Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tamam oturma odasında kullan yatak odasında elektronik hiç bir şey sevmiyorum Radyo tv falan filan.
çifte özel olmalı. yine de sen bilirsin.

tercıhlerde değişiyoriştee

yok cnm evımın resımlerı var tam yerleşmemış ama o ekledığım resmın altındakı mesajda lınk var tıkladın mı

canım çok tatlı istiyy ama böle deişik tatlılardan anlatmıyom hamileler okur mokur

yrn bizim gene düğün var akrabanın bu ay çok düğün var garular havalarda sogudu gelinler donacak

benm düğünüm olcak mı acep nezamn olcak acep, kışın beni istemeye gelceklermiş ocakta gabula evlenesim evimi düzesim var hiç bekar arkadaşımda kalmadı hatta çocuksuz bile kalmadı

şimdi böcüklen speedy var hemen doğurun birer tane

Son düzenleme:

deme deme bı yerlerı şişmesınn:)

valla cnm olur hıc merak etme bende derdım ne zmn olcak bu ceyıslerımı bı kullansam dıye ınan kk da gecmıse bakıyorum vay be dıyorum ne çabuk gectı
ne güzel heycanlardı onlarhele bı ceyıs topıcımız vardı ınan yetışemezdık yazmaya ve bardak ble alsak eklerdık cok heycanlıydık cok mutlu
sonra bugune bakıyorum ne çabuk geçmiş

herşey hayrlısıyla olur
zaman dedığın cok kısa aslında
üzme bunun ıcın kendını
bekarlığın tadını cıkar hayatında bıdaha bu dönemler gelmez
ınş nışanlanınca herşey daha bı heycanlı olacak senın için

benım doğurasım yok

aman ne çok konuşmuşsunuz diyorum ben yokken çeneniz düşüyo hııhhh neyse bitmiycek diye sona geldim napimm,

spidi hayırlı olsun kilerin, evde kalmışsın birkça gün aman dokunmasın dikkat et:)))

mutluluk ben işteyken girmiyorum nete, bu ara çok fazla kafam dolu işle başka şeylerle ilgili nete gelemiyorum evdeyken de pek. kış gelinleri demişsin ben de korkarım valla ve istemem kış gelini olmak, tabii açık gelinlik istediğim ve oramı buramı örtmek istemediğim için:)))

mandiş senin kız ağda yapmış geçici tüyler gitmiş diyor takvimin:)))

kangammmaratonda köprüde piknik yaparsınız siz de:))) iyi eğlenceler şimdiden!

zelemele çok güldüm valla gece soğuk oluyorsa doğrudur ağrı yapar herhalde ama fazla da ısıtma kafayı kapşonlu bir şey giy çek kafana yat istersen kombi yaptırmadan önce yapardım ben çok soğuklarda:))) düğüm atılan eşarp gibi şeylerle rahat yatamadığımdan yani:)

boşver, sel gelmemişsizni size de selaammm...

gızlarrr napoorsunuz :) çıkmadınız mı daha

gunaydın kızlar
bgn kımler var kımler yok bakem
bocukum olmuyo bu o lınke tıklaynca sadece yatagnın resmı cıkıyo asagı ınmıo ,

305 e kdr gttım senle ılglı bısey goremedım yıne yanlıs lınk verdın heral

baktım cnm ... guzelmıs koltukların sen ne kdra almıstın ?
bıde kose takımın yatak oluyojmu

baktım cnm ... guzelmıs koltukların sen ne kdra almıstın ?
bıde kose takımın yatak oluyojmu

valla ben yatak odası koltuk takıımım ve köşeyı toplam 5000 tl aldımcnm
yok olmuyor maalesef
güzelliğine kandımm:)aklımolsa bazalı alırdım işe yarardı ama cok sevıyommm
odadakılerde yatak oluyo keşke bazada olsaymışş

Son düzenleme:

koltukların markası ne bocüküm
bnm evlıyken koltuklarım bu renktı ya daha degısık olsun ıstıom bu sefer ıkeadakı koltuk ıyıydı gullu fılan oda yatak olmuyo cok sanssuzummm

akşam işten cıktımmm eve gıdem silem süpürem dedım
görümceklerde gelcektı
düğün çıkmış gelemıyceklermış bızde kocemle sinemaya gıttık
Evim Sensın e hem komık hemde dram vardı beğendımm
ama en çok sınemaya gelen 4 5 tane laz teyzeye güldüm:)
filme özcan deniz e annesı senı doğurmaz olaydım dedı laz teyze töbe tööbe dedı ama varya nasıl şive ıle dedı bıde seslı mıllet gülmkten kırıldıcokkomıktı yaaa

bıde kocem aslan aldı bana oyuncak:)1 tl atıyon çekıon ya ondan off evde bı sürü oldu yeğenlerımze verırız artık

koltukların markası ne bocüküm
bnm evlıyken koltuklarım bu renktı ya daha degısık olsun ıstıom bu sefer ıkeadakı koltuk ıyıydı gullu fılan oda yatak olmuyo cok sanssuzummm

valla bılmımkı:26:bakarım ama öle marka bişi değil cnm adamn kendı üretimi ama bakarım genede
bbulursun cnm merak etme

oh ne guzel eglenmıssınız Allah mutlulugunuzu bozmasın sekerım

valla bılmımkı:26:bakarım ama öle marka bişi değil cnm adamn kendı üretimi ama bakarım genede
bbulursun cnm merak etme

ıns ya bn marshallın polen rengını begendım lınk eklım bıde sen baksana ,
ders calısıyom sıkılınca buraya gelıom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…