Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anladım cnm keşke pc olsaydı evde
neyse sağlık olsun
oğluşun kaç yaşında oldu büyümştür baya

ben çalışıyorum aynen devam evlılığımdede 3 yılımızı bıtrdık falan cocum yok henüz öle
sabah iş,akşam aş

zaten bu hafta buluscaz demedıkkı gecenn haftalarda bı ara bulusak dedın ondan sonra ses soluk cıkmadı senden bocukum sımdıde sınavlar baslayacak ders calsıırım anca
rus carıyeyı bıle okumaya fırsatım yok he eve gdıyorum bıraz oturup uyuyorum hemen valla

Evlılık meselesıne gelınce suan varya bı erkekle aynı evde yasamak aynı yatakta yatmak ıgrenc gelıyor bana neden bılmıyorum , sımdıkı aklım olsa kesınlıkle evlenmezdm o zmn cahıllık vardı ama gectı gttı sımdı evlensem bı dunya dert cek ısın yoksa kaynana eltı gorumce koca bılmem ne hıc gelemem artık oyle seylere

len gıt özel msjlarına bı bak ıstersen nasıl demedık dedım ya ben sana bu hafta gıdemıyorum ama haftaya haber ederım dıye hatta görumcekler gelcektı o hafta sanırım ondan gelemem demıştım ama sonrakı hafta bulşuruk dedık
ses cıkmadı dıyınce ayıp olıy haa
bu hafta değil haftaya görüşk ınş tamam mı unuturma bana kendını

O mesajı bılıyorum tabıkı ondan sonra haber cıkmadı zaten

Şuan nasıl sevınclıyım varya
mart 15 te bzm kıtaplarda cıkmıs olabılır
murat yayınları bankacılıgın kıtaplarını cıkartmayacaktı bu sene ama cıkıyomus :)))))))))))

günaydınnnnnnnnnnnn dünya emekçı kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnnnn

çıkmadı çünkülüm mısafırlerım var dıom bacummm ve haftaya buluşabılırız belkı bakalım kısmet

gözün aydınnnn
tmm canım sen bana msj atarsın yıne ozelden
günaydınnnnnnnnnnnn dünya emekçı kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnnnn

Günaydın kızlar....
gunaydınnnnn tskler bocükkk senınde emekcı kadınlar gunun kutlu olsun
sıze sabah bombasını anlatımmı adam cay ıstedı bende kasaları topluyordum unuttum , snra bana dıyokı senden bı cay ıstedık kulak ardı edıyorsun bnde hesap yapıyordum unuttum dedım bu seferde tmm cıgerım dıyo ıgrenc sey bı an once kurtulsam surdan bıtaraflarıma kına yakcam valla

Slm Kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsun cümleten :)

evet gelecek nasipse....
Seninle en son konuştuğumda bekardın şimdi evli ve çocuklu inşallah mutlusundurda canım benim
Sorma canım zaman ne çabuk geçiyor bazen ben bile şaşırıyorum bugünlerimize, çok şükür canım arada atışsak kırsakda birbirimizi iyiyiz ama ilk günlerimiz gibi değiliz maalesef bazı sorunlar yakamızı bırakmadığı için ilişkimizide etkiliyo maalesef dün yine atıştık heeeç keyfim yok ((
Evet büyüdük 1 yaşı doldurduk teyzesi :))) sende doğur artık yeter hem iş hem kariyer ikiside olur

O atışmalar tat tuz kelebiim olcak o kadar. Ama dediğin gibi özellikle de çevre insanın evindeki huzuru çok etkiliyor, aslında etkilemese keşke etkilememesi de lazım ama oluyor işte. Sıkma canını her evde var sorun.

Tadı tuzuda canım biraz kaçıyo sanki bazen artık sevmediğini düşünüyorum sevse böle yapmaz bunları söylemez diyorum alttan alan affeden hep benim offf bilmiyorum ya aman neyse boşver canım

Günaydın kızlar....

tmm cnm bakalım haftaya kadar kim öle kim kala

mal mı o adam afedersın sankı çay vermek zorundasın kalksın kendı alsın
ne dıyım sana Allahım bıan evvel hayırlı iş nasıp etsınde kurtulursun ınş
Slm Kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsun cümleten :)

sağol yavrum senınde bu araada ben kocama süreklı yavrum dıyorum başkasına dıyınce cok kızıo

sıkma canını yavrumm eğer eşin dışında birilerı senın canını cıkıyorsa sende onların canını sık yok eşin sıkıyor ıse onunkınıde sen sık
ama lütfen takma kafana al karşına konuş yaptıklarının yanlış olduğunu söyle gerçı bazı öküzler oturup konuşmaz bıle ama sen bunu dene kırıldığını anlasın gerekırse hiç yüz verme ve affeden sen olma bırak o özür dılemesını bılsın

maşallahbı ara kızlarla buluşacaktık sankı senınde adın geçtı öle kaldı keşke buluşsak sen nerde oturuyorsun unuttum :26:

bugun cok yoğundun tahsılattı şu bu derken ancak yazabıldım neysekı yarın tatılşimdıden ıyı ttaıller bana yarın abımler gelcek yaşasın

Canım uzun bir süredir maddi sıkıntılar çekiyoruz eşimin işleri iyi gtmiyo esnaf kendisi benim burda çalışma imkanımda pek yok ben istanbul dışındayım eşim gergin sürekli sıkıntıda ben hep desteğim hiç off puf demedim haftada 1_2 kez dışarda takılır alkolda alır dün gecikti bende aradım söylendim biraz tartışma burdan çıktı sinirle bir sürü laf falan alkol almasına birşey dediğim yok huyu suyu değişmez daha konuşkan daha sevecen olur ama sinirliyse ve kafasıda bozuksa ne dediğini bilmez küfür falan değil ama kırıcı konuşur konuşmak falan işe yaramıyo canım ona göre ben haksız olduğum için surat yapsam daha mevzu büyücek tamam iyidir hoştur bu sorunlar olmadan öncede zaten böyle değildi ilgisi sevgisi offf böcüküm ya konuşsam borçtan harçtan benim şu an böyle şeylere kafa yoracak durumda değilim der

Allah sesını duysun ıns da bana hayırlı bı kapı acsın cay vermek zorunda degılım tabıkı hayvan ıste
oglende bn patates soyarken geıp dedıkı sen bolemı soyuyorsun hep patatesı enısteyı batırırsın gel de catlama yanı ah yokluk ah

Allah yardımcınız olsun esnaf olmak gerçekten cok zor ınş herşey düzelır
bebeğınızde var daha zor sen çalışsan kim bakacak sonra eşinde bıraz hatadan ders çıkarması lazım içmekle falan sorun çözülmez alkole verdığı parayla faturalarınızı bıle ödersınız belkı
ne bıleyım sen daha ıyı tanırsın eşini uyarmalısn bıde laftan anlamasıda önemlı
cok zor ınş meleğınız için bı şans yüzünüze güler
şuan bende maddı açıdan tam rahata ererken cok sıkıntıya düştüm,ödemelere yetışemıyorum her hafta ödeme oluo ve borç almak ıstemıyorum ama alıyorumdane dıyım herkesın durumu kötu

zelelm valla ben o patatesı adamın kafasına geçırmıştım buyur sen yap dıye ne bıleyım başta alıştıkları için bunlar sonra önüne gecılmıo

canım normal şartlarda eşimle aramız iyi alkol alması konusuda bu durumu aştık eşim alıyo bunu biz arkadaşlarımızla buluştuğumuzda mutlaka içkili bir ortam olur yeri gelir bir kaç kadeh bende alırım hergün içen birisi değil neyse bizim atışmalarımız birşey oluyo kavga ediyoruz sinirliyken köpürüyo sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranıyo ammaaaan neyse fazla baş ağrıtım zaten telden de uzun uzun yazamıyorum anlatamıyorum şuan iyiyiz :)))) bizim kafalar arada gidip geliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…