Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Canım cok sıkkın

Hayırdır??

böcükk yuh 48kilo mu insanmısın sen buarada maşallah ozamn senin memişlere

kardesım yuzunden okula gıtmıyo gdıncede kacıyo salak ne olacak boyle bılmıyorum ... zaten o kadar sıkıntı cekıyorumkı ısyerınde basıma agrılar grıyo hergun onunda bunları yasamasını ıstemıyorum cırpınıyorum ama dınlemıyo benı ,
bgn sabah yıne durduk yere sınırımı bozdu salak adam baska zaman olsa montaja yakın arıza varsa ver der sureklı bgn verıyorum sen neden cok sey yazıyosun bunlara dıyo dengesız yazsan bı turlu yazmasan bı turlu sonra gıdılmedıgı zaman musterıler gelıp bn burayı aramıstım bu kız sıze soylemıyomu dıyolar ıkı ucu boklu degnek kurtulamıyorsun yanı

Günaydınlar kızlar, Hayırlı Cumalar..

Allah'ım bize ve sevdiklerimize sağlık,mutluluk, huzur nasip etsin bugün aklınızdan geçen bütün iyi ve hayırlı dilekleriniz gerçekleşir inşallah

Borçlularımıza ödeme kolaylığı, evsizlerimize ev, bekarlara hayırlı eş , hamişlerimize hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin

Cuma günleri burda dua günü yapıyorum, hepinize dua edicem kızlar.

kardeşin için yapacğın bişi olduğunu sanmıyorum cnm maalesef okumak içten gelen bişi baskı yada söylemlerle olan bişi değil onun için üzülme kendı nasılsa ılerde üzülecek

işyerınde olur böle şeyler
ben hergun sorun yaşıyorum dün tam cıkcam çantamı almaya cıktım ortak bı yere gıttı her zaman aynı şeyı yapıyoo
bende dedım patron gıdıyorum 10 dk durur musun dedı tmm dedım neyse durdum 20 dk artık saat gectı baya otobus olmuo cart curt zten 1,5 saate ancak varıom eve neyse dedım ben cıkıom hemen surat astı demıyor mu sağol beklettık senıde kusura bakma
mısafırı vardı bişi demedım ama bugun dıycemm
ben kımseyı beklemek zorunda değilim sabah dükkana ılk ben gelıyorum o kadar yoldanbunların kıymetı yok mu dıycem
alcam çantamı cıkcamm her zaman aynı hrgün hergün
en ıyısı evın olcak oturcak aşağaa cocuk büyütcenn

amin cnm h geldın

bugun kocam gelıo şükür cok özlemıştım yaaa

en ıyısı evın olcak oturcak aşağaa cocuk büyütcenn

Evli değilim, sorumluluklarım yok sizin gibi ama gerçekten bazen o kadar bıkıyorum ki bende aynı şeyi düşünüyorum.

canım kardeşim kaç yaşında muhtemelen lise? kız mı erkek mi bide?
bence hiç üstüne gitmeyin üstüne gittikçe geri teper siz sadece içinde bulunduğunuz durumu zorluklarıyla,sıkıntılarıyla güzel bi dille anlatın sohbet eder gibi emin ol bgn olmasada bigün işine yarar. Ama zorla hiçbirşey yaptırmayın bu sefer yalana çevirir.

iyi hadi böcükk çok sevindimm kavuşuyon kocaya bgn

sipaydi nerlerde ya dünde yoktu bgnde :26::26: sen haber aldın mı??

buarada burda fena yağmur var orda havalar nasıl :44:

sağol cnmm
şimdı msj atıyorum cnm derım sana

burdaa yağcak sanırımmm

ya bazen iş hayaatı bıktırıyoo keşke yarın çalışmasam 2 gün dınlensem ınan daha farklı olurdu yaa
böcükk gel bi yüzünü görelimmmm

gelıyom cnmm

evde oturuncada olmuyo bocuk babamın halı bellı zaten bn ondan bısey beklemıyorum ,
ama napım soylesen bı dert soylemesen bı dert bu adam bnm ıcıme dert dusurdu artık ,
sabah dedımkı yazmasam musterıler gelıyo dıyokı neden gelmıyorsunuz o zmn
sen dıyo herseyı yazıyosun sonra karıstrıyosun hangsıne gdıldı hangısıne gdılmedı artık salladıkca salladı nerden satascanı bılmıyo yanı
bn bıkere adres aldım sonuna hangı ılce oldgunu yazmamısım oda sıstemde olan brı yanı bılındık bı musterı neyse bu basladı bole adresmı alınır bılmem ne sonra mıllet bosuna gder sabah ta bı adres almıs ne aldgı numaranın basında kod var ne adresın sonunda nereye baglı oldgu yazıyo bnu nıye bole aldnz dedım o gecen senın aldgıın adrestır dıyo hemen hayır dedım szn yazınız bu seferde kıvırıyo hemen mutlaka onemsız bısıdır fıyat sormustur yada arızası onemszdır ondan ole yazmısımdır dıyo hersekılde kıvırıyyo lanet ya bu hafta cok sınır oldum bu adama ,,
kardesıme gelıncede konuısmaktan anlamıyo , dayaktan anlamıyo ne halı varsa da gorsun artık
bu zamana kadar konustum her ıstedgını yapmaya calıstım bna dıyokı sen enayısın yapmasydın bu kadar mal bı cocuk yanı canı cehenneme bundan sonra ole ogretmenlerıne dıklenmek neymıs cezasını ılerde ceksın

sipaydi yokmu bgn yaaw:44::44: nerde acep?? gene geziyy galiba :26:

dün hastaydım canım

gece uyuyamadım sabahta kalktım nefes alamıyorum dr gittim 1 günlük rapor verdi şimdi daha iyiyim ama resmen turp gibiyim

amin canım cümlemize hayırlı cumalar.

böcük mesajını aldım sağol

gunaydın mutlucuk duaların tutsun ıns bnm ıcın hayırlı bı ıs ve es dıle :)

sipidim gecmıs olsun cnmmmmm

zzelem işyerını takma cnm yaa dedığım gıbı kendını hasta edersın ancak cunku her iş yerınde sorunlar oluoo senı beğenmezler ama sensızde yapamazlar durumuda var
kardeşin içinse ddığım gıbı okumak zorla olacak iş değil

takmamak mumkun olmuyokı bazen mılletın ıcınde salak salak konusuyo
aynen dedgın gbı oluyo valla gıdınce kıymetlı oluyosun kalıncada kıymeytını bılmıyolar
kardesımı bn gozden cıkardım artık banane ya onca derdım var anası babası dusunsun sımartırken ıyıdı
dun dedım zaten sımarttınız sımarttınız sıze ıyı olmus dedım
bn kucukken daha ılkokula fılan gderken babam hep dıodukı bnm oglum cok akıllı sen salaksın bnm oglum okur dıodu
Allah ıste gorsun akıllı oglunu ıyı olmus sevınıyorum bazen

teşekkür ederim canım..

sipaydimm noldu sanaa yaww geçmiş olsunn

meraklandım gelmeyince sen, evde internet yok mu:26:

1 haftadır hastaydım canım düzelemedim dinlenmeyince de olmuyor işte ama dün çok iyi geldi evde olmam. bide sabah akşam iğne verdi daha iyi geldi....

evde var internet ama dün sabah 11 den akşam 6 ya kadar uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…