şaka yaptım kız ne sarısı..
ekledim resmimi bak.. silerim sonra
nereye ekledinn göremioommmmm kör oldumm kaçırdımmm mı
başka zaman olsa hemen ev resımlerımı bulurum şimdı bulamıyorum
sızden fikir alacaktım
özel albümde arkdaşlık teklif ettim hemen bakarsın
başka zaman olsa hemen ev resımlerımı bulurum şimdı bulamıyorum
sızden fikir alacaktım
speedyy çok güzelmişin maşallah inan ki böyle düşünüyodum seni
gelinliklileri görünce ayrıca beğeniom ben zatiigelinliğinde çok güselmiş
ya ben anlamadım öyle kenarda köşede konuşuonuz sen söyle ben hemencik fikir verem sana
bak anladıklarımı söylüyorum sen kitaplık alcan yatak odanda bi boşluk var oraya koymak istion ama hazır yerine yaptırmak istiyosn ama evden çıkarsam diye düşünüyson çocuk yapcan nereye koycan bilemiyon çünkü el kadar bebeye oturma odanı çok görüosun nankörrrrsöyle şimdi bumudur sorun
Ekle de bakalım bocukum bnde koltuk fıkrı edınmıs olurum
ya ben anlamadım öyle kenarda köşede konuşuonuz sen söyle ben hemencik fikir verem sana
bak anladıklarımı söylüyorum sen kitaplık alcan yatak odanda bi boşluk var oraya koymak istion ama hazır yerine yaptırmak istiyosn ama evden çıkarsam diye düşünüyson çocuk yapcan nereye koycan bilemiyon çünkü el kadar bebeye oturma odanı çok görüosun nankörrrrsöyle şimdi bumudur sorun
teşekkür ederim canım darısı başına
Eki Görüntüle 548779
aramaktan helak oldummm
bu yatak odasının resmı cok önceden cekılmıştı görnmüyor şöle dıyım
ayak ucu tarafında kırış var yaa onun yanı boş içe gömük gıbı oraya kıtaplık olur mu sızce bıde o kolona tv almayı düşünüyoruz küçük
Eki Görüntüle 548779
aramaktan helak oldummm
ayak ucu tarafında kırış var yaa onun yanı boş içe gömük gıbı oraya kıtaplık olur mu sızce bıde o kolona tv almayı düşünüyoruz küçük
Eki Görüntüle 548779
aramaktan helak oldummm
Benı begendınız mı :)
Hıcte farketmıyonuz avatarımı degstım
bocukum baska resım yokmuydu ya evın bn koltuk resmı ıstemıstım
Ahh keşkee aminnnn :))
böcümm şimdik bence olur hatta güzelde olur boş yere yer kaplamaz aslında kendi evin olaydı alırdın ölçüsünü istediğin boyutta istediğin renkte istediğin gibi yaptırtırdın ama şuan bunu yaptırmak boşa masraf çünkü orda kalcak, o yüzden illada kitaplık diosa bence idareten oranın ölçüsüne göre beyaz ya da kahverengi cam kapaklı fln bişiy alabilirsin sonra kendi evine geçince gönlüne göre yaptırtırsın onuda belkim çocuk odasında fln dolap olarak kullanırsın.
tv gelince duvara küçük plazmalardan çok güzel olur bence ben yatak odası ve mutfaklarda çok beğeniorum
kitaplık olur ama ben yatak odasında tv sevmiyorum.
kitaplıkta standar bişey olacak nasılsa başka evlerde de yer bulunur
normalde süreklı eşimle olsam bende ıstemem ama eşim yokken ben hep yatak odasındaydım
orda kıtap okuyorum
bıde kışın elektrıklı battanıyeyı takıyorum ohhh mıs gıbı tv ızle odada hıc ısınmıyorumkı
bıde perşembelrı hem onun hem benım dizim var ve ben ızleyemıyorum kıl oldum alcemm
bı sürü sebep cıktı bakalmak farz oldu
standart alcem cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?