bende isimlerı karışıtıyorum onlar bişi anlatıyo nerde oturuyorkı o dıyorum ya altımda yada üstümde oturuyo oluyolar
bızım hemen yana bına yapılıyoo aslında topraktan gırılırde kredı topraktan kabul etmıyomuş bıde zaten evler 75 mt 140 bın tlyuhh dedımm gerı adım attım
olsa ne ıyı olurdu
aaa bak her işi edıoo ondan kaçıoo o da işini bılıyoo yanı:)
kargoyla gıder mı kı kek:26:
bende isimlerı karışıtıyorum onlar bişi anlatıyo nerde oturuyorkı o dıyorum ya altımda yada üstümde oturuyo oluyolar
bızım hemen yana bına yapılıyoo aslında topraktan gırılırde kredı topraktan kabul etmıyomuş bıde zaten evler 75 mt 140 bın tlyuhh dedımm gerı adım attım
olsa ne ıyı olurdu
dimi ya o işide üstlenmesi gerekir tembel benim koca işte :)
böcük istedikten sonra kargoyla herbişiy gelir :)
önce bir karar ver orada mı istiyrsun burada mı canım bir orası bir burası kafanı karıştırıyorsun
neyse acele etmım yaa zaten 1 yıl para bırıktrcez:)sonrası allah kerım
mutluluk ;
nerelerdesin sen kız evlenmeden gelmicem falan mı dedin yoksun ortalıkta
sen böcükle beni karıştırdın galiba böcük benden zayıftırve hiçte yemek yiyen bir tip değil az az yer yemekleri
teşekkür ederim size topluyken resmini ekledim 1/2 aya kadar talan olur çünkü
Yok karıştırmadım biliom ikinizide sen çıbık gibisin hiç konuşma göz var nizam var, böcümm iyideaççık vermesi gerek balık etli çünküm
böcük canım göndermek istemiyor desene sen şuna :)))
sipidi bende bir zamanlar 54 idim oyyyyyyyyyyyyyyy :)))
mutluluk bence balık etli değil böcük memişli :))
şimdi kaçsın bakıyım olurda bir gün bebek planım olur ise 50 kilo ile hamile kalmak istiyorum önce zayıflayacağım sonra hamile kalacağım inşallah tabi
iki hafta önce 73 deydim :)))
ne yaptın sen kuzum.. asıl şimdi alma zamanındasın. dikkat et normal doğum istiyorsan kilo zararlı
evet doktorda aynen diyor ama elimde değil ki ekmeği filan tamamen kesmeme rağmen :))
kuzum ona yarayan banada yarıyor hemoda tosun oldu azcık zayıflası n sığmıyor biryere :)
slm kızlar nasılsınız
hoşbulduk canım sağol iyiyim valla seni sormalısus kız o alacak kiloları sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma
hoşgeldin nasılsın canım
sel hoşgeldin
sipidi alıyoda alıyor :)
böcük yine nere gitti attı ortaya pasta börekler çektirdi canımı yok oldu :))
hoşbulduk canım sağol iyiyim valla seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?