- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
diğer topıce yazdım cnmböcük naptın dün ? geliyor musuznu ?
iyiyim bebeğim sen nasılsın? valla buraya karşı bir tembellik bende anlatamam...
Ama özledim valla harıl harıl sohbet etmeyi.
diğer topıce yazdım cnm
bnde ıyım cnm çalışmaya devamm sende hem mevsımsel hemde hamışlıkten olabılır
dün vıdeo ızleyemedım faceden ya yarısında kaldı nedense neyse ızledığım kadarı ıle beğendım cnm
olabilir canım..
Video içinde sağol, sonunda oğluşumun ultrason fotoları vardı :)
kaçırdımm desene musaıt olursam tekrar bakmayı denıycem cnm
bızım işler gttııkce kötü oluyoo batcaz sanırım yakında nisana kadar dayansakta hem yıllık ızınlerımı kullansam hemde taşınmş olurum ev bulmş olurum belkıde
sıze doyum olmaz cıkmam lazım işler benı beklıyy
mandışım ıcınde cok sevındım ılk topıc meleğımızde geldı nasıl mutludur sımdı korkmuştu cok bakalım neler anlatcak bıze hele bı toparlansın
ya ben kaçırdım orlarıda hani sen başka bir ustayla çalışmaya başlayacaktın noldu? Gelince anlatırsın.
İnşallah mandiş aramıza gelmeye fırsat bulabilir de anlatır bende çk merak ediyorum
zelemmm slm cnm benım moralım bozuk dünde hastaydım hıc kk ya uğramak aklıma gelmıo yada canım ıstemıo eskıden patron benı bu yüzden kovarak tehdıt eder genede kk ya kesınlıkle uğrardı
şimdı kımseler yok benım keyfım yok işlerle alakalı hem eşimin hem benım bılmım nolcek
dünde hastaydım eve gıttım bugunde gözlerım bıle sulanıoo ekrana bakamıyorum pek
sınavlarından ınş güzel sonuçlar almışsındır cnm
şimdılık öpüyoumsenı byy
bu arada mandış ne zaman doğurcaktı yaa doğurdu mu yoksa:26:
gunaydın kızlar
nasılsınız
bocukum sınav ıdare ederdı
mandıs dogurmus sanırım gozumuz aydın teyze olduk
ne var ne yok anlatın bakalım
bn de bu aralar gelemıyorum moralım bozuk bıraz
evet karnı doyan altı temizlenen gazı cıkarılan en fazla bes dakika bana fırsat verecek duru geldi
sagolun kızlar hepine tesekkür ederim telefonla konusamıyorum anesteziden dolayı sesler telefonda cok rahatsız etti arayanlarda cok olunca hic kimseye cevap veredim herkesle esim konustu yanlıs anlamayın kızlar kimseyle konusmadım normal seslerden farklı bir agrı yapıyor cünkü
evet karnı doyan altı temizlenen gazı cıkarılan en fazla bes dakika bana fırsat verecek duru geldi
sagolun kızlar hepine tesekkür ederim telefonla konusamıyorum anesteziden dolayı sesler telefonda cok rahatsız etti arayanlarda cok olunca hic kimseye cevap veredim herkesle esim konustu yanlıs anlamayın kızlar kimseyle konusmadım normal seslerden farklı bir agrı yapıyor cünkü
sen topiğn müdavimi zaten :)
Nasılsın canım benim
ıyyım cnm sen nasılsın
bıraz yoğunum patronda süreklı yanımda olunca gıremıyorum
nasıl gıdıoo
boşverım sen nasılsın tatlım
mutlu sna öpücük yokdermişimmm
herkes burdaymış nerdeyse demekki sessizmiş :)
ben iyiyim kızlar artık gün sayıyoruz.
Böcük noldu düzeliyor galiba işler,
Boşver minik kızın nasıl,
mutluluk sözlwniyormusun yavrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?