Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hımmmm nerede olduğun çıktı ortaya nasıl bebek dr gittin mi yakın zaman da neler yapıyor sıkışmış kalmıştır

yok gidemedim doktor 15 gün sonra gel dedi 45 gün oldu sıra bulamadım aralığın 6 sında aldım randevu nasıl bir doktora düştüysem adam bulunmaz hint kumaşı gibi :))

sipidiağırlaştım iyice bu cumada son işyerinde izine ayrılıyorum alışverişlerim hala bitmedi ev temizlencek bebek odası düzülcek mobilya siparişi verdik onlar yapılıp gelecekki ev yerleşsin çok karışık durumdayım :)

hola portmanta ve kitaplık siparişi verdim altı dolap olacak şuan bebek odasındaki ıvır vızırları doldurayım diye koltuk takımı verdim salona masa sandalye tv ünitesi filan küçük bir kaç dolap boş köşelere doldurmak için banyoya filan yatak odasına yatak ucu sandığı onlar gelecekki ev yerleşsin mobilyacıda amcamın oğlu olunca akraba işi 6 ayda çıkar diyor :)

sen neler yaptın

45 gündür hiç doktor görmedi mi bebeğini normalde son zamanlarda 15 günde yada maxımum hafta da 1 gidilir başka doktora gitseydin keşke canım..
izne erken ayrılıyorsun galiba normalde son 3 haftaya kadar çalışabilirsin çünkü dimi.

hepsi hallolur canım madem izne de çıkıyorsun yavaş yavaş yaparsın

Kızlar günaydınlar,

böcümm başın saolsunn ya dünyadan haberim yok geçmişi okudumda şimdi öyle gördüm,mekanı cennet olsun.

Çok yoğunum bir kaç gündür denetleme var işlerde yığınla ama yarın rahatlıcam inşallah denetçilerde patronda hepsi gidiyor başka ofise

Arada girmeye çalışcam öpüyorumm

özeldekine gittimde devlettekine gidemedim önemli olan devlettekiydi ayrıntılı ultroson çekliyor farklı tahliller filan

erken ayrılıyorum iki hafta uzattım sadece daha fazla uzatamadım dayanamıyorum kilo fazla aldım çünkü

izindeyken halolurda mobilyalar gelse herşey ona bağlı kaldı

anladım canım. izindeyken gideceksin dr o zaman dinlen evde madem öyle dikkat et kendine de canım.. :13::13:

günaydın kızlar gezınırken gordum buraya hosuma gıtı aranıza alırsınız cok mutlu olurum :))

anladım canım. izindeyken gideceksin dr o zaman dinlen evde madem öyle dikkat et kendine de canım.. :13::13:

evet izindeyken oldu anca ozaman bulabildim sıra :)

sipidi yerleştirmişsin kilerini baktım fotolara çok hoş olmuş benim kilerimde aynı ebatta raflarımızda benziyor üst taraf raf alt kısım boşluk öyle ama doluluk açısından benimkinin kapısı açınca üstüne yıkılacakmış gibi dolu :)))

kapı takılsın bak ben oralara neler doldurucam şimdi kapısı yok diye boş yani

mutlucuk sağol cnm

mandış eşine söyle düzene koysun cnm sanada resım çekmek kalsınn

sipidimin resımlerıne bakarken görmedınız bişi varsipidi ve benım güzellığımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…