Canım cok sıkkın
evt cnm yaşlıydı ama cok dinç ve ıyı ınsandı
kımseler gelmemışş
akşam olsada eve gtsemm dün bıraz gec yattım bıde yoruldum
mamaları hazrladım bıde ütü yaptım yarım kaldı bugun devam etcem mısafırler gelınce
bıde evı süpürürüm sılerım sanırm yarın kocam gelcekonu cok özledım
böcükk yuh 48kilo mu insanmısın sen buarada maşallah ozamn senin memişlere
kardesım yuzunden okula gıtmıyo gdıncede kacıyo salak ne olacak boyle bılmıyorum ... zaten o kadar sıkıntı cekıyorumkı ısyerınde basıma agrılar grıyo hergun onunda bunları yasamasını ıstemıyorum cırpınıyorum ama dınlemıyo benı ,
bgn sabah yıne durduk yere sınırımı bozdu salak adam baska zaman olsa montaja yakın arıza varsa ver der sureklı bgn verıyorum sen neden cok sey yazıyosun bunlara dıyo dengesız yazsan bı turlu yazmasan bı turlu sonra gıdılmedıgı zaman musterıler gelıp bn burayı aramıstım bu kız sıze soylemıyomu dıyolar ıkı ucu boklu degnek kurtulamıyorsun yanı
Günaydınlar kızlar, Hayırlı Cumalar..
Allah'ım bize ve sevdiklerimize sağlık,mutluluk, huzur nasip etsin bugün aklınızdan geçen bütün iyi ve hayırlı dilekleriniz gerçekleşir inşallah
Borçlularımıza ödeme kolaylığı, evsizlerimize ev, bekarlara hayırlı eş, hamişlerimize hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin
Cuma günleri burda dua günü yapıyorum, hepinize dua edicem kızlar.
en ıyısı evın olcak oturcak aşağaa cocuk büyütcenn
kardesım yuzunden okula gıtmıyo gdıncede kacıyo salak ne olacak boyle bılmıyorum ... zaten o kadar sıkıntı cekıyorumkı ısyerınde basıma agrılar grıyo hergun onunda bunları yasamasını ıstemıyorum cırpınıyorum ama dınlemıyo benı ,
bgn sabah yıne durduk yere sınırımı bozdu salak adam baska zaman olsa montaja yakın arıza varsa ver der sureklı bgn verıyorum sen neden cok sey yazıyosun bunlara dıyo dengesız yazsan bı turlu yazmasan bı turlu sonra gıdılmedıgı zaman musterıler gelıp bn burayı aramıstım bu kız sıze soylemıyomu dıyolar ıkı ucu boklu degnek kurtulamıyorsun yanı
amin cnm h geldın
bugun kocam gelıo şükür cok özlemıştım yaaa
iyi hadi böcükk çok sevindimm kavuşuyon kocaya bgn
sipaydi nerlerde ya dünde yoktu bgnde :26::26: sen haber aldın mı??
buarada burda fena yağmur var orda havalar nasıl :44:
böcükk gel bi yüzünü görelimmmm
kardeşin için yapacğın bişi olduğunu sanmıyorum cnm maalesef okumak içten gelen bişi baskı yada söylemlerle olan bişi değil onun için üzülme kendı nasılsa ılerde üzülecek
işyerınde olur böle şeyler
ben hergun sorun yaşıyorum dün tam cıkcam çantamı almaya cıktım ortak bı yere gıttı her zaman aynı şeyı yapıyoo
bende dedım patron gıdıyorum 10 dk durur musun dedı tmm dedım neyse durdum 20 dk artık saat gectı baya otobus olmuo cart curt zten 1,5 saate ancak varıom eve neyse dedım ben cıkıom hemen surat astı demıyor mu sağol beklettık senıde kusura bakma
mısafırı vardı bişi demedım ama bugun dıycemm
ben kımseyı beklemek zorunda değilim sabah dükkana ılk ben gelıyorum o kadar yoldanbunların kıymetı yok mu dıycem
alcam çantamı cıkcamm her zaman aynı hrgün hergün
en ıyısı evın olcak oturcak aşağaa cocuk büyütcenn
sipaydi yokmu bgn yaaw:44::44: nerde acep?? gene geziyy galiba :26:
Allah'ım bize ve sevdiklerimize sağlık,mutluluk, huzur nasip etsin bugün aklınızdan geçen bütün iyi ve hayırlı dilekleriniz gerçekleşir inşallah
Borçlularımıza ödeme kolaylığı, evsizlerimize ev, bekarlara hayırlı eş, hamişlerimize hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin
sipidim gecmıs olsun cnmmmmm
zzelem işyerını takma cnm yaa dedığım gıbı kendını hasta edersın ancak cunku her iş yerınde sorunlar oluoo senı beğenmezler ama sensızde yapamazlar durumuda var
kardeşin içinse ddığım gıbı okumak zorla olacak iş değil
sipidim gecmıs olsun cnmmmmm
zzelem işyerını takma cnm yaa dedığım gıbı kendını hasta edersın ancak cunku her iş yerınde sorunlar oluoo senı beğenmezler ama sensızde yapamazlar durumuda var
kardeşin içinse ddığım gıbı okumak zorla olacak iş değil
dün hastaydım canım
gece uyuyamadım sabahta kalktım nefes alamıyorum dr gittim 1 günlük rapor verdi şimdi daha iyiyim ama resmen turp gibiyim
amin canım cümlemize hayırlı cumalar.
sipaydimm noldu sanaa yaww geçmiş olsunn
meraklandım gelmeyince sen, evde internet yok mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?