Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

başka zaman olsa hemen ev resımlerımı bulurum şimdı bulamıyorum
sızden fikir alacaktım

başka zaman olsa hemen ev resımlerımı bulurum şimdı bulamıyorum
sızden fikir alacaktım

ya ben anlamadım öyle kenarda köşede konuşuonuz sen söyle ben hemencik fikir verem sana

bak anladıklarımı söylüyorum sen kitaplık alcan yatak odanda bi boşluk var oraya koymak istion ama hazır yerine yaptırmak istiyosn ama evden çıkarsam diye düşünüyson çocuk yapcan nereye koycan bilemiyon çünkü el kadar bebeye oturma odanı çok görüosun nankörrrr söyle şimdi bumudur sorun

Son düzenleme:
Hayat sıgortaları dıye bı dersım var kafayı yıcem sayesınde

aramaktan helak oldummm
bu yatak odasının resmı cok önceden cekılmıştı görnmüyor şöle dıyım
ayak ucu tarafında kırış var yaa onun yanı boş içe gömük gıbı oraya kıtaplık olur mu sızce bıde o kolona tv almayı düşünüyoruz küçük

ne kenar köşesı len sende okudn işte
çok ıyı özetledın yalnız heee:)
cocuk odası olur mu hc
Ekle de bakalım bocukum bnde koltuk fıkrı edınmıs olurum

ekledım cnmmm
http://img2.imageshack.us/img2/3442/papatyam758.jpg

Son düzenleme:
Olur bence ama sen yınede olcusunu alıp ta kıtaplık almaya gıt derım belkı uymazsa evde bosa yer kaplar

Benı begendınız mı :)
Hıcte farketmıyonuz avatarımı degstım
bocukum baska resım yokmuydu ya evın bn koltuk resmı ıstemıstım

Allah napmasın senı delı ya guldurdun benı

teşekkür ederim canım darısı başına

Ahh keşkee aminnnn :))

böcümm şimdik bence olur hatta güzelde olur boş yere yer kaplamaz aslında kendi evin olaydı alırdın ölçüsünü istediğin boyutta istediğin renkte istediğin gibi yaptırtırdın ama şuan bunu yaptırmak boşa masraf çünkü orda kalcak, o yüzden illada kitaplık diosa bence idareten oranın ölçüsüne göre beyaz ya da kahverengi cam kapaklı fln bişiy alabilirsin sonra kendi evine geçince gönlüne göre yaptırtırsın onuda belkim çocuk odasında fln dolap olarak kullanırsın.

tv gelince duvara küçük plazmalardan çok güzel olur bence ben yatak odası ve mutfaklarda çok beğeniorum

Son düzenleme:

kitaplık olur ama ben yatak odasında tv sevmiyorum.
kitaplıkta standar bişey olacak nasılsa başka evlerde de yer bulunur

Benı begendınız mı :)
Hıcte farketmıyonuz avatarımı degstım
bocukum baska resım yokmuydu ya evın bn koltuk resmı ıstemıstım

beğendımmmm
ne bakış öle
koltuklarımda var lınkı tıklasana hacuu

cnm standart alcemmm ve aynı mobılyama uygun real de görmuştum cok hoşuma gtmıştı ölçüsüyle gtcem bakcem hatta raf araalrı beyazdı cok güzeldı
olmazsa sade beyaz alcem yanlarına dvd yerlı olanlardanda alcem ıkea dan beyaz ama ben camlı kapaklı sevmem vıtrın gıbı ne öle lenn

bende sevıyomm

normalde süreklı eşimle olsam bende ıstemem ama eşim yokken ben hep yatak odasındaydım
orda kıtap okuyorum
bıde kışın elektrıklı battanıyeyı takıyorum ohhh mıs gıbı tv ızle odada hıc ısınmıyorumkı
bıde perşembelrı hem onun hem benım dizim var ve ben ızleyemıyorum kıl oldum alcemm
bı sürü sebep cıktı bakalmak farz oldu

standart alcem cnmm

tamam oturma odasında kullan yatak odasında elektronik hiç bir şey sevmiyorum Radyo tv falan filan.
çifte özel olmalı. yine de sen bilirsin.

odanın resmı cıkıyo sadece ortagam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…