Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

al al 3-5 liralık bişiy zatn o güzel bende kullanıyorum arada.

Temızlıyomu gercekten pekı ?
boya konusunda bı akıl verecek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
En ıyısı bu aksam almıyım bn boya kararsız kaldım ya
seker pembesını begenıyorum ama grı koltukla olmaz
bıde evın onune ev yaptılar ya ıcerısı karanlık olur sımdı acık renge boyamak lazımda bılemedımkı

al al 3-5 liralık bişiy zatn o güzel bende kullanıyorum arada.

Temızlıyomu gercekten pekı ?
boya konusunda bı akıl verecek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
En ıyısı bu aksam almıyım bn boya kararsız kaldım ya
seker pembesını begenıyorum ama grı koltukla olmaz
bıde evın onune ev yaptılar ya ıcerısı karanlık olur sımdı acık renge boyamak lazımda bılemedımkı

kızlar nerdesınız bgn ya

Hiçkimse yok bgn çok sıkıcılar hepsine küstümmm benim işim oldugu zaman sayfalarca konuşup geçmiş doldururlarr

canım ben boyadan hiç anlamam ki acık renk sanki iyi olur gibi geldi ama fil dişi, krem, beyaz fln düşünebilirsin istersen amaa bizim şu garuların eminim daha iyi fikirleri vardır

buarada aspirini nereyi temizlemek için istiyosun??

Son düzenleme:

aspırını kapı ve camlar ıcın dusunuyorum yer de temızlenıyomu onunla ,
bıde fısfıs seklınde olanmı alayım suya karıstrılablenmı acaba

aspırını kapı ve camlar ıcın dusunuyorum yer de temızlenıyomu onunla ,
bıde fısfıs seklınde olanmı alayım suya karıstrılablenmı acaba

bende kapı silmek için kullanmıştım begenmiştim, cam için denemedim ama güzel temizler bence, yerler için güzel kokan bir yüzey temizleyici alıp yanınada bi domestos patlatırsın tuvalet banyo için klorak, porçöz, cif bide cam sil tamam.

nıye yazmıyon bacım ısın mı var bzmkılerde yavas yavas dokuluyo artıkın bnmde cıkmam lazım

tuvalete tuz ruhu surmeden ıcım rahat etmez bnm ya

ben aspırın kullanmadım ama tavsıye eden cok almalısın benımde cok fazla evde almadım deterjan türü en kısa zamanda bende denıycem

boya konusunda gelınce bence açık renk yapmalısın ama öle pembe falan asla ne len anaokulumu accanben grı tonları cok sevıyorum bej fil dişi falanda yanı kısaca acık rnklerı dene ve uyumlu olsun
kırmızı grı sıyah bunlar cok uyumlu demiştım daha önce

mtulucum cok yoğunum cnm yaaınan cok yoruldumm
sen hasta mısn

evın ıcı aydınlık olsun dıye ugrasıyorum
grı bnde sevıyomda ev karanlık olurrr

bocuk ev zaten suanda kum bejı bnde aynından yapım o zmn dımı aydınlık olur hem grı koltuklada uyar aslında herseyle uyar

bn bu aksam tuz ruhu aspırın bıde yuzey temızleyıcı alım gıdım en ıyısı ,
ama yerler parke degıl parke gorunumlu musamba yuzey temızleyıcı temızlermıkı

tuvalete tuz ruhu surmeden ıcım rahat etmez bnm ya

tuz ruhuyla porçöz aynı şey canmm bencede dök tabi tertemiz olur ama dökerken dikkat et bogulursun
buarada pembeler güzel ama duvara gitmez cnm böcük haklı gri koltuklanda uyumsuz

hastayımm grip oldumm ayrıca sizedee kızdımm başka gün olsa şurda çen çen konuşursunuzzz kalleşşşlerrrrrr
o sipaydii nerdee gene geziyooo galibaa zilli

sipayddiiiiiiii kimee dioommm zilliiiiii nerdesinnnnnnnn duy sesimiiii :2:

anacumm günaydınlarr
valla temızlık yapıp oturup hemen sıze yazıom iş cok para yok
canım sıkkın öleeee

mutlucum kendıne dıkkat et bacummmm
kızma da işler ıyı değil patronlar işçilere sardı anlarsın ya yanımdan ayrılmıyolar
müşterı kabulden cıkmıyolarpofff

zelelm tuzruhu cok zararlı ılla temızlıyceksen domates kullan bence aynı şey tuzruhu adamın ruhunu alıo be
ben hıc kullnmam temızlemekten cok zararı var ınsana
cok mu pis ki
yerlerede aspırın dene aslında ben bıngo bebe odası kokusunu cok sevıom ama sen bılın kokucuda kullan ohh mıss
kum bejıde hoş boya gtsın da hem aydınlıkta olur

sipidim hasta mı acep bı araym

günaydın ;

dün geldim sabahtan sonra 11 gibi müşteriye gittim çıktığımda saat 6 dı ataşehire gittim şantiyeye yorucuydu hasta değilim arkadaşlar. böcük mesaj için sağolasın

gunaydın kızlar,
moralım cok bozuk butun aksılıkler benımı bulcak ya
du eve gıttım gıtmez olaydım yerdekı musambaları lambalardakı ampullerı bıle sokup goturmusler
parasını da bız vermıstık onların ıkı uc ay kıra almadık yapılsın dıye
napım bn sımdı o kdr sınır oldumkı butun sevkım kırıldı
zaten dun oraya gttım ordan bzm eve yrudum bı bas agrısı tuttu gece oldum ya 7.30 da uyuklamaya basladım
bocuk sen ne temızlıgı yaptın ısyerınde ?

sipidimmmhastasın sandım
ataşehırde bana yakın

evet canım ama dün mahvoldum. hava sıcaktı Allahtan birde bugünkü gibi olsa ne yapardım bilmiyorum..
dün ynadım bugün hava buz gibi ne ilginç ya

siz nasılsını iyi misiniz arada girip bakıyorum valla geçmişe bile bakamadım.

günaydınnnnnnnnnn

kendımı cok yorgun hıssedıyorum bıde trafık her akşammm canım cıkıo yaa şurdan şuraya 2 saatte gıder mı ınsanbunalımdayım yaa

sız napıysınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…