Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

en iyisini yapıyorsun canım

kendı damağıma uygun yaaprım olur bıter

demekkı cok ı bı bırıkımın vardı cnm ev alcek kadar maşallah
sınırlenme senn konuyu değiştık len bız nıe gelıp gene açtın

yok yaw ben o arada ev almaya gittim geldim uzunda yazınca ben bitirene kadar siz konuyu değişmişsiniz sinirlenmiyorum rahatım kendi kendime sinirlenceğime onu sinirlendiririm ben rahatlarım o çeksin

Allahım ya bende hazırlarını alıyorum

bende çamaşırlarım kuruduğu gibi ütüler yerleştiriim.Nevresimlerimi ütülerim bende.Bir arapresütüler vardı.Ne olduki onlara

Benim ki kredi çekecek inşallah alabilir :26:
Korkuyorum aslında krediden :18::18::18:

:78::78:

bana kolay gelıo cunku bırıkmeden ütülüyom
bıde gardırobn cok düzgündur:78:nevresımlerımı falan ütülüyom tek cızgı halınde dızılıler:78:ne becerıklıyım

bende çamırları toplarken katlayıp iyice silkeleyip kaldırıyorum ütü zamanına kadar bekliyo ama çok kırışmıyor

Nevresimleride mi ütülüyorsun uhhÜşenmiyor musun

skop o ütüler hatta donlarını da ütülüyordur :)

Bugün bende çamaşır atıcam gömlekler ve beyazları yıkıcam banyo ve tuvaleti temizlicem bide ne yapsamki tatlı gibi bişimi yapsam :44::44::44:

ev aldın mı pekı ulaa sankı pazardan domates almaya gıdıo gıbı anlatmışsınee parası olan konusuyoo

ne hazr mı alıonsenden garu neyım olmas

kızlar ben okuyamıyorum yazılanları birazdan çıkıcam işten izin aldım. doktora gidicem test yapılacak bebişim için. hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzzz beni özleyin anacımmm :80::80::80:

bende çamaşırlarım kuruduğu gibi ütüler yerleştiriim.Nevresimlerimi ütülerim bende.Bir arapresütüler vardı.Ne olduki onlara
o ne acep sanada aferım senden garu olur
Nevresimleride mi ütülüyorsun uhhÜşenmiyor musun
evt
yoo neden üşünem kız koyunca gardırop düzgün olsun katla koy kırışık duruyo sevmıom

Benim ki kredi çekecek inşallah alabilir :26:
Korkuyorum aslında krediden :18::18::18:
ınş
Allah sağlık versın korkma ödenır ne borçlar odenıoda bıtıyo

bende çamırları toplarken katlayıp iyice silkeleyip kaldırıyorum ütü zamanına kadar bekliyo ama çok kırışmıyor

skop o ütüler hatta donlarını da ütülüyordur :)

kırşmaz katlarken belkı ama benm çamasr mak.özellığı az krıştırması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…