Mapıstaydım bgn cıktımaaa zelmele ne oldu kuzum pasifsin yine
Kızım 6,5 aylık oldu teyzeyi büyüyor artık.Dün detaylı ultrasona girdik.1200 gr olmuş bile
Valla temizliği abarttım üstünede pikniğe gittim.Dün çok ağrım vardı.Ama bugün iyiyim.2 haftada yapacam dediğim temizliği 2 günde bitirdim
Böcük nerdesin
Birde Yorgun nerde ya
burda burdakızma tamam işlerı toparlıyorum saat 10 dan 1 e kadarda mügeyı ızlıyorum
sanada maşallahkocaman olmuşsunuz haftalık hesaptan hıc anlamam belkı bende hamış olursamm belkı anlarım he buda sana kendını nıye o kadar yoruyorsun hamışsın sen hamışş
Mapıstaydım bgn cıktım
Oh böcük işin iş ya..Bende diyorum bu ofise bir kanepe birde Tv lazım diye.Dinleyen yok
Böcük temizlik olunca konu durduramıyorum kendimi beni en iyi sen anlarsın
Geçmiş olsun bacım
öleeaman çalış çalış nereye kadar cokta heycanl oluo bu programlar hee
anlıyorum cnm bende öleyım ama sen hamışsın yaa boşver işi gücü
akşam ayağım bı kaydı parkede elımdekı tabaı döktumöle korktumkı halıya dökcem dıye neysekı parkeye dökuldu bıkaç damla ıle halıdan yırttım valla artık halıma ıyıce kirlendı havalar ısınsın dedım ama ısınacağı yok
nisanda vercem yıkamaya amannn
bıde sabah kaza yaptık. otobuste bekle dur geç geldım işe akşam kolay olur neyse
zlemem çenene sahıp cık len amma mapısa düşüyon
Bitirdim böcük işleri çok şükür rahatım artık
Geçmiş olsun kuzum ya
Bende Cuma düştüm çok korktum eve gidince ağladım durdum sürekli..
tskler bosvercım ,Oh böcük işin iş ya..Bende diyorum bu ofise bir kanepe birde Tv lazım diye.Dinleyen yok
Böcük temizlik olunca konu durduramıyorum kendimi beni en iyi sen anlarsın
Geçmiş olsun bacım
gecmıs olsun bocugum dıkkat et kendıne cnm ...öleeaman çalış çalış nereye kadar cokta heycanl oluo bu programlar hee
anlıyorum cnm bende öleyım ama sen hamışsın yaa boşver işi gücü
akşam ayağım bı kaydı parkede elımdekı tabaı döktumöle korktumkı halıya dökcem dıye neysekı parkeye dökuldu bıkaç damla ıle halıdan yırttım valla artık halıma ıyıce kirlendı havalar ısınsın dedım ama ısınacağı yok
nisanda vercem yıkamaya amannn
bıde sabah kaza yaptık. otobuste bekle dur geç geldım işe akşam kolay olur neyse
zlemem çenene sahıp cık len amma mapısa düşüyon
gecmıs olsun bocugum dıkkat et kendıne cnm ...
yrn rapor alcam bıkac yer var goruscegım ıns olur [/B][/FONT]
Gunaydın cnm naberGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydın hacılar
ben ıyyım halam gelcek hazar karın ağrım varo kadar
yarın olsada yatsak ya h sonu
Gunaydın amele style =)günaydın hacılar
ben ıyyım halam gelcek hazar karın ağrım varo kadar
yarın olsada yatsak ya h sonu
Ben o halayı unuttum iyice
Biran önce haftasonu gelsin.Cumartesi kızımı görecem
Gunaydın amele style =)
ıyıce alıstın yatmaya bakıyorum
sızın evın yanındakı ınsaat noldu kız merak ettım
yıne rahatsız edıyorlarmı senı
ıyı barı sevındım bocukumamele gunaydınnnn
alıştım valla
yok cok rahatsız olmuyorum ama sabah 8 de başlıyorlar işe bende zaten kalkıyorum o saate iş yapıyom sonra 1 2 gıb tekrar yatıyorum sorun olmuo
üst katlara cıktılar bıde nerdeyse bıtcek dış yüzeyı kaldı
ıyı barı sevındım bocukum
kırılan esyalarının yenısını aldılarmı sana
yok cnm bende ıstemedım daha zaten espırıktı 10 tl lık seyın peşınde olmuş olmak ıstemem
anladım cnm ...
ayıp olur zaten
ne okuyorsun suan ?
selam kızlar,
epeydir uğrayamadım bile, aşırı yoğunum, uykuda bile iş düşüneceğim neredeyse, kendimi sağlama almak için mecburum...
ne var, ne yok, geçmişi okumaya ömrüm yetmez malum, herkes iyidir umarım, bebekler doğdu mu? sözler-nişanlar yapıldı mı? kocalar ne durumda? iş güç derdi olmasın kimsenin, ama tabii ki başta sağlık, o yüzden hiç şikayet falan etmiyorum sağlık olsun gerisi halledilir...
beni sorarsanız evlenmedim, zaten evlenecek vaktim de yok malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?