Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcük naptın dün ? geliyor musuznu ?
diğer topıce yazdım cnm
iyiyim bebeğim sen nasılsın? valla buraya karşı bir tembellik bende anlatamam...
Ama özledim valla harıl harıl sohbet etmeyi.

bnde ıyım cnm çalışmaya devamm sende hem mevsımsel hemde hamışlıkten olabılır
dün vıdeo ızleyemedım faceden ya yarısında kaldı nedense neyse ızledığım kadarı ıle beğendım cnm

olabilir canım..
Video içinde sağol, sonunda oğluşumun ultrason fotoları vardı :)

olabilir canım..
Video içinde sağol, sonunda oğluşumun ultrason fotoları vardı :)

kaçırdımm desene musaıt olursam tekrar bakmayı denıycem cnm

bızım işler gttııkce kötü oluyoo batcaz sanırım yakında nisana kadar dayansakta hem yıllık ızınlerımı kullansam hemde taşınmş olurum ev bulmş olurum belkıde

sıze doyum olmaz cıkmam lazım işler benı beklıyy

mandışım ıcınde cok sevındım ılk topıc meleğımızde geldı nasıl mutludur sımdı korkmuştu cok bakalım neler anlatcak bıze hele bı toparlansın

ya ben kaçırdım orlarıda hani sen başka bir ustayla çalışmaya başlayacaktın noldu? Gelince anlatırsın.

İnşallah mandiş aramıza gelmeye fırsat bulabilir de anlatır bende çk merak ediyorum

ya ben kaçırdım orlarıda hani sen başka bir ustayla çalışmaya başlayacaktın noldu? Gelince anlatırsın.

İnşallah mandiş aramıza gelmeye fırsat bulabilir de anlatır bende çk merak ediyorum

usta hala ıstıyo cnm ama bende hem yazın taşıncam bıkaç ay için değmez dıyorum onuda yüzüstü bırakmış gıbı olmayım dıye hemde burası zaten batacak gıbı sımdık kendım cıkarsam belkı paramı vermez ama yazın taşıncam dıye cıkarsam kı kalırsa burası alabılırım
şimdı kım ne dese ıstemeyen gtsın dıo ama hıc demıo bunca yıldır hakkı vardır dıye anlatabılıyorum muyum

gunaydın kızlar
nasılsınız
bocukum sınav ıdare ederdı
mandıs dogurmus sanırım gozumuz aydın teyze olduk
ne var ne yok anlatın bakalım
bn de bu aralar gelemıyorum moralım bozuk bıraz

gunaydın kızlar
nasılsınız
bocukum sınav ıdare ederdı
mandıs dogurmus sanırım gozumuz aydın teyze olduk
ne var ne yok anlatın bakalım
bn de bu aralar gelemıyorum moralım bozuk bıraz

günaydın cnm
ben ıyyım valla şuandada benden başka kımse yok
senın moral nıye bozukkı:26:
evt teyze oldukk mandışım uyyamamş artık uykusuz geceler onu beklıo

dün nevresımlerm geldı şükür 1 tanesıde yanlış normalde 24 saat içinde kargo dedıler 3.haftada geldışansıma bak
onun dışında kıtap okuomm
şeytanı uyandırma john verdon yenı başladım ölee

evet karnı doyan altı temizlenen gazı cıkarılan en fazla bes dakika bana fırsat verecek duru geldi

sagolun kızlar hepine tesekkür ederim telefonla konusamıyorum anesteziden dolayı sesler telefonda cok rahatsız etti arayanlarda cok olunca hic kimseye cevap veredim herkesle esim konustu yanlıs anlamayın kızlar kimseyle konusmadım normal seslerden farklı bir agrı yapıyor cünkü

canım sonunda sağ sağlim kavuştun duruna. Durunun adı gibi dupduru ömrü olsun inşallah canım.
Hadi bakalım arada uğrayıp deneyimlerini anlat bize :)

canımm hadi gözün aydın, mis kokulu minik kızını bizim için koklaa mis gibi bebek kokuyodur şimdi Sağlıkla, mutlulukla ailesiyle büyüsünn durucuk

Son düzenleme:

Duru bebek hoşgeldi..Gözün aydın canım

sen topiğn müdavimi zaten :)
Nasılsın canım benim

sen topiğn müdavimi zaten :)
Nasılsın canım benim

ıyyım cnm sen nasılsın
bıraz yoğunum patronda süreklı yanımda olunca gıremıyorum
nasıl gıdıoo

boşverım sen nasılsın tatlım

mutlu sna öpücük yokdermişimmm

herkes burdaymış nerdeyse demekki sessizmiş :)

ben iyiyim kızlar artık gün sayıyoruz.
Böcük noldu düzeliyor galiba işler,
Boşver minik kızın nasıl,
mutluluk sözlwniyormusun yavrım

ıyyım cnm sen nasılsın
bıraz yoğunum patronda süreklı yanımda olunca gıremıyorum
nasıl gıdıoo

boşverım sen nasılsın tatlım

mutlu sna öpücük yokdermişimmm

:87::87::87::87:

herkes burdaymış nerdeyse demekki sessizmiş :)

ben iyiyim kızlar artık gün sayıyoruz.
Böcük noldu düzeliyor galiba işler,
Boşver minik kızın nasıl,
mutluluk sözlwniyormusun yavrım

sel evet sözlencem kısmetse ama tarihte gene değişmeler oluyo bi kaç haftaya kesin tarih belli olacak hayırlısıylan ben çok özendim takvimlilerede hemencik yapıverdim dedim herkes bu takvimlerle kocalarına, sevdiklerine, bebelerine kavuşuyolar belkim dedim banada uğur getirir bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…