Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bugun komşularım gelcek baakşama cevızlı tarçınlı kek,pattes salatası ve pundıglı pasta yapcemm en bastlrını seçtım valla zamanım yok yarım saate yapcem bunları 8de gelcekler çünkü
dün bende komşumdaydım ben çağırdım kocemde yok canım sıkılıo
yaprak sarcaktım dün evdeyken keşke sarsaydım onuda pişirirdim ya neyse

diziye dalar yemeği bile unuturlar merak etme

böcük hala bu muhabbetler dönüyormu yahu şimdi ben ne yapayım

altına işedi dedin ya ondan dedim

benim komşularla hiç aram iyi dğili tanımıyorum bile yolda görsem tanımam ama böyle çok iyi 1 tanesi ile sohbetim var sadece

hee:)lafın gelışı cnm

benımde işte bı karşı komşu teyze var cok az görüşüyoz ama cok
onun dışında ona gıttığımde onda olan komşu diğer teyzeler var işte bugun gelcek olanlar
bırı yıkılan bınanın sahıbı gecıcı olarak üst katıma taşındı diğerı karşı apartman

alt katımda var 30lu yaşlarda sağolsun o da ıyıdır ama gelıp gtmeyok pek zamanım olmuyo benım ama aslında komşularım sağolsun cok ıyıler
bişi olsun telımı bulurlar hemen haber ederler

bizimkilerde sağolsun ben yokken evime göz kulak olurlar ama muhabbetim yok isimlerini bile bilmem

bizimkilerde sağolsun ben yokken evime göz kulak olurlar ama muhabbetim yok isimlerini bile bilmem

bende isimlerı karışıtıyorum onlar bişi anlatıyo nerde oturuyorkı o dıyorum ya altımda yada üstümde oturuyo oluyolar

bızım hemen yana bına yapılıyoo aslında topraktan gırılırde kredı topraktan kabul etmıyomuş bıde zaten evler 75 mt 140 bın tlyuhh dedımm gerı adım attım
olsa ne ıyı olurdu
cıks yapmıyor benimki yemek işine girişmiyor hep üstümde yemek içmek pofff
tarcınlı cevizli kekide severim böcük bir dilim atarsın artık kargoya

aaa bak her işi edıoo ondan kaçıoo o da işini bılıyoo yanı:)

kargoyla gıder mı kı kek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…