Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın ;

bende sabah gelip bakıyım dedim size

bizim mesai saatimiz değişecek yaırm saat önce gelip önce çıkıcaz artık gerçi hala mail falan gelmedi ama bakalım artık ne zaman olursa

geçmiş olsun neyin var bakalım bende doğru dürüst giremiyorum ya artık biraz bakıp kaçıcam

dün arkadaşla yine dışardaydık kk dan zuzu ile tophaneye gittik

Grip canm yaa ay çok şaşırdım tophaneye mi gittin 5dk şuraya girme sen burdakiler öldü mü kaldı mı bilme ama zuzu ile tophaneye git

Kıskandım

mutlucum gecmıs olsun cnmdıkkat et

sipidim keşke daha erken cıkabılsek kışın cok zor oluyoo sabah cıkıom karanlık akşam gırıyom karanlık

dün şohben aldık gıttı 200 tl eşimde köye gıttı bu ay kredı kartı ödemesı 1000 tlne güzel 2 yıldır kullanmıyorduk neyse bu ay onuda ödeyelım Allah nasıp ederse ne alırsam nakıt alcam
kredı kartı ne kötü bişi yaa
bıde bensıze 2 taksıt kaldı kredı dedım ya o 3 müşnasılda sevınmıştım dün yatrdı eşim bu kez kesın 2 kaldışuan toplam borcum 1500 tl yenı yıla ınşborçsuz gırelım dıyorum
ve 2012 berbat gectı Rabbım 2013 u benım yılım nasıp etsın ınş

Grip canm yaa ay çok şaşırdım tophaneye mi gittin 5dk şuraya girme sen burdakiler öldü mü kaldı mı bilme ama zuzu ile tophaneye git

Kıskandım

seni şaşırtmak için yazdım face kullanıyor musun kız ekle istersen
valla hiç kıskanma ama harika zaman geçirdik atla gel senle de görüşürüz

mutlucum gecmıs olsun cnmdıkkat et

sipidim keşke daha erken cıkabılsek kışın cok zor oluyoo sabah cıkıom karanlık akşam gırıyom karanlık

kışın zaman farkından sıkıntı oluyor. keşke evin işine uygun olsa seninde böyle sıkıntın kalmazdı. ev alırken en çok buna dikkat ettik olurda sizde alırsanız ( inş ) sende dikkat et gerçekten önemli erkek bir şekilde gidr kadının işine yakın olmalı

keşke cnm ama ınsan bunları pek düşünemıyoo öle sıkıntıdaydıkkı o yolu hıc sorun yapmamıştım ama hata yapmışım haklısın ama ılerdede ınş evım olursa buna dıkkat etmeey çalışırım bıde ev olunca mecbur bı işe gırıyım dıye acelede edebılırım

aynen öyle canım ben işten çıkınca 30 dakika da evde oluyorum. iki anneye de ortak uzaklıktayız. biz genelde benim anneme daha yakın işime yakın olsun diye o civarda bakmıştık hep

gunaydın nasılsınız bakım nıye ugramıyonuz artık buralara

aynen öyle canım ben işten çıkınca 30 dakika da evde oluyorum. iki anneye de ortak uzaklıktayız. biz genelde benim anneme daha yakın işime yakın olsun diye o civarda bakmıştık hep

haklısn en doğrusu o zaten karşıya taşınırsam öle olması için uğraşcam evı bulurum belkıde iş uzak olabılır genecunku çalışma alanları sanayıda yoğun kısmet artık
gunaydın nasılsınız bakım nıye ugramıyonuz artık buralara

gece kabus gördüm yaaa
2 de bı uyandım 5 te uyyabıldımmmm yalnızm ıyıce korktum
gözlerım yanıoo şuan benmım
pc ye zor bakıyorumm

kotu tuya gorunce suya anlatın derler ama bılmıyorum :26:
Bocuk sen yukarı yazdgımı gordunmu
gecen gun

ınşcnm

görmedım cnmmmm yazar mısın tekrar

bunu yazmıstım cnm

büyük terbıyesızlık etmışler cnmmm
bende şohben aldım çıkarken alırm cunku kendı paramlaaldım
cıkarken eskısı takar cıkarımmm

dogalgaz yokmu sızın evde cnm
cıkınca tabıkı eskısını takıp cıkarsın
bız onlardan 3 ay kıra almamıstık
hem evı boyamadasn cıkmıs hemde yerdekı musambaları sokmus terbıyesız
ama bn bunun altında kalmam annemle konustum
kıra vermeye gelınce herseyı soylıycem yapsınlar dedı
eger yapmazlarsa da bn o cocugun kardesının bana attgı msjları sılmedım
sıkayet ederım onları
ınsanda bıraz utanma olcak bız o kdr yardımcı olduk onlara sımdı kalkıp sız gosterıs meraklısısınız dıyo
allah ıslah etsın

var cnm ama banym elektrıklı şohben var
sımdık ben ev sahıbıne derım yok derse bende lazım olmasa dahı söker ıhtıyacı olana verırm
sızınkıler gercekten terbıyesızmış napcaklarkı o muşambaları cok tuhaf demekkı parke olsa sökceklerdıbence alın kiralanızı onlarıda katın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…