kızlar merhaba sohbet baya koyu galiba altınlar takılar geçen bi düğüne gittik bizim buralarda takıya çok önem verirler ama baktım eskisi gibi değil altın çok pahalı damatcağızda düğünde takılanlara umut bağlamış salonun parası bile onlarla verilcekmiş ama baya hayal kırıklığına uğramışlar altın çok pahalı alamıyoki millet dedim ki eşime bitmiş artık eskisi gibi değil dolmadı kollar bomboş küçük altın bile yok 50 lira falan hep
kızlar merhaba sohbet baya koyu galiba altınlar takılar geçen bi düğüne gittik bizim buralarda takıya çok önem verirler ama baktım eskisi gibi değil altın çok pahalı damatcağızda düğünde takılanlara umut bağlamış salonun parası bile onlarla verilcekmiş ama baya hayal kırıklığına uğramışlar altın çok pahalı alamıyoki millet dedim ki eşime bitmiş artık eskisi gibi değil dolmadı kollar bomboş küçük altın bile yok 50 lira falan hep
kocem aradı
ctesı bı işin var mı cnm dedı
var dedım sen benı cılt bakımım var oraya götrcksın ya ondan başka bı yere gtcek mıyız dedı
yok dedım nıye:26:arkadaşı eşiyle yemeğe gelcekmış
dedım akşam o saaten sonra ne hazrlarıyabılırmkı dedımtmm cnm dedı kapattı
sanırım bu hafta erteler
amannn bı anama gıdemedım bee her hafta bişicıkıo 1 aydır göremıyom anacımı babacımı
saol canımhoşgeldin sefalar getirdin canımmm
hoşbuldum saol canım
Nasılsınız??
Artık bende sizinleyimm
ya var ya çağırılmadan gelmeye çalışan misafire de gıcık olurumyine cinnettin moduna bağlıycam kendimi yani müsait olsan arar çağırısın zaten doğrusu da budur bence. netice de çalışıyoruz bir pazar günümüz var.
eşim aramış olabılır cnm cok ısrarcıdır bu konuda
cok sevr mısafırı bende severımde
yetıştırememe korkum varhe ayrıca hıc tanımam gelcek olanları:26:acep kımler tanışırdık kız
kızlar ben geldim
yaw ne altını kızlar ya evlenmeden önce eşimin arabası vardı müthaitin yaptığı kooperatife girmiş yarısını ödemeiş evin ailesinin 5 katlı evi var ayrıca köyde tarlaları var yazları gidip ekiyorlar köyde evleri var yani başkada var gelirleri
nişanlandım eşim arabayı sattı düğün parası yapcam dedi şok oldum ailen dedim hani sözlüyken ailen yapıyordu neyse ben bekarken evimi aldım a dan z ye rahmetli babacım evimi döşedi evimde yok yok herşeyim fazlasıyla babacım aldı sözde evlenince kiraya çıkacaktık düğünde takılanları peşinat yapıp ev alacaktık kendi evimi kiraya verecektik sözde tayini çıktı geldi eşim düğün önce cebinde kuruş yok ee nerede maaşın nişan için ailesiyle buraya gelmek için nişan masrafları için kredi çekmiş onları ödüyo artı ikinci kredi söz için çektiği kredi bankaya bir şey sormaya gittiğimde birini bankacıdan öğrendim şok oldum düğüne bir aydan az zaman var düğün masrafları hani arabanın parası babasındaymış kooperatifin peşinatını babası vermis oda araba almış yani babasının o para hani ailen nerede düğünün neresinde düğün hazırlıkları boyunca bir kez ablası aradı bir tek telefon bile gelmedi kendilerinden birde niye aramıyormuşum diye laf ediyorlar salonu herşeyi hallettik ele güne karşı dedim hep içime attım resmi nikah yapılmasıydı herkes bilmeseydi çoktan boşanmıştım düğünü kendi çektiğim krediyle yaptık düğünde takılan tüm altınlar benim birikim olsun diye aldığım altınlar abimlerden teyzemlere kadar hepsi benim altınlarımı bana taktılar hiç birşey takmadan oturmaları yine dedikodu olarak bana gelecekti kınaya hiç kimseyi almadım arkadaşlar arasında yaptım zaten kına akşamı geldi erkek tarafı (kaynana kayınpeder abi yenge abla enişte 4 çocuk ) erkek tarafı bu kadar köşede oturdular hiç kalkmadılar resim çekilmek için hariç misafirden beter misafir gibi düğün bitmeden yol uzun diyip gittiler kendi evimde kendi eşyalarım üzerinde oturuyorum gelin evi olmadı çünkü şükür eşyalarım eski yada kötü değil eksiğim yok ama bir tülbentleri bile yok nişan bohçasını ben aldım yaptım onlar getirdi bayramda yanlarına gittim annemin zoruyla büyüktür gönüllerini al duasını al diye diye götürdü kendi altınlarımı bozdurdum kredileri kapatttım şimdi ev bakıyorum bugün gittim biraz önce müthaiitin yaptığı evlerden bir inşaata girdim 130 milyar borç altına eşimin girdiği evin müthaiti evi bitirmeden yok olduğu için ne parasını alabiliyor nede evi satabiliyor hayırlısı bakalım birazda ben saçayım en azından yemeyip yedirmek zorunda kalacağıma bilerek verdim derim :))))
amma dolmuşum heee ne çok yazdım
aman boşver başka zaman tanışırsınız böcük acelesi yok
ahhh canım benim seninde yaşadıkların kolay değilmiş. Allah onlara bir tokat vurur feleklerini sapıtırlar merak etme. kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. çok şükür Allah hepsinin müstehakını veriyor
aman boşver başka zaman tanışırsınız böcük acelesi yok
eşim aramış olabılır cnm cok ısrarcıdır bu konuda
cok sevr mısafırı bende severımde
yetıştırememe korkum varhe ayrıca hıc tanımam gelcek olanları:26:acep kımler tanışırdık kız
mandalın başım döndu lenn
şimdık senın evınde mısnız:44:
eşinin alcağı ev ıle ılgılı olarakta mutahıtle sorn mu yaşadınız
yanlış mı anladım
Allah herkesin yaptığı kötülüğü bir şekilde karşısına çıkarıyor.Ben buna çok inanıyorum.Allah görüyor biliyor.hepimiz sıkıcı durumlarla karşılaşmışız.İnşallah bundan sonrası iyi olacak.
işte bu zor olur ne seviyolar ne sevmiyolar nasıl bileceksin
evet ev benim bekarken aldım
eşimin aldığı müthait eviydi ama müthait kaçtı
bugün ben başka bir eve girdim anlaşma yaptım
valla yüzlerini görmeyim seslerini duymayım ben rahatım yeterki onlarsız hayat
dün ütülerımı yaptım ohh dedım bıttı
gene çamarşır sepetı kırlılerle dolduoff sıkıldım ama haftanın 3günü akşam gıt bıde ütü yap
bugun yarın için yemek yapcem ama ne:44off
bıde bugun kurabıye edım dıom
Mandalin eşin pişmanmı senden gizlediği için peki.Eziklik duyuyormu ailene ve sana karşı kendisini.
dün ütülerımı yaptım ohh dedım bıttı
gene çamarşır sepetı kırlılerle dolduoff sıkıldım ama haftanın 3günü akşam gıt bıde ütü yap
bugun yarın için yemek yapcem ama ne:44off
bıde bugun kurabıye edım dıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?