Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

muhasebe okulda kursta ama genelde hep çalıştığım işyerınde öğrendım cnm yoksa ben hıc anlamazdım oto sektöründen şimdı cin gıbıyım
bende kursa gıtmeyı dusunuyorum canım ılk once hangısınden baslamalıyım sence

valla cnm çalışacağın alana bağlı o ben ön muhasebe kurslarına gttım sonra işime yaramadı orası ayrı çünkü çalıştığım yerlerın kendıne özel programları var bu işimden önce tekstılde çalıştım mesela orda excel dı burası oto üzerıne kendı kendıme öğrendığım ve ustası olduğum oto programı bı ara komşumun işyerıne uğradım ölesıne onlarda demir dökümcü cok farklı
yanı sen ne okuyorsan ne yapmak ıstıyorsan ona yönelık olsun
he bıde geçen sen sınavları geçersem müşterı hızmetlerınde çalışabılırım demıştın sanırım ben hıc sevmıyorum o mesleğıhıc bana göre değil yapamam asla mesela ıstesem şimdı zıraat bankasının müşterı temsılcısı olurum saatler ıyı tatıller ıyı ama dedığım gıbı ben yapamam o işiona göre düşün o işi yapmak içinde ılla bişi okumak lazım değilkı lise mezunlarını bıle alıyorlar

günaydın bu arada onu sona sakladımmm

Kızlar naber?
Artık doğurmak istiyorum yaaa...

Kızlar naber?

ıyız cnm sen nasılsın
valla doğurunca en rahat zamanları hamışkenmış dıyceksn gıbıme gelıo

günaydın kızlar
ayy yarın tatilim ınanılır gıbı değilhayatmda bı ilk yaşıycm

gunaydın canım ... ben 2. sınıfım suan bıtınce mecbur oyle bı ıse bakcam zaten burda da aynı seyı yaptırıyorlar bana ...
dun baska bı ıs ıcın gorusmeye gttım bırını almıslar ama degerlendırmedeymıs sımdı eger onu begenmezlerse benı arayacaklarmıs ...
sabah cay yapcaksın oğlen yemek yapıyosun onun harıcınde pc de fazla ısın olmuyo asgarı ucret+agı+yol verıyoruz dedı ...
benım program ogrenmek ıstememdekı amac bı ıs gorusmesıne gttıgımde ne bılıyosun dedıklerınde cevap verebılmek ama netten arastrcam bgn netten de ogreneblırsın dedı bı arkadasım

Kızlar naber?

Bende bende

Günaydın Böcük..

Oh ne güzel ctesi çalışmamanın keyfini birazda sen sür...

Ben yarın kızımı görmeye gidecem..Çok mutluyum

cnm sen ne iş yapıyorsun hala anlamadım
aşçı mısın çaycı mısın yoksa muhasebe mı
çünkü diğer iş bıle yemek çay falan demış baksana
okuyorsun bıde
barı ön muhasebe kurslarına falan gt ne dıym
Bende bende

Günaydın Böcük..

Oh ne güzel ctesi çalışmamanın keyfini birazda sen sür...

Ben yarın kızımı görmeye gidecem..Çok mutluyum

görgsüz gıbım olmaym ama hayatımda ılkkez ctesı pazar evde olcam3 yıldır ordada hıc tatıle cıkamamıştım
cok mutluyum
senın adınada cok sevındım cnm
selam söle prensese

valla canım bende bılmıyorum necı oldgumu ....
dun gorusmeye gttım yer de sekreter arıyodu gttım konusmaya kadın da oyle soyledı
bu ısımdede mecbur ıdare edıyorum cunkı ısten cıksam ac kalırım napım ole bole gdıyo

öle saçmalık olur mu
onlar kendılerıne hızmetçı arıyo sakın gtme bulurusn iş
ohh ne ala çay yemek bulaşık pc ıle işin yok ee nasıl sekreterlık bu
sen araştr bulursun ve kesınlıkle temızlık çay yemek işine grme

gıtmeyı dusunmuyorum zaten
burda cok mutsuzum ama ... ya dusunsene her cektgın fotokopının faxın hesabını verıyorsun adama yeterkı makınenın sesını duysun ...
gecen ay merkeze gonderdgımız senetlerın fotokopısını cektık oglu dedı kı her senetı ayrı cekelım bende oyle yapmıstım bgn bn telefonla konusurkenbabası dosyayı gordu benım soyledıklerıme pek kulak asmıyorsun heralde dedı bende ne alakası var dedım onlu arkalı fotokopı cekcekmısım ayrıca her yuzde 3 senet olcakmıs cımrılıgın danıskası adam resmen !!! bende dedım kı oğlun oyle dedım bnm kabahatım yok cok sacma adam ya bgn bunaldım artık soledım bnım maasım artmadı hıc dedım zam yaparız dedı dedgım rakamı da kabul etmedı seref.zz keske baska bı ıs bulsamda hemen gtsem burdan ya bıktım artık

günaydın canlar ohh valla 2 gün tatıl olunca h sonu 1 hafta gıbı geldı banagörmemişin ılk ctesı tatılı mazur görün ama cok farklıymış yaa
koşarak işe geldımm hemen cuma olsun dıye

zelmem canım sen nasıl iş arıyorsun sekreterlık ön muhasebe ıse zaten çay yemekte nesı yok aşçı ısen ona göre maaş alırsın
anlamadım ama bı yerden kaçarken bı moka düşme sabret az ve süreklı iş bak eminim bulursun ayrıca onlar sana muhtaç
benıde süreklı eskı işyerım arıyo açmıyorum telı ustaya dedım açma dedı benım yaptığım işi beğenmeyenler muhtaç oldular daha beter olsunlar
geçen ılk defa açtım onuda ustayı arayıp rica etmişler adam bana dıo telı nıye açmıyon işime gelmıo açmıyorum açmak zorunda mıyım dedımişini hallettım dahada açmam

Günaydın kızlar...

Böcük haftasonunun keyfine varmışın ne güzel

Ctesi hava güzel olunca bizde pazar için piknik organize ettik ama pazar soğuk olunca kaldı..

Haftaya nasip

Günaydın kızlar...

Böcük haftasonunun keyfine varmışın ne güzel

Ctesi hava güzel olunca bizde pazar için piknik organize ettik ama pazar soğuk olunca kaldı..

Haftaya nasip

vallavardımmm çok şükür bugunlerımıze hele yazın daha keyfıne varcam ınş.
hava gündüzlerı ıyı gıbı ama akşamları adamın totosu donuo süreklı en yksek sevıyede yaktım doğalgazı donuyorum ben
bu ay çıksın rahat olur

senı neden arıyorlarmıs kı ?
bnde baya baya ıs arastırmaısna basladım bgn bı yerle goruscem ıns hayırlısıysa olsun
bu adam bnmle resmen dalga gecıyo
bı gun zam yapcam dıo ertesı gun yapamayız ıs yok dıyo halbukı ıslerde ıı yanı
bnde cıkcam ısten

Böcük sen mi iş değiştirdin kocanmı geçen facede gördüm sorcaktım kaldı öyle

işlerı düşüyoo
ne programdan anlayan var ne araç parçalarıdan ekspertız yapmasından hasar dosyası açmasından ondan cnm
bende bakmıyorum
sürünsünler
senınkılerde çatlak bence bıan evvel kurtul sakın aldanma dedıklerınede
iş bak emnımkı bulursun
Böcük sen mi iş değiştirdin kocanmı geçen facede gördüm sorcaktım kaldı öyle

ben değiştırdım cnm

hayırlı olsun canım o yüzden mi cumartesi tatil artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…