Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın ;

mandalina ; kavuşmanıza çok az kalmış heycan doruktadır şimdi . son hamile günlerin

sel ; canım sende hoşgeldin iyisin 2 ayın varmış daha bol bol hamileliğin tadını çıkart

böcük mutlu hepinze selamlar

kızlar yarın sabah 08.30 da sezeryanla dogum yapacam cok tırsıyorum normal olsun diye cok dua ettim ama olmadı nasip degilmis sezeyandanda cok korkuyorum kesilmek dikilmek cok tırsıyorum

böcük anacım calısma ortamını söyleyen sensin eger esin isinden hosnut degilse devlet istiyorsa otursun calıssın her yıl kpss yapılıyor sende esinde sıkın biraz calısın kazanın yerlesin anacım sıkan kazanıp yerlesenin az yada cok olan maası kendi ilgilendirir varsa düsüncen kpss kimsenin tekelinde degil devlet kadrolarıda birinin tekelinde degil haaa meslek olarak yada beceri yada baska bir yönden tüm insanlıktan ayrılan bir meziyet varsa kpss ye gerek ancak o zaman birileri gelip sana is teklifi yapıyor nankörlük konusunda ben nankör oldugumu düsünmüyorum özelde calısmaya kalkssam daha fazla kazanırım ama devlet tercihi bana ait benim secimim evet meslegime calısmama göre az maasım var sükür bu tercihj b ana ait baskasının aldıgı beni ilgilendirmez ben aldıgım kadar harcarım aldıgım ölcüde hayatımı sürdürürüm ve daha iyi kazansamda harcamam degismez pek ihtiyaclarımı karsılarken en uygununu alırım dolasır bakar ucuzunu alırım ne olursa olsun kolay kazanmıyorum havadan gelmiyor para

neden bu konuda ban laf attın anlamadım senin durumun benden cok daha iyiyken senin maasın patronun verdikleri hesapladıgında iyisin sükür gözüm yok sadece anlattıklarından dolayı söylüyorum dısardaki aclar demissin kimin ne düsündügünü bilemezsin sen düsünüyorsan ne mutlu sana partonuna her lafı söyleyip istedigin ücreti alabiliyorsun Allah daha cok versin olmadı ustanın yanına gecme imkanın var is konusunda sıkıntın yok sükür esine gelince bu onun tercihi aylarca is aradı keske daha iyi bi r isi olsaydı isterdim ama yoksa bulamıyorsa bu benim sucum degil yada kamuda calısıp maasını begenmeyenlerin sucu degil böcük

bu konuda ne olursa olsun bir daha yazmıycam yıllardır yazısıyoruz surada seninle sohbetimiz bozulsun istemem devam edersek bozulcak gibi duruyor benden nokta

Mandiş Rabbim yardımcın olsun..Stres yapmamaya çalış... hayırlısıyla ameliyatın çok güzel geçer..Sonuç olarak kızına kavuşacaksın en güzeli bu.

Son düzenleme:
Mandişş hadi hayırlısı biran önce hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebene

Stres yapma 15dklık işin var bitcek geççek gitcek sen asıl beben doğduktan sonra stres yap gecelerin kadını olacan

Bugün bol bol uyu bence yarın sabah 8bçktan itibaren en iyi ihtimal 3 yıl uyuyamassın heralde

MANDALİNA; çok sevindim ama stres yapma gözünü seviyim herşey çok güzel olacak inanıyorum numaranı özelden yazsana yarın ararım

mandışş cok az zamann kaldı cnm Allah yardımcın olsun
iş konusundada benim kımseye lafım yok dedığım gıbı senınlede asla alaksı yok parantez içindede belırtmıştım bunu ben başkalarına kızgınım bu asgarı ucret konusunda günlerce toplantı edıp 30 tl zam yapanlara kızgnım
benım eşim asgarı ücret almasa cok daha üstünü alsada gene kızgınım bunu belırtmek ıstedm ve her sektörde olduğu gıbı cok çalışıp az maaş alanların yanındayım bu kadar

sagolun kızlar dualarınızda unutmayın beni normalden hic korkmuyordum sezeryaNdan acayip tırsıyorum bu korkuyla bu gece normal dogurabilirim

mandiş çok duygulandım Allah yardımcın olsun arkadaşım, korkma bebeğine kavuşacaksın ne güzel :)

mandişimie msj attım ama sanırm musaıt değil normal olarak cok merak edıyorum yaa
sanırım gelmıştır duru bebek
odasıda hazırlıklarda süper

selcımnasılsın cnm
anam nıye kımseler gelmıoo boşver nasıl gıdıo tatlım
zelelm yok kangam

iyiyim bebeğim sen nasılsın? valla buraya karşı bir tembellik bende anlatamam...
Ama özledim valla harıl harıl sohbet etmeyi.

mandalinayı aradım eşi çıktı

sezeryan olduğu için galiba telefona bakamıyor olabilir diye düşündüm telefona istemedim eşine sordum doğumdan çıktı bebekte iyi eşimde dedi

çok şükür mandalina mis kokulu prensesine kavuştu darısı boşwer ile Sel için

Amin canım Allah razı olsun, topiğimizin ilk bebeği de doğdu, sıra bizde...
O kdar duyguluyum ki şuan mandiş için, nasıl güzel bir duygu kimbilir....

Ohh çok güzel...

Sel sıra sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…