın hali
benım aklıma bişi takılınca ılla olacak ınan yapana kadar aklımdan çıkmaz böle kötü bı huyum var
ama sankı bı yer bulurum gıbımede gelıookıtaplık çunku olması lazım olan bişi
söylerımm hemde baakk sipidimin kocası vermış dıye belkı gaza gelır
işe başlayalı 7 kılo vermış ona göre 77 ıdı 70 oldum dıyoo du ben akşama onu bı tartammhıc aklıma gelmedı ama bana göre bı değişiklık yok
düşünsene maratonda doğdu köprüde doğum :)))Selamlarrr kızlarrr günaydınlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam iş çıkışı bir arkadaşımla görüştüm nezamandır görüşemiyoduk çok yorgundum ama ısrar edince kıramadım oturduk sürekli esniyorum kendimi tutamıyorum saatte erkendi çok ayıp olmuştur artık:) eve gittim 9bçk gibi üstümü bile değiştirmeden yatağa uzandım yapmam gereken o kadar çok işim vardı ki onları düşünürken uyuyakalmışım ama ne uyuma evdeki kızlar gelmişler bişeyler söylemişler istemişler hiçbirini hatırlamıyorum uyandığımda saat 7 bçktu akşama kadar daha uyuyabilirdim işede geç kaldım, nasıl bi yorulmuşsan artık günlerdir hep geç yatıyodum bu hafta çok yoruldum heralde ondanama genede baya iyi geldi sabah gene çok uykum vardı ama şuan dinçim çok şükür
Böcüüükk kız maratonda koşarkenn el salla kameralara fln izleyem seni hangi gün ki üstünede cırt rekli bişiyler giy tanıyam
Speedy sende gitsene maratona sende el sallarsın senide çok merak ediyom
mandişş sen kal aman diyim gitme bebenle otur sen seneye bebenle gidersin
nadia sende otur ayakların ağrıyy senin
CALISIYORUM TABISI AMA ISYERINDE BAKIYORUMbenım kocem saolsun her işi hallettık o kaldıydı
tahmın edıyorummm
neyse yaa sen takma bunları bacumm
ders çalışıyon mu onu de
kesin babandır ama deme böylee yaa valla ben çok üzülüyom bak sana ev bile vermişler
böcükkk giy bacumm fosforluu giyinn hee resimlerini gördümm olsun bida görmüş olurum canlı canlı
ev ile ilgili neyini tartıştınızı anlamadım senin evin fotoları varmı burda bende bakacamm yaa bende tartışacamm benide aranıza alınn
sen beni görmedin mi neyimi merak ediyorsun
Bankacılık okuyorum ya , okulu bıtırebılsem bıle bn bankada fazla calısamazmısım atarlarmıs benı , ole dıo banasen beni görmedin mi neyimi merak ediyorsun
dr lar ne biliyim ilk 6 ay diyorlar ya aman askere gidene kadar yatsın ne olacak
illa kitaplık istiyorsan özel yaptırmak yerine standar bişey al belki standart olan da o dediğin yer sığar
her eve de uyar yani. bende illa yapana kadar takıntılıyımdır ve aceleciyim...
vermiştir git gel uykusuzluk falan zor iş..
ne bankası kız hangi bankaya giriyorsn
düşünsene maratonda doğdu köprüde doğum :)))
düşünsene maratonda doğdu köprüde doğum :)))
cık görmedimmama evini gördümm hepicinisi merak ediyom çok merakliyım galuba
Bankacılık okuyorum ya , okulu bıtırebılsem bıle bn bankada fazla calısamazmısım atarlarmıs benı , ole dıo banaokulum bıtmedı kı daha bankaya gırmıyorum sımdılık[/SIZE][/FONT][/B]
sarışınımmavi gözlü
nasıı yaaa bütünn hayallerimii yıktınn şuannartık konuşmucam senlee
amannn hee sen otur ben kameramanları sizin eve yollarımkaç aylıktı şimdi senin bebüşş sen çalışıyomusun buarada hala bide sen ne iş yapıyodun mandişş yaw?
Bankacılık okuyorum ya , okulu bıtırebılsem bıle bn bankada fazla calısamazmısım atarlarmıs benı , ole dıo banaokulum bıtmedı kı daha bankaya gırmıyorum sımdılık
Allah korusun , bzm bı tanıdık dogum yapmıs facede gordum bebısı agzı yuzu yumuk yumuk cok guzeldı
sarışınımmavi gözlü
anladım canım benim eşimde bankacı da ondan merak ettim
sekiz aylık mutluluk kameraları ne edeyim evde maksat köprüde doğurmak :)))
çalışıyorum iki hafta daha gelecem işe devletimin işini bilen memurlarındanım :)
niye olamaz mıım yani
ne güzel sevilir dimi
kesin babandır ama deme böylee yaa valla ben çok üzülüyom bak sana ev bile vermişler
böcükkk giy bacumm fosforluu giyinn hee resimlerini gördümm olsun bida görmüş olurum canlı canlı
ev ile ilgili neyini tartıştınızı anlamadım senin evin fotoları varmı burda bende bakacamm yaa bende tartışacamm benide aranıza alınn
sen beni görmedin mi neyimi merak ediyorsun
dr lar ne biliyim ilk 6 ay diyorlar ya aman askere gidene kadar yatsın ne olacak
illa kitaplık istiyorsan özel yaptırmak yerine standar bişey al belki standart olan da o dediğin yer sığar
her eve de uyar yani. bende illa yapana kadar takıntılıyımdır ve aceleciyim...
vermiştir git gel uykusuzluk falan zor iş..
ne bankası kız hangi bankaya giriyorsn
CALISIYORUM TABISI AMA ISYERINDE BAKIYORUM
Bebekımmm ev zaten onunda degılkı bana versın zaten fazla guzel ahım sahım bısıde degıl , eskı yanı tapusu cıkıyomus buda bn para vermem o eve dedı bn alım o zmn dedım bıse demedı ama adamlar onun uıstune yazmıs evı tapu sanırım onun ustune cıkcakmıs ama bı yolunu bulup duzeltmeye calıscam artık
kımın evının resmıne bakıonus bnde bakcam ya
6 aylık cocuk ne nlar yaa yok yok ben ayıramam o kadan küçük:)
özel değil standart alcem cnm bıde dvd ler var onlar içinde yanına 2 tane dar uzunlardan alırım dıyorumm
/QUOTE]
o zaman olur bence de her zaman kullanabilirsin
tmm gıyerım cnm ızle ama kesın cıkarız
kıtaplık alcemde yer sorunu var onu tartışıyoz
ev resımlerm maalesef yokbakamazsın
6 aylık cocuk ne nlar yaa yok yok ben ayıramam o kadan küçük:)
özel değil standart alcem cnm bıde dvd ler var onlar içinde yanına 2 tane dar uzunlardan alırım dıyorumm
evdede çalış cnmm bu zamanı kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?