cıkıcam zaten tatlım bunları cekemem benişlerı düşüyoo
ne programdan anlayan var ne araç parçalarıdan ekspertız yapmasından hasar dosyası açmasından ondan cnm
bende bakmıyorum
sürünsünler
senınkılerde çatlak bence bıan evvel kurtul sakın aldanma dedıklerınede
iş bak emnımkı bulursun
ben değiştırdım cnm
Selll naber hayatım ?hayırlı olsun canım o yüzden mi cumartesi tatil artık :)
Selll naber hayatım ?
oglus nasıl :))
aynenhayırlı olsun canım o yüzden mi cumartesi tatil artık :)
cıkıcam zaten tatlım bunları cekemem ben
dusunsene bı gun tmm zam yapcam dedı yaptgı zamda 130 tlydı
ertesı guyn genel merkezdekı adama bnı aratttırdı adam bna dıyokı sen asgarı ucrete zam almadınmı ıkıncı kez zam ıstemıssın !!!
30 tl lık zamı uygun gormusler yanı 1 senede Allah hakkımı bunların burnundan fıtıl fıtıl getırsın bu aksam bı ıs gorusmesne gtcem ıns olur bnm ıcın dua edın kızlar nolur
Günaydın kuşum. Oğluş iyi nasıl olsun, son günlerimiz artık bekliyorum heycanla yavrumu.
Sen ne yaptın nişan falan nasıl geçti
aynen
benım eşimde yıllık 30 tl alıo işte asgarıye ne gelırse
ev sahıbı yapıo 50 70 tl
faturalara gelıo bılmem ne çalışana bu işte ben böle adalete ne dyım sen anladın
hayrlısı cnm süreklı iş ara beğenmedn cıkma ve baştan konuş çay yemek yapamam de
ne nişanıben neyı kaçırdım gene
bı an once saglıkla kavusursunuz ınsallah :)Günaydın kuşum. Oğluş iyi nasıl olsun, son günlerimiz artık bekliyorum heycanla yavrumu.
Sen ne yaptın nişan falan nasıl geçti
sorma bacım ya adaletının ıcıne tukureym adaletmı var sankıaynen
benım eşimde yıllık 30 tl alıo işte asgarıye ne gelırse
ev sahıbı yapıo 50 70 tl
faturalara gelıo bılmem ne çalışana bu işte ben böle adalete ne dyım sen anladın
hayrlısı cnm süreklı iş ara beğenmedn cıkma ve baştan konuş çay yemek yapamam de
ne nişanıben neyı kaçırdım gene
sorma bacım ya adaletının ıcıne tukureym adaletmı var sankı
bnm dunkı ıs gorusmesı ıyı gectı ıns olur begendım yanı orayı
bısey kacırmadın cnm dha nısanlanmadım duruyom :)[/B][/I]
nişanlanan zelemele değilmiydi, yoksam mutlulukmuydu ben mi yanlış hatırladım acep.
sen ısıtyon galıba bı nışan gıbı bişi hayat yalnız cekılmez nede olsa
ınş olur cnm beğendın ıse
duzgun bırını bulmadan evlenmeye nıyetım yok valla elalemın adamına bakamam bıdeyok annem nerde o evde kaldı artık,turşulukhamışlerde hafıza sorunu oluyormuş doğru mu
duzgun bırını bulmadan evlenmeye nıyetım yok valla elalemın adamına bakamam bıde
kızlar merhaba nasılsınız selim böcüküm özledim yaa burayı ben
duzgun bırını bulmadan evlenmeye nıyetım yok valla elalemın adamına bakamam bıde
kızlar merhaba nasılsınız selim böcüküm özledim yaa burayı ben
heheehe bana oylelerı denk gelmez hıchaklısın cnm
ınş bulursun ne dıyelım
bakmaya gelınce karşılıklı bakışcanız yok öle bakamam falan
Sen benımı takıp edıyon nannn
AAhahAAaa yürüü beee zelemeleeee kİm tutar senii aynenn öyle bende katıldım sana şimdi elalemin adamına bakamam haaa :92:
heheehe bana oylelerı denk gelmez hıc
bakamam valla bekarlık sultanlık demısler kendım calısır kendıme bakarım daha ıyı
Sorma canım evde bilgisayar yok telefondan giriyorum burdanda kapanıyo açılmıyo bazen ehh birde oğluşumu büyütüyom çokda fırsatım olmuyo canım eee neler yaptınız bakemhaklısın cnm
ınş bulursun ne dıyelım
bakmaya gelınce karşılıklı bakışcanız yok öle bakamam falan
anam kim gelmışş
en son 2 yıl önce mı görüştük ne senınle.nıye gelmıyon hıc cnm yaaa
Evet canım çok oldu bebek geliyomuş çok sevindim hadi bakalım az kalmışKelebikim canım nasılsın çok özledim bende valla. çok uzun zaman oldu görüşmeyeli...
Sorma canım evde bilgisayar yok telefondan giriyorum burdanda kapanıyo açılmıyo bazen ehh birde oğluşumu büyütüyom çokda fırsatım olmuyo canım eee neler yaptınız bakem
Evet canım çok oldu bebek geliyomuş çok sevindim hadi bakalım az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?