- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
böcükk, nadiaa Allah'ım yaşatmasın yaşadıklarınızı çok zor gerçekten, Allah hayırlı insanlarla, merhametli insanlarla karşılaştırsın.
kız bunlar benı baslarından atmaya heveslılermıs madem bnm haberım yok gecende anama dedımkı bn 16 yasındaydım hadı bn cahıldım dusunemedım sen babam dayım yada baska bırı nıe dugun yaptnz hemen nı egerı almadnz babamla dayım bn kactıktan sonra demıslerkı bısey yapmadgnı bılsek gerı alırız bana bırı bıle gelıp sormadı bısey oldumu dıe kı hadı oldu dıyelım lafa gelınce cok ıyıler nolurdu sahıp cıksalardı bn en kral unıye gıderdım belkı ,
zaten bn evlenmek ıstemıyordumkı bız bunla konusuyoduk , bn oylesıne konusuyodum benı sevdgı ıcın yolumu fılan kesıyodu okula gderken cocuktum hosuma gdıyodu ayrılalım dedım bn senden ayrılmam dedı bzım evın onune geldı annem de hemen babamlara dayıma haber verdı bn kavga cıkar bırbırlerını oldururler dıye gttım kactım bıleydım bu kadar korkak oldklaını kacmazdım
oyle valla bana hıcbırzaman sahıp cıkmadı hıcbırzaman gecende olan olayı bılıyomusun sen bıtane cocuk bana kufur ettı dıye savcılıga verdım benı gttı zorla vazgecırdı savcılıktanda dove dove eve getrdı boyle babayı napım bn ya olmaz olsun
böcükk, nadiaa Allah'ım yaşatmasın yaşadıklarınızı çok zor gerçekten, Allah hayırlı insanlarla, merhametli insanlarla karşılaştırsın.
Allah korusun yaa :26:
Evlenmeyim ben bari
Allah korusun yaa :26:
Evlenmeyim ben bari
niye evlenmeyeceksin ki yavrum. olumlu şeyler için beni dinle
çok şükür ne eşimden ne ailesinden ve kalan diğer aile gibi gözünen fertlerden sıkıntım yok ama böcüğünde dediği gibi acele etme ve iyi düşüb öyle karar ver şakaya gelmez
GÜNAYDIN..
Günaydınnnn
düşünürken düşünürken saçlarıma aklar düşcek acele etmeymiş daha niye acele etmiyecem 30uma gelcem yakındasevgilim desen zaten 30nda
aman zaten benle evlenen yok rahat olun:2::2:
Siz beni kendiniz gibi çıtır sandınız herhaldekocadımm kocadımmmm:2:
günaydınnnn babee
Günaydınnnn
düşünürken düşünürken saçlarıma aklar düşcek acele etmeymiş daha niye acele etmiyecem 30uma gelcem yakındasevgilim desen zaten 30nda
aman zaten benle evlenen yok rahat olun:2::2:
Siz beni kendiniz gibi çıtır sandınız herhaldekocadımm kocadımmmm:2:
benim acele etmeden kastım git bi 5 sene daha tanı falan filan değil .. tam tersi hayırlı iş ise acele bitireceksin ..
ama erkek arkdaşını sen tanıyorsun. ne kadardır birliktesin ne kadar tanıdın sen karar vereceksin .. kısa süre de evlenirsen sonra eşin kötü birisi çıkarsa yine sen üzüleceksin demek istediğim bu
ama 3 günde bn çok iyi tanıdım diyorsan da koş hemencik evlen..
Benim kp hep derdi sizin işiniz hayırlı iş acele edin hemen olsun. gerçi yine de 1,5 sene de evlendik nişandan sonra o ayrı ve 30 yaşında yaşlanmışşsın naan sen dur daha çok güzel günler gelecek
hayırlısı olsunda geç olsun kendınnı ılla evlenmeye odaklamadan önce eşin olacak kişiye odaklan bacumm
hayrlısını dıle
ben 3 yıl bırıyle çıktım sözlendık nışana günler kala ayrıldık herşe hazrdı davetıyeelr mekan kıyafet herkes bılıyorduama eşimle 20 günde evlendım
hayrlı iş acele olurmısalı
Şaka bir yana haklısınız canmm ben takılıyorum, İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Biz 4 senedir beraberiz artık bnm bir parçam gibi geliyor bana yeri geldi beraber güldük beraber ağladık, tabi ki ikimizinde çekilmez yönleri huyları var ama o kadar kimde yok ki birbirimizi böyle kabullenmeye çalışıyoruz çok iyi anlaştığımızda oluyor kavga ettimizde.
Ben aslında sadece sevdiğim insanla beraber,mutlu olmak istiyorum.
Beni açıkçası annesi çok korkutuyodu ama şölede bi gerçek var ben hep anti-kaynanacı olarak büyüdüm hep bi kaynanalara karşı korkum oldu çevremden sürekli bişeyler duyduğum için hepsi yaratıkmış gibi geliyordu benimde hatalarım oldu ona karşı şuan çok şükür aramız iyi çok çok samimi değiliz ama benim yapım bu çok samimi olamayız aileler tanıştığından beri beni sık sık arıyıp soruyor gayet sıcak davranıyor bakalım inşallah hep böyle devam eder.
İnsanlar senelerce beraber yaşadıkları insanları tanıyamıyorlar o yüzden bişey diyemiyorum.
Allah'ım yüzümüzü eğdirmesin.
İnşallah canım daha da mutlu olursunuz . 4 yıldır birliktesiniz ya bizimde öyleydi sonra evlendik ve dedim ki ya ben hiç tanımamışım. Evin içinde bir eş olarak çok daha farklı gelmişti.
Kaynanaya gelince de bende senin gibiydim aman anlaşamazsam yüzünü bile görmem diyordum. ama kaynanam beni utandırdı. o tabuların hepsini de yıktı. bizimkisi kaynana ile oturmuş. beni asla yanında istemedi ve en başında söyledi.
ben ne yaşadımsa ders aldım sana yaşatmamak için kendime söz verdim dedi. çok şükür de 2,5 yıldır hiç sıkıntım olmadı. inşallah seninki de öyle olur.
duydukların içinde iki taraflı düşün. ve hepsini kendi kaynanan gibi düşünme
Aminn canımm inşallahh.
Evet aslında en büyük hatamız bu kadın milleti olarak her zaman bir önyargılıyız ''kaynana, görümce ve gelin'' diyince korkuyoruz çünkü çoğumuz çocuklumuzdan bu yana kaynanayı öcü, görümceyi ara bozucu, kıskanç, gelinide huysuz, oğlanı anasından ayırıcı olarak tanıdık -tabi ki insanlıktan nasibini almamış olanlarda var onlarıda Allah'a havale ediyorum- hep negatif yaklaşıyoruz halbuki aile oluyoruz o insanlarla biz onun oğlunu seviyoruz onun bir parçası ya da onlar için evlatlarının sevdiği kadın soylarını devam ettircek.
Aslında hepimiz aynı yoldan yürüyoruz önce görümce, sonra gelin, sonra kaynana oluyoruz ama hala birbirimizi anlayamıyoruz.
İnşallah her kaynana her görümce seninkinler gibi olur canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?