- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
gunaydın kızlarrr
spıdııı mutluya dugun yapıyon banada oyuncak araba al :) hevesım ıcımde kalmasın
bocukummm benımde buyukannem geldı :)
karnım cok agrıyoooooooooo
günaydın hanımlar mutlu günler
GÜNAYDIN
olur alırım sana da porsche alıyım hatta hevesini 2ye katlayım
nasılsın bakıyım sene ?
dün bebek görmeye gittik arkadaşımın bebeğini henüz 10 günlükçirkin böcek
onu duymadım bı bakım google amcadan
mandalına gunaydınnnnn
bi bak olmadı mini cooper de olabilir
yok bn bmw ıstıom beyaz olsun :)
bocuk nerde bgn ya :26:
böcük bugün işe gitmemiş eşinin ananesi vefat etmiş oda köye gitmiş bana mesaj çekmiş artık yemekten sonra bende ararım.. baş sağlığı için..
ben geldım kızlar
dün işe gelmedım ama anladımkı bensız 1 gün bıle burda olmuoo ve olan bana oluoo herkes bı yerden bı iş söyluyo dün bişi yapmamışlar yaapoff canım sıkkın
dün sipidim senmıydın arayan açmadım bılerek yanı sen olduğunu bılmıyordum işyerınden arıyorlar sandım ve açmadım
eşim köye gıttı anane bugun defnedılecekRabbım mekanını cennet etsın ınş k valıdemden cok severdımm
eşimde dün geldı cocuk gıbı ağladııcok ağlaştıkk
onu öle görunce daha cok üzüldümm
yapacak duadan başka bişi yok
Günaydın ;
Dün msj yolladın hiç müsait değildim dönemedim öğleden sonra arayım dedim ama ulaşamadım. başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım çok üzüldüm.
başınız sağolsun böcük
sağol cnm
dedığım gıbı işyerınden arıyolar sandım açmadımm cunku senden önce burdan ayrılan usta aramıştı sanrım fatura ıle ılgılı bişi sorcaklardı hıc iş ıle ılgılenmek ıstemdım açmadım telı
sonra sen arayınca işyerınden sandımm
bılsem açardım cnm
olsun canım önemli değil.
bende haftasonu çağırıcam hatta dün dedim bizimkine arkadaşı zaten gidip ben sorarım ona göre çağırırız falan dediolmadı haftasonuna çağırırım gelip baksınlar
hallederler cnmm belkı senınkıde değişir
dün bulaşık mak.plastık aksamınıda kırdım zaten çatlaktı gıttı. kucucuk çatlak ama olsun 80 tl ımış
plastık aksam garantıye gırmıyormuş
o düğmelerın olduğu kısım varya kenara cekmeceye çarpmıştı çatlamıştı dün sılerken elımde kaldı
onuda uygun zamanda değiştrcem sımdılık yapıştrdım zaten hıc bellı olmuoo
neden girmiyor garantiye onu da halletsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?