Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

dimi ya o işide üstlenmesi gerekir tembel benim koca işte :)

böcük istedikten sonra kargoyla herbişiy gelir :)

önce bir karar ver orada mı istiyrsun burada mı canım bir orası bir burası kafanı karıştırıyorsun

dimi ya o işide üstlenmesi gerekir tembel benim koca işte :)

böcük istedikten sonra kargoyla herbişiy gelir :)

sorma bencede cok tembelmış:)

hakket mı aman kekın nesını yolluycam sen akşama kocene söle o yapar
önce bir karar ver orada mı istiyrsun burada mı canım bir orası bir burası kafanı karıştırıyorsun

neyse acele etmım yaa zaten 1 yıl para bırıktrcez:)sonrası allah kerım

Selam kızlar napıyonuss

muhabbet komşu kanımca bide evler

özledim sizi hee

böcükk sipaydii resimlerinize baktım, süpersiniz sipaydii anacım sen aççık küçük kalmışın böcüün yanında yemek ye aççık böcük sende aççık az ye

sipaydii buarada kilerin çok iyi olmuş ya, her eve lazım bence ilerde kapında olunca çok fazla eşyanı alır rahat edersin, paspasında çok güzel olmuş eline sağlık hem banyonda maviymiş ya uymuş ben çekemedim foto mak bozuldu benmki dediğim gibi biraz daha büyük ve 3 renk kahve krem vişne çürüğü gibi güzel ama ben beğeniyom en kısa zamanda çekip koycem, bakalım kullanabilcek miyim bizim evimizin banyosu siyahlı grili çünkü

mutluluk ;

nerelerdesin sen kız evlenmeden gelmicem falan mı dedin yoksun ortalıkta
sen böcükle beni karıştırdın galiba böcük benden zayıftır ve hiçte yemek yiyen bir tip değil az az yer yemekleri

teşekkür ederim size topluyken resmini ekledim 1/2 aya kadar talan olur çünkü

Yok karıştırmadım biliom ikinizide sen çıbık gibisin hiç konuşma göz var nizam var, böcümm iyide aççık vermesi gerek balık etli çünküm

Sipaydii evleneden gelmicem fln desem bida zor gelirdim buraya

Son düzenleme:
böcük canım göndermek istemiyor desene sen şuna :)))

sipidi bende bir zamanlar 54 idim oyyyyyyyyyyyyyyy :)))

mutluluk bence balık etli değil böcük memişli :))

böcük canım göndermek istemiyor desene sen şuna :)))

sipidi bende bir zamanlar 54 idim oyyyyyyyyyyyyyyy :)))

mutluluk bence balık etli değil böcük memişli :))

şimdi kaçsın bakıyım olurda bir gün bebek planım olur ise 50 kilo ile hamile kalmak istiyorum önce zayıflayacağım sonra hamile kalacağım inşallah tabi

sel hoşgeldin

sipidi alıyoda alıyor :)

böcük yine nere gitti attı ortaya pasta börekler çektirdi canımı yok oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…