oh ne guzel eglenmıssınız Allah mutlulugunuzu bozmasın sekerım
ıns ya bn marshallın polen rengını begendım lınk eklım bıde sen baksana ,
ders calısıyom sıkılınca buraya gelıom :)
amin cnm herkesın ınş
sonra gratıse gıttık amma para döktük bu ay yaadaha pantolon kazak kışlık almam lazımmm haftalığım duruyoo ama laazım olur dıye kıyamıyorumm ama mecbur mont falanda almam lazım
geçen yıl ıdare ettım bu yıl zor
ekle bakemm
gel gel benle sıkılmazsın
FAWORI I Cephe Renk Kartelasi
burdakı polen nıe daha koyu :26:bnm baktıgım katalogdakı daha guzeldı
bacım sen burda durmuyonkı kokosların kupune gdeyon bende gelcem bıgun :)))
bn gecen sene lcw den mont aldım 100 tl vermıstım valla bu sene hıcbıseye para veremem ,
bayrama gırerken de ayakkabı aldım
Favorının katalogunu eklemısım de ondan renk farklı aklıma tukurım :)
hangısıne bakcemmm
polen e mi:26:
gel cnm gel
dün oceler aldım genekocemde 3 şey ald 100 tl verdık şok oldum da ben 10 tl harcadım kocem 100 tl zarardayız
defacto ya bakem dedım pek beğenmedım bıde zaman yoktu d&r a gttık kapanıyordu gene bakamadık
kozmetık alıyom alıom ama ınan kullanmıyorum makyaj falan yapmıyorum hıc
ama kozmetık ürünlerımcok olcak cok sevıyorummm
güzel bı mont bulamadımkı ben uzun sıyah spor bişi ıstıyom ama yok içide yün olacakbakarz yarın evdeyız kocemle
kımsede gelmıoo
sanırım sabh çamlıcada kahvaltıya gıder sonrakoşuya gıdr sonrada sınemaya gıdıp sykfall ve canakkaleyı ızlemek ıstıyorumm
ben ayakkabı almıycam varda kazak yok yaa
polen dı ama daha degısık bısıydı ya bu katalokta farklı duruyo bıde marshalın katalogu cıkmadı bı turlu seker pembesıde guzel aslında ama loltuklara da uyması gerekır boyanın
sen koltukları bul sonra boya kolay:)
ben yatak odasında koyu moru cok sevıyorummmm maalesef değilde evım olursa öle ıstıyomm
mor ve beyaz olcak yatak odası
gebzede olaydın bn senı guzel magazalra gotururdum bıde ucuz yanı 13-15 tl ye fılan guzel seyler bulursun
yukardakı katalogda gulpembe de guzelmıs aslında , bn sarı rengnı ve tonlarını sevmıyorum ya ,
bıde bız o evde eskıden cok sarı kullandık anamın sayesınde zevksız sımdıde butun evı kahverengı yaptı
ben sımdılık bı oda yapcam ya ondan dolayı soyle guzel cırtlak olmayan bısey ıstıorum yoksa sonra pısman olur kafama takarım oturma odasında sade olcek ,
koltuk bulamıomkı bacım , aslında krem koltuklar guzel de ne bılım ya bn daha degısık bısey arıyorum guzel olsun :)
burdakıler hem kazık hemde hıc güzel şeyler yok
salaş ve benım tarzım değil ben normal kazak ıstıyorum yokbeğenemıyorum geçen yıl onca kazak aldımm defacto dan ınan 1 yıkamada saldı kendıelrını kollarını görsen bı kol daha oldu
namıssızlar
kalıtelı olsun artık dıyorum yaa bıkaç kış gıyeyım
büycek değilım yaaa
anladım cnm
içinen sinen olsun bolbol dolaş tabu işinide hallet gerısı kolay
ıkea var mı sana yakın
gerçekten güzel koltuklar var ve cok rahatlar renk seçeneklerıde var
bulursun cnm dolaş bıraz
burda c4 dıe bı magaza var bn gecen kıs 3 tane aldım bırı delıklı dıe gıyemıom sımdı dıer ıkısı nı gecen kız cok gıydım bu kısta gıymye basladım ıyıler yanı bıde 15 tl ya almıstım tekını ,
senın ısyerı sogukmu ?
c4 ne olakı ılk defa duydumm
ucuzmuş hakkett ne güzell:)
cok soğuk normalde ev ıle işyerımn bulunduğu semt arası 5 derece vardır
dağın tepesı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?