Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bi küçük altın 120 tl nerdeyse çok pahalandı valla kimse takmıyor ki artık

yaşam koşulları ıyıce ağırlaştı maalesef
Allah yardımcımız olsun
düğün yapmadık bız nıkahtan sonra yemek daha ekonomıktı

ya var ya çağırılmadan gelmeye çalışan misafire de gıcık olurum yine cinnettin moduna bağlıycam kendimi yani müsait olsan arar çağırısın zaten doğrusu da budur bence. netice de çalışıyoruz bir pazar günümüz var.

hoşgeldin sefalar getirdin canımmm
saol canım

aynen artık kimse düğünlerde altın takmıyoo
ama altın da iyice uçtu aldı başını qidio
millet bi küçük altın takacağına 50lira takmayı tercih edio
haklı olarak :130:

eşim aramış olabılır cnm cok ısrarcıdır bu konuda
cok sevr mısafırı bende severımde
yetıştırememe korkum var he ayrıca hıc tanımam gelcek olanları:26:acep kımler tanışırdık kız

kızlar ben geldim

yaw ne altını kızlar ya evlenmeden önce eşimin arabası vardı müthaitin yaptığı kooperatife girmiş yarısını ödemeiş evin ailesinin 5 katlı evi var ayrıca köyde tarlaları var yazları gidip ekiyorlar köyde evleri var yani başkada var gelirleri

nişanlandım eşim arabayı sattı düğün parası yapcam dedi şok oldum ailen dedim hani sözlüyken ailen yapıyordu neyse ben bekarken evimi aldım a dan z ye rahmetli babacım evimi döşedi evimde yok yok herşeyim fazlasıyla babacım aldı sözde evlenince kiraya çıkacaktık düğünde takılanları peşinat yapıp ev alacaktık kendi evimi kiraya verecektik sözde tayini çıktı geldi eşim düğün önce cebinde kuruş yok ee nerede maaşın nişan için ailesiyle buraya gelmek için nişan masrafları için kredi çekmiş onları ödüyo artı ikinci kredi söz için çektiği kredi bankaya bir şey sormaya gittiğimde birini bankacıdan öğrendim şok oldum düğüne bir aydan az zaman var düğün masrafları hani arabanın parası babasındaymış kooperatifin peşinatını babası vermis oda araba almış yani babasının o para hani ailen nerede düğünün neresinde düğün hazırlıkları boyunca bir kez ablası aradı bir tek telefon bile gelmedi kendilerinden birde niye aramıyormuşum diye laf ediyorlar salonu herşeyi hallettik ele güne karşı dedim hep içime attım resmi nikah yapılmasıydı herkes bilmeseydi çoktan boşanmıştım düğünü kendi çektiğim krediyle yaptık düğünde takılan tüm altınlar benim birikim olsun diye aldığım altınlar abimlerden teyzemlere kadar hepsi benim altınlarımı bana taktılar hiç birşey takmadan oturmaları yine dedikodu olarak bana gelecekti kınaya hiç kimseyi almadım arkadaşlar arasında yaptım zaten kına akşamı geldi erkek tarafı (kaynana kayınpeder abi yenge abla enişte 4 çocuk ) erkek tarafı bu kadar köşede oturdular hiç kalkmadılar resim çekilmek için hariç misafirden beter misafir gibi düğün bitmeden yol uzun diyip gittiler kendi evimde kendi eşyalarım üzerinde oturuyorum gelin evi olmadı çünkü şükür eşyalarım eski yada kötü değil eksiğim yok ama bir tülbentleri bile yok nişan bohçasını ben aldım yaptım onlar getirdi bayramda yanlarına gittim annemin zoruyla büyüktür gönüllerini al duasını al diye diye götürdü kendi altınlarımı bozdurdum kredileri kapatttım şimdi ev bakıyorum bugün gittim biraz önce müthaiitin yaptığı evlerden bir inşaata girdim 130 milyar borç altına eşimin girdiği evin müthaiti evi bitirmeden yok olduğu için ne parasını alabiliyor nede evi satabiliyor hayırlısı bakalım birazda ben saçayım en azından yemeyip yedirmek zorunda kalacağıma bilerek verdim derim :))))

amma dolmuşum heee ne çok yazdım

aman boşver başka zaman tanışırsınız böcük acelesi yok

ahhh canım benim seninde yaşadıkların kolay değilmiş. Allah onlara bir tokat vurur feleklerini sapıtırlar merak etme. kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. çok şükür Allah hepsinin müstehakını veriyor

mandalın başım döndu lenn
şimdık senın evınde mısnız:44:
eşinin alcağı ev ıle ılgılı olarakta mutahıtle sorn mu yaşadınız
yanlış mı anladım

Allah herkesin yaptığı kötülüğü bir şekilde karşısına çıkarıyor.Ben buna çok inanıyorum.Allah görüyor biliyor.hepimiz sıkıcı durumlarla karşılaşmışız.İnşallah bundan sonrası iyi olacak.

olan bana oluyor yine aklıma vurdukça eşime dalıyorum asıl suç onda ben bunları sonradan öğrendim bana dürüst olmadı kaldıramıyorum baştan söylese bilsem gam yemem her fırsatta dalıyorum ona ailesinden geçenlerde ablası arası bir kerede annesi aradı düğünden sonra ben hiç aramadım bayramda gittiğimede bin pişmanım Allah onları elime düşürmesin Ahirette alsın hakkımı eşime diyyorum kimsenin evimde işi yok yerini yapmaya çalışıyorlar eşim konuşurken telde duyuyorum gelmek için yer yapıyorlar ......

işte bu zor olur ne seviyolar ne sevmiyolar nasıl bileceksin

mandalın başım döndu lenn
şimdık senın evınde mısnız:44:
eşinin alcağı ev ıle ılgılı olarakta mutahıtle sorn mu yaşadınız
yanlış mı anladım

evet ev benim bekarken aldım
eşimin aldığı müthait eviydi ama müthait kaçtı
bugün ben başka bir eve girdim anlaşma yaptım

valla yüzlerini görmeyim seslerini duymayım ben rahatım yeterki onlarsız hayat

Mandalin eşin pişmanmı senden gizlediği için peki.Eziklik duyuyormu ailene ve sana karşı kendisini.

işte bu zor olur ne seviyolar ne sevmiyolar nasıl bileceksin

kendı damağıma uygun yaaprım olur bıter

demekkı cok ı bı bırıkımın vardı cnm ev alcek kadar maşallah
sınırlenme senn konuyu değiştık len bız nıe gelıp gene açtın

dün ütülerımı yaptım ohh dedım bıttı
gene çamarşır sepetı kırlılerle dolduoff sıkıldım ama haftanın 3günü akşam gıt bıde ütü yap
bugun yarın için yemek yapcem ama ne:44off
bıde bugun kurabıye edım dıom

Mandalin eşin pişmanmı senden gizlediği için peki.Eziklik duyuyormu ailene ve sana karşı kendisini.

duymasada duydurtturuyorum saklamasının nedeni beni kaybetmemek içinmiş ailesinin böyle yolda bırakacağını bilmiyormuş yapacaz edecez diyorlarmış hep şurada haklı eğer söz oladan önce bunları bilseydim asla kabul etmezdim ve ikna olmazdım bitrirdim ama yine de kabullenemiyorum bunu hissettirmek için elimden geleni yapıyorum

şu ütü için kolay bişeyler olsa ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…