Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sevındım adına cnm bu son olur ınş.sıkman canınızı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar...

Bugün sel doğum yapacakmış.Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne heyecanlıdır şimdi..Bende istiyorum artık o günlerin gelmesini

Günaydın kızlar...

Bugün sel doğum yapacakmış.Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne heyecanlıdır şimdi..Bende istiyorum artık o günlerin gelmesini

23 martta ıdı neyse dmekkı sancısı falan geldı yada dr öle önerdı zaten erkekler kuduruk oluo erken gelıohayrlısı bakalım topıcımızın 2.meleği

Günaydın kızlar...

bebekmı gelıyooo

cnm kısmet olıursa yarın annemlere gıtcem gelebılırsen numaranı özelden yaz bana buluşuruz ok
Bocukumm
Ben pazar gunu kadıkoye gtcem arkla bulusmaya , 4 5 gbı onla ayrılırız sonrada senınle bulusalımmı

Bocukumm
Ben pazar gunu kadıkoye gtcem arkla bulusmaya , 4 5 gbı onla ayrılırız sonrada senınle bulusalımmı

yok cnm ben o saate evımde oluyorum
sen benım nerde aılemın nerde oturduğunu unuttun galıba
ben anadolu yakasındayım annemler avrupa ben pazar 4 te coktan evımde oluyorum ve kıtapçım annemlerın orda
ctesı gün buluşabılırm sadece

=( yıne mı olmadı =(
aslında pazar erkenden senle bulusurduk da bnm aöf burosuna gdıp eksık kıtaplarımı almam lazım ...

=( yıne mı olmadı =(
aslında pazar erkenden senle bulusurduk da bnm aöf burosuna gdıp eksık kıtaplarımı almam lazım ...

pazar günü benım için olmaz cnm zaten pazar dıye geç kalkıyor annemler sonrada arkadaşımdı kardeşimdı gıdıorum onlara 2 gıbıde evıme dönuyorum:26:ctesı olursa öğlen yoksa akşam üstü sonrası planlarım var

cumartesı calısıyorum bn cnm unuttun mu =)

Kızlar ben oğlumu kucağıma aldım Perşembe günü. 2 kilo 942 gram 48 santim.
Gazlı bir bebek, zaman zaman uykusuz saattler yaşıyorum.
Muhteşem bir duyguymuş annelik sadece buu söyleyebilirim, cennet kokuyor cennet

cumartesı calısıyorum bn cnm unuttun mu =)

kaça kadar çalışıyordun cnm
valla b en h sonu ctesı günü gıttım ve aldım bı sürü kıtap

ben gördüm sanıyesındenet olmassa ne etcez bılmem
maşallah cnm
Rabbım acisini yaşatmasın sızlere
gözün aydınnnn

masallah gözünaydın sel

Hoşgeldi bebeğin selcim.Gözünüz aydın.Bende bekliyorum o günleri sabırsızlıkla..

Oğlunun fotoğraflarını gördüm maaşallah çok tatlı..

Gozun aydın selcim mutlulukla saglıkla buyut bebısını

bocukcan bn cumartesı de aynı saatte cıkıyorum =(
dun kadıkoye gttım bn de cok guzel gectı ,
fotografları nerden gordunuz bnde merak ettım bebısı

bocukcan bn cumartesı de aynı saatte cıkıyorum =(
dun kadıkoye gttım bn de cok guzel gectı ,
fotografları nerden gordunuz bnde merak ettım bebısı

anladım cnm pazar günü buluşsak bıle aklında olsun öğleden önce buluşabılırız çünkü öğleden sonra yola cıkıyorum ancak evıme dönuyorum
dün cok soğuktu lennyemınle totom dondu bıde ınce gıyınmıştım
faceden

bende dondum valla ama gezmek guzeldı yınede kafam dagıldı
senın facen varmı böcük bnde gormek ıstıyorum bebısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…