Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

geleyrumm yakalaa

böcükk bendee imzaa istiyomm bide ne istiyom bilion mu yazı stilimin rengi değişsin ama kayıt olsun istiom her seferinde bida bida yapmak istemiom

yakaladım

valla ben takvımı ble zor yaptımmm ama lınk verebılırım bende ımza zaten yokhe bıde o yazılar sanırm sadece prolarda süreklı cıkıo bende cok sonra öğrendımmm acep nasıl yaptım bakarım cnm derım

kullanıcı kontrol panelındendı sanırım cnm bı bak ıstersen orda ayarlar var

hee ben imza diye takvimi diomuşum meğer

alla senı
neyse öğrendın artık lınkten yaparsın cnmm

günaydun kızlarrr
ayy nasul uymuşuz ya kocemle akşam 21:30 olmadan yattık
bende yorulmuşum o da
7 de evdeydımmm 8 e kadar yemek yaptım (kuru pılav cacık corba mantı)8de yemeğe oturduk sonra nevresım ve renklılerımı ütüldım öle
baya dınlenmmış uyandım güneee

hay maşallahh, bende geç yattm 2ye geliyodu

kuru pilav çorba cacık yanına mantı ağır gelmedi mi böcükk? siz bence çok yemekten ağırlık çökmüşte ondan uyuyakalmışınız

Günaydın ;

Dün arkadaşıma hamile yemepe gittik. resmen bebeğin bacağını yakaladım ya kendim şok oldum. dedim dur tutucam öyle çok oynuyor ki arkadaşa diyorum valla tuttum iste çekip çıkartıyım
o hareketleri oynaması hatta orada sıkışması bile çok güzel gözüküyordu. koca eşşek olmuş paşam. son 3 günü. inşallah normal olarak gelir annesini üzmez.

hay maşallahh, bende geç yattm 2ye geliyodu

kuru pilav çorba cacık yanına mantı ağır gelmedi mi böcükk? siz bence çok yemekten ağırlık çökmüşte ondan uyuyakalmışınız

ben hıc yatmam 2 de zaten normaldede uyku saatım 22 yada 22:30 cnm

yok cnm cok değil hep böle yıyoz hatta mısır çerez cıps meyve falan yıyoruz ama öle cokcok düşünme az az yıyorum ben eşim cok yıyo
ve cesıt sevıyorum ben

günaydın cnmm
nasılsınnn

ayy maşallah ınş normal olur

gunaydın kızlar nasılsınız ?

günaydın cnm h gldn

bır ıkı olmadu mutlucummama olmak üzere hıssedıyorumm

Hosbulduk nabersınız bakalım ?

Mutluluk 2 de yatıp sabah nasıl kalkabılıyorsun kız sırrını bana da soyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…