al al 3-5 liralık bişiy zatn o güzel bende kullanıyorum arada.
al al 3-5 liralık bişiy zatn o güzel bende kullanıyorum arada.
Temızlıyomu gercekten pekı ?
boya konusunda bı akıl verecek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
En ıyısı bu aksam almıyım bn boya kararsız kaldım ya
seker pembesını begenıyorum ama grı koltukla olmaz
bıde evın onune ev yaptılar ya ıcerısı karanlık olur sımdı acık renge boyamak lazımda bılemedımkı
Hiçkimse yok bgn çok sıkıcılarhepsine küstümmm benim işim oldugu zaman sayfalarca konuşup geçmiş doldururlarr
canım ben boyadan hiç anlamam ki acık renk sanki iyi olur gibi geldi ama fil dişi, krem, beyaz fln düşünebilirsin istersen amaa bizim şu garuların eminim daha iyi fikirleri vardır
buarada aspirini nereyi temizlemek için istiyosun??
aspırını kapı ve camlar ıcın dusunuyorum yer de temızlenıyomu onunla ,
bıde fısfıs seklınde olanmı alayım suya karıstrılablenmı acaba
bende kapı silmek için kullanmıştım begenmiştim, cam için denemedim ama güzel temizler bence, yerler için güzel kokan bir yüzey temizleyici alıp yanınada bi domestos patlatırsın tuvalet banyo için klorak, porçöz, cif bide cam sil tamam.
kızlar evı kum bejıne boyamıslardı en son acık beyazımsı bı renk bnde mı aynısından yapsam ustune acaba
bıde aspırın dıye bı temızlıyıcı varya heryere kullanılan cam ve kapı ıcın almayı dusunuyorum alayımmı sızce
ben aspırın kullanmadım ama tavsıye eden cok almalısın benımde cok fazla evde almadım deterjan türü en kısa zamanda bende denıycem
boya konusunda gelınce bence açık renk yapmalısın ama öle pembe falan asla ne len anaokulumu accanben grı tonları cok sevıyorum bej fil dişi falanda yanı kısaca acık rnklerı dene ve uyumlu olsun
kırmızı grı sıyah bunlar cok uyumlu demiştım daha önce
mtulucum cok yoğunum cnm yaaınan cok yoruldumm
sen hasta mısn
tuvalete tuz ruhu surmeden ıcım rahat etmez bnm ya
ben aspırın kullanmadım ama tavsıye eden cok almalısın benımde cok fazla evde almadım deterjan türü en kısa zamanda bende denıycem
boya konusunda gelınce bence açık renk yapmalısın ama öle pembe falan asla ne len anaokulumu accanben grı tonları cok sevıyorum bej fil dişi falanda yanı kısaca acık rnklerı dene ve uyumlu olsun
kırmızı grı sıyah bunlar cok uyumlu demiştım daha önce
mtulucum cok yoğunum cnm yaaınan cok yoruldumm
sen hasta mısn
sipidimmmhastasın sandım
ataşehırde bana yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?