Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cnm öle düşününce çekılmez olur her iş
sen bıldığını yap senın doğru o
görüşler hep farklı farklı boşver

kardeşin kımseye yapmaz kendıne yaapr o yüzden hıc takma sen
naptın ev işini eşya işini sen

sipidimmm

napıyımkı anahtarı getırmedıler daha dusunebılıyomusun
annemde ılla arama onlar maas almayı beklıyolardır getırırler dıyo nerdeyse ıkı ay olacak

napıyımkı anahtarı getırmedıler daha dusunebılıyomusun
annemde ılla arama onlar maas almayı beklıyolardır getırırler dıyo nerdeyse ıkı ay olacak

anahtarla maaş ne alaka len
sen konuştun mu desene işim var ben oraya taşıncam eşya aldım mağazada duruyo falan

anahtarla maaş ne alaka len
sen konuştun mu desene işim var ben oraya taşıncam eşya aldım mağazada duruyo falan

muhattap olamk ıstemıyorum ararsam cok fena olur ,
bıde suan oraya gıtsem kardesım daha da yuz bulur mu dıyorum ablam ayrı eve gttı dıye ıyıce azıtırmı kı

muhattap olamk ıstemıyorum ararsam cok fena olur ,
bıde suan oraya gıtsem kardesım daha da yuz bulur mu dıyorum ablam ayrı eve gttı dıye ıyıce azıtırmı kı

fena olacak ne varkı
durumunu anlat dıyorum ben sana dırek bağır çağırma haksız cıkarsın haklı ıken

öle düşünürsen zaten hıc o evden ayrılamazsınkı
kardeşinınde yüz bulacağını düşünmuyorum zaten senı dınleyen bırı değil sanırım

günaydın amele grubu

dogru soyluyon bocuk atarlı atarlı konusmasını bılıyordu anahtarımıda paramı da ıstıyorum yrn getrın dıyım yoksa bnm yrımakıllı annem bekler de bekler
sanada gunaydın bu arada cnm

selam kızlar, ben geldim kimseler yok tabii... ama bir ziyaretçi var :)

herkes iyidir umarım çok kısa girdim, eskileri okuyamıyorum. mandiş ve sel, doğurmadınız daha di mi? yuvarlanıyorsunuzdur artık oradan oraya:) boşver kaç aylık oldun bulantı olayın var mı?

böcüş, mutluluk, spidi,zele (isimler alfabetik olarak yazılmıştır) hepiniz iyisinizdir umarım,ben koşturma, yoğunluktan kk nın yüzünü göremedim epeydir, boşluk buldukça uğrarım yine... sağlıcakla kalın...

h.geldın cnm ozledık senı bız ıyı sayılırız daha doguran olmadı
Bu arada anahtarı bgn getırttırdım sonunda ama bısey solememısler faturaları odedılermı bılmıyorum ne yapablırım ogrenebılırmym bunu acaba ?elımde fatura yokda hıc kırayı getırmemısler annemde hıcbıse dememıs bu sabah bzm evde kıyamet koptu yne ama anahtar geldıgı ıcın mutluyum

h geldın kangaammmm kolay gelsınnn

günaydın dıyıp işimin başına dönem

gunaydın kızlarrr bocukummmmmmmm anahtar geldı kız yukarı yazmıstım gormedınmı

ıyı hadı gözün aydın
ne zaman ıslatıyosss
başka faturanız yok mu ondan öğrnebılırsın
ee sıradakı işlem nedır

yok cnm ya ordan 3 senedır cıktık bz fatura ne arasın bende
elımde bı anahtar olması bıle o kadar guzel bı duygukı anlatamam ya
bgn boya alımde goturım dıyorum :)
hem eve bakmıs olurum
zaten annemlerle de bozugum yavastan yavastan halletsem ıyı olur yanı
dun cam ve kapı sılme bezı aldım kendıme
boyle kucuk seylerle bıle havaya ucuyorum ya cok mutluyum

dun anahtarı ıstemek ıcın aradım bıde pıskınlık yapıyo ayy unuttum dıyo salak cocuk

hayrlı olsun cnmne renk alacaksın

Günaydın kızlarr

Çok hastayım ya burnum tıkalı agzımdan nefes alıyorum agzımdada yaralar çıktı Canım hiçbişey istemio eve gidip yatmak istiyorum

hayrlı olsun cnmne renk alacaksın

sagol canım bılmıyorumkı renge daha karar vermedım sence hangısı daha guzel olur
koltuktakımını grı olandan alcam sanırım ama aklımda gulkurusu var ona uygun bı boya olması lazım

Günaydın kızlarr

Çok hastayım ya burnum tıkalı agzımdan nefes alıyorum agzımdada yaralar çıktı Canım hiçbişey istemio eve gidip yatmak istiyorum

gunaydın cnm gecmıs olsun bnmde sınuslerım yıne dolmaya basladı galıba burnumdan nefes alamıyorum + genız akıntısı oluyo ya

kızlar evı kum bejıne boyamıslardı en son acık beyazımsı bı renk bnde mı aynısından yapsam ustune acaba
bıde aspırın dıye bı temızlıyıcı varya heryere kullanılan cam ve kapı ıcın almayı dusunuyorum alayımmı sızce

al al 3-5 liralık bişiy zatn o güzel bende kullanıyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…