Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Biter canım.. inşallah yarın sana su gibi geçerr
1 haftadır yoğun geçti yine yarın evi temizlemeye bile geç başlarım dinlenmek istiyorım bolca

ınş
valla ben bu hafta hep kabus gördum bıde yağmurun gürültüsüne cok uyandım baya uyyamadım ama dün 9 bucukta bı uydum sabah ezanında uyandımkıtap bıle okuyamadım düşün yatağa gırdım 2 sayfa okudumm 3 olmadı o
dedım erken daha sabret uyancan kesın cıxx ama cok ıyı geldı bu bana.zaten kaç gundur yarım yamalak uymuştumm

iyi dinlenmiş vucudun bizm yatak odası arka tarafta ya duymuyoruz hiç sesi sabah kalkıp bakıyorum ancak
uzun zamandır kitap okuyamıyorum ya

iyi dinlenmiş vucudun bizm yatak odası arka tarafta ya duymuyoruz hiç sesi sabah kalkıp bakıyorum ancak
uzun zamandır kitap okuyamıyorum ya

ben baya duyuyorumm bıde ağaç devrıldı tam camımın önüne sankı bı adam varmş gıbı gözlrımı açmaya korkuyorumm ınş saat var bıde sankı bına yana devrılcek bızım:18:sonra kabuslar derken bu hafta gecelerı hiç uyyamamıştımm
bende 2 gün ara verdım ama sankı bı yanım eksıktı neyse dün baya okudum 2 gün oldu ortasını geçtım sayılır

Allah korusun dikkat etsinler inşaattakiler. hiç zaman olmuyor bu aralar eve gidiyoruz direk yatapa yada yemek yap ertesi güne öyle hoop yat uyu

dıyorum valla bıktım artık aılemden kaynaklanıyo tabı
annem zaten bı bana gelınce cımrı dusuncesız baskalarına dortdonuyo masallah
gecen gun arkadaslarım unıye gdıyo bnde gıtmek ıstıyorum dedım
sen zaten bıze para verdın o bıtene kdr bızde senı okuturuz dedı
Allah askına bu soylenecek lafmı
bıde kendını savunuyo babamın yanında bn sana napıyorumkı sen benı sevmıyorsun dıyo
Allah belasını versın annemınde babamında ıns tez zmnda olurlerde bnde rahat ederım
her aksam sınırımı zıplatıyolar lanetler
o kadar doldumkı ya dersımemı calısıyım ısyerındekı mallarlamı ugrasıyım onlarla mı ugrasıyım
oldurcem kendımı artık ya
hıc sansım yok hıc bak gorursunuz kardesım bnm yasıma gelsın unıyede gondercekler arabayıda vercekler
bı bana vermıyolar sonrada ayrım yapomıyoruz derler
ıns olsunler ıstemıyorum onları artık bnm annem babam degıller

töbe de kız
ayy yok ya ben senın aılen hakkında konuşmak ıstemıyorum yaa kusura bakma aranızdakı bağ benı bıle üzüyor ınsan hıc aılesıne ölsunler der mı yaaneyse dedıım gıbı aılen hakkında konuşmayalım eğer konuşcaksa sadece kendın hakkındaolsun
kusura bakmada ben rahatsız oluyrum sen böle dedıkçe
Allah evladında hayrlısını versın ana babanında ben anam babam için herşeyı ama herşeyı yaparım sen ne dıyorsun koca neymış cocuk neymış sen dedıklerıne bak
ayy yok yok konuşmayayım daha fazla

SELAM hanımlar

hamis topiklerinde dolanmaktan gelemedim sonra izine ayrıldım oda hazırlıgına girdim

böcüküm yazdım ama gelmedi sürekli sorun cıktı facede cevaplamadım sanma böcüküm

elime gecen ıvır zııvırı doldurmusum odaya bosalt bosalt bitmedi birde oradan cıkanları koyacak yer bulma sıkıntısı bugün yigenim gelecek yapamadıgım bıraktıgım yerden devam edecek temizligini filan yapacak aksam esim arkadasını getirdi kitaplıkla calısma masasını garaja indirdi oda ferahladı ya kücücük odayı doldurmus durdumusuz :) simdi odada bir yatak bir sifonyer bir gardolap kaldı ayın 15.de bebisigini ve diger kalan malzemeleri alacaz artık bitti sayılır bugün ütüde yapılcak kızımın camasırlarına katlanıp yerlestirilcek :)) 7 gündür bun larla ugrasıyorum 2 kez cıktım evden oda doktora gitmek icin nasıl bir ev hanımı oldum böcük bak gör :))

yarın dogum günüm esim planlar yapıyor sözde bana caktırmıyor hamile kaldıgımdan beri gidemedigim bir cafe var sanırım orada arkadaslarımla bir sey planlıyor diye düsünüyorum :))
az önce telefonu caldı müsaitim tamam anladım hoscakal filan konustu kim dedim aksam esya tasıyan arkadası cüzdanını bulamamıs garaja bak orada mı düsürdüm diyormus ses cıkarmadım ya niye garaj sadece evdede odada düsmüs olabilir sonucta evden asagı indi o esyalar ve bu saate kadar cüzdanını olmadıgını anlamadıda simdimi anladı :))))

ev hanımımıymışşpehhhh tüm işlerı başkaları görmş ütüleri kesın eşin yapmıştır ev hanımı:)
hee bak şöle evde kaldığın zaman dilimi olarak bakarsak haklısın ev hanımı olursun
iş yapta görek lennn
hayrlı olsun herşeyı güle güle kullansın PRENSES bak büyük harfle yazdımkı benım 6.hissimin kvvetlı olduğunun göstergesı oluoo
odanın resmını beklıyoruz
eşin süprıs yapcak ama pek süprıs kalmamış desene ama gnede güzel
ee hastaneye gelcekler ıcın bişi yaptrdın mı
yada eve gelecekler için süslü kurabıyeler falan oluyor yaaa

caktırmıyorum ki hevesi kacmasın diye bir daha yapmaz mapmaz :))

böcük o isleri ben ettim kac gündür oda bosalttım yigenim bugün gelecek artık uzanamadıgım agır kaldıramadıgım isler icin esim elini ayagını cekti islerden bir bulasık yıkıyor o kadar :)

oda fotosu cekerimde oda takımı filan almadım sadece besik alacam oda maasta benim eski odamı bosalttım genc odası :) daha önce ev fotolarımı eklemistim o zaman görmüssündür mavi genc odası :)

daha baslamadım o süslere önce odayı yerlestirsek evi temizlesek filan ama aklımda yapılacaklarla ilgili planlar var kavanozlardan bonibon renkli doldurup süslemiyi düsündüm filan ev yerlesse o kısmına gelsem sizden fikir almak icin yazacam yine :)

bencede

ayy bı bulaşık yıkıyo dıo bıde:)daha napsın ama nazar mı ettık yoksa enıştemıze

anladım cnm olsunnn mavı genç odası mı görmedım ben nıye mavı lenn:26:

anladım cnm ıyı fikir defter nasıl gıdıo karalıyorsun demı bak
buraya yazarım mazarım deme doğuruverın bırden kalır hepsı

o kadar sınırlıyımkı sabrım tastı artık ,
hıcbısekılde anlasamıyosun ne yapsan yaranamıyosun artık psıkolojım bozuldu ,
ıstersenız yazmam bıdaha ama burdan baska anlatacak kımsem yok

o kadar sınırlıyımkı sabrım tastı artık ,
hıcbısekılde anlasamıyosun ne yapsan yaranamıyosun artık psıkolojım bozuldu ,
ıstersenız yazmam bıdaha ama burdan baska anlatacak kımsem yok

ya cnm anlıyorumda sana yazma demıyorum sadece bu konudan ben rahatsız oldum o kadar anne baba sonuçta belkı kaybedınce anlarsın kıymetlerını
ev bıle verdıler sana bırak kötülerı düşünmeyı
bak kaybedınce keşke babam olsa gölgesı yetr dersın
koca bıle bı yere kadar baba başka ana başkaa
bunu anlaman lazım neyse cnmm
normal konularda burda ol her zmnn
naptın boya işini

bna ev fılan vermedıler kendılerı para odeyemeyecegı ıcın bnm yatrmama bısey demıyolar
tapu da zaten onun ustune cıkcak belkıde bnm ustume vermeyecegınden sımdılık ses cıkarmıyo bılmıyorum
kafamda bu konular var sureklı hergun yenı bırsey yasıyorum
bu yuzden sureklı onlardan bahsetmem
rahatsız oldysanz kusura bakmayın gercekten
sızın soyledklerınız bnm ıcın onemlı oldgundan anlatıyordum

cnm bız senın aılene karşı ne dıyebılırızkı tamam bı sorun olur fikir söylerız aakıl verırz falan ama senın söyledıklerın cok ağır bende o yüzden dıyorumkı bundan bahsetmeyelım
bak nolursa olsun ata onlar aıle onlar bızde aıle kavramı cok önemlıdır senın söyledıklerın benım bile ağırıma gıdıyor ondan sana bu konuda konuşmayalım dıyorum
sen bela okurken benimde amin dememı beklemıyorsun herhalde
ben sana sadece şunu söyleyebılırım nolursa olsun şu dünya ana baba gıbısı yok aıle gıbısı yk gerisini boşver
onların hakkı var ya asla ödenmez asla
neyse

günaydınnnn
bugun cok yoğunum ve yorgunummm
ctesı işten gec cıktım eşimle markete gıttık temızlık yaptım ama nasıl yoruldum anlatamam markettten gel yerleştr bıde temızlık yap
yemek bıle yemedık aparatıf şeyler yedık valla halim yoktu
pazar sabah erkenden kalktıkkek börek bişiler hazrladım annemlerı aradım gelıoz dedıler yola cıkınca aradılar normalde 1 saat gelemezlerdı bende uyuşuklandımm ağırdan aldım kahvaltı hazırlama işini bı baktım 20 dk kapıdalarşok
neyse cok harıka geçtı dünüm yoruldum ama değdı durmadan yedık içtık eğlendıkaılemm cnm yaasonra gıttılerüzüldm ama olsun yazın nasılsa bende onlarla olcam Allahın ıznı ıle
hatta ablamın karşı apartmanda bı daıre boşalmış keşke gıdıp bakabılseydım ama ben bakana kadar kesın tutulur güzel bır ev dışardan öle görnuyordu en azından
neyse kalktım işe geldım ama cok yorulmuş zor uyandım valla
bugunde kocem gelcek akşama neysekı yemeğım var evım temız gıdınce dınlencem bıde yenı kıtabıma başladım dıyorum
belkıde kuaförede gderım bellı değil
h sonu başka mısafırlerım gelecek bu sefer yengemler kızkardeşı falan ama düğünde var nasıl olcak nolcak bılmıyorummm
bugun geçsede dınlensem sıcak duş alıp sıcak yatağımda yatsammm tabı kocem rahat bırakırsa

mandışım facede göruyom ama burda yok garu yoğunn ve ağırlaştı ıyıce
kangam galıba cok yoğun
sipidim gelmemış
mutlucumda görunmuyor

tabıkı amın demenızı beklemıyorum cnm
ama cok doluyorum sıze anlatıyorum ondan oluyo
nyse bosver onları gerek yok daha fazla konusmaya onlardan

tabıkı amın demenızı beklemıyorum cnm
ama cok doluyorum sıze anlatıyorum ondan oluyo
nyse bosver onları gerek yok daha fazla konusmaya onlardan

ee h sonu ne ettın
benım hıc halım yokkk bıde hava soğuk herkes odamda yazamıyorum pek

ee h sonu ne ettın
benım hıc halım yokkk bıde hava soğuk herkes odamda yazamıyorum pek

hafta sonum cok kotu gectı ıslerım vardı halledemedım eve gdecektım gıdemedım
bgn burda kımse yok gırebıldım bnde
ya bız senle kıtapcıya gtcektık unuttuk onu :)
dun beyaz gardenyayı bıtırdım bn cok guzel bttı sonu

nıye halledemedın:26:
evt yaaunutmadım ama musaıt olamadım cnm bu hafta mısafır h sonumdada gerı kalan yengemler falan gelceklermış dün dedıler bıde pazar günü bjklı arkadaşın nıkahı var nasıl olcak onu düşünüyorum yaa
ondan sonrakı haftaya buluşuruz belkıde senınle ok
bende bugun ıskender pala od a başlıycam
sabah zor bındım otobuse oturamadımkı başlayım akşamda kesın uyuklarımm okurken

acelesı yok cnm zaten bn bu aralar fazla kıtap okuyamıyorum ,
derslerım var ya o kıtaplar yetıyo valla
gecen elıf safagın kıtabnıı sokakta bı satıcıda gordum 10 tl dı
avm de kıtapcıya baktım 23 tl
sen aldınmı o kıtabı bılıyonmu asıl fıyatı ne kdr
bızım gtcegmz kıtapcıda yenı kıtaplarda var dımı son zmnlarda cıkanlarda uygun olurmu acaba

selam diiyip kaçıcam.

büyük ihtimalle bizim yerlerimiz değişecek bu demek oluyor ki artık kk ya giremicem

öyle yazıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…