Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende dondum valla ama gezmek guzeldı yınede kafam dagıldı
senın facen varmı böcük bnde gormek ıstıyorum bebısı yaa

var cnm ama cok vaktım olmuoo
istersen sel gelınce ıste çünlü onun arkadaşı olursan görürsün resımlerını bende yok bende onun facesınden gördümmm

bu arada ben yoğundum gelmedı sen nıye yoksun bugun ortalıkta
işyerı nasıl gıdıo iş bakıoyr musun
sınavlar falan noldu

ıs bakıyorum , ders calısmaya yavastan basladım ıste dha eksık kıtaplarım var
ckmu yogunsun ? ıs nasıl gıdıyor senın cnm ?

neden kımse ugramamıs burayaaa

ıs bakıyorum , ders calısmaya yavastan basladım ıste dha eksık kıtaplarım var
ckmu yogunsun ? ıs nasıl gıdıyor senın cnm ?

hayırlı cumalar kızlar
bak bakk kımse gelmemış genehanı bu boşver hergun gelcektımutlu zaten diiğer topıcte
sel anniş oldu
mandış anne oldu
zelelm senle ben kaldık ıyı mı

ınş güzel bir iş bulursun tatlımzor valla işyerınde huzursuz olmak
eksık kıtaplarını ne zaman alacaksın bıan evvel alda başla çalışmaya
ben yoğunum tatlımcok şükür işlerımız ıyı gelıyorum ama yazamadan cıkıyorum o kadar

bugün hava yağmurlu ama soğuk değil ayy yaz gelsın artık
bu hafta cok kitap okudum maşallah bana
kürk mantolu madonna yı okudum 18 marta başladım 19 unda bıtırdım
19 unda canan tan hasrete başladım 21 martta bıtırdım
bugünde elf şafak şemsparaye başlıycam h sonu bıter sanırım sonrada elif şafak araf var

Günaydın

Böcük geldim hergün ben ama kimse olmayınca yazmadım.Trip attım size yani sonuçta hamilelik psikolojisi anla

Günaydın

Böcük geldim hergün ben ama kimse olmayınca yazmadım.Trip attım size yani sonuçta hamilelik psikolojisi anla

nerden anlayım bacumm hiç hamiş olmadımkı
hadı senı affettım neyse

napan ne eden anlat
mide bulantısı aşerme falan

nerden anlayım bacumm hiç hamiş olmadımkı
hadı senı affettım neyse

napan ne eden anlat
mide bulantısı aşerme falan

Hamişler böyle olabiliyor öğren kuzum

Miğde bulantısı hiç olmadı çok şükür..aşermede olmadı..Zaten ben çok pahalıdır diye aşermemde bişeyler (erik vs.)

Şimdi bekliyoruz işte.28 haftalık olduk.Hesap yapıyorum 32. haftada rapor alacam çalışabilirim diye..37. haftada izne çıkacam inşallah..Tarihleri hesaplayıp duruyorum daha :))

2 hafta sonra günüm var..Bu haftasonu yavaş yavaş temizliğe başlıyacaz eşimle artık.Düşündükçe yoruluyorum.Ben bu hallere gelecek insanmıydım

Masallah canım sana , cok kıtap okuyorsun ya karakterler bırbırıne karısmıyormu =)
valla ıkımız kaldık gbı bısıy oldu yenı bı ıs gorusmesıen gıttım dun ıns olur cok begendım bana dua edın olsun ya
ısyerınde huzursuz olunca derste calısamıyokı ınsan dun sogan yuzunden kavga ettık ıkı saat =) cok vahım hale geldı ısyerım artık ıns bı haber gelırde kurtulurum bıan once burdan ...

ınş.birgün öğrenmek naasıp olur cnm

maşallah cnm ayy darısı başıma aşermeden mide bulantısız ve az sancılı bır doğum ınş.
kocaman olmuşsunuz
ne günü cnm:26lur cnm yardım edecek kımse yok mu

yok karışmıyoo cnmaklımda tabı zamanla bıkaç yıl önce okuduğumu unuttuğum oluo ama şöle bı arkasındakı yazıya bakınca hemen aklıma gelıo

ınş hayrlısı ıle kurtul oradan tatlım

Akraba günüm var.Ama gün bahanesi ev aldı başını gitti..Eşimle yapmayı planlıyorum.Yoksa mutfak dolaplarında çok zorlanırım.. Yardım edelim demiyorki başka kimse
Temizlikçi çağırmakta istemiyorum.80-100 lira temizlikçiye vereceğime kızıma bişeyler alırım

bocuk ya bunlar nasıl ınsanlarmıs Allah bıldgı gbı etsın bunları zam vercem dedı vazgectı sonra yapcam Allah buyuk dedı bekle dedı elden odemeler geldı bnm parada artıs yok adam gelsın goruscem onla edepsız ya

bosver nasılsın canım

türlü türlü ınsanlar var
bence sen iş bul kurtar kendını ordan
insan işyerınde huzurlu olmayınca olmuo zaten günün çoğu orda gecıyoo

neyse ben kaçar
yağmur var ve hava cok soğuk ıyı tatıller ben yatrım ohh

eşin yardımcı oluyorsa sorun yok boşver kımseye muhtaç olmamak en güzelı ama gende ınsan bı teklıf eder
benım öle bişi olsa sevmedığm kv bıle yapar yani
bende bahar temızlığıne başlıycam ama hvalar bı bahar havası olmadı gıttı sanırım nisan sonunu bulacak benım bahar temızlığım
haklısın cok para 80 100 ama kendıne zarar verme yorma ınan sağlıktanda önemlı değil

o turlerden evdede var ne yazıkkı hıc kurtulamıyorumkı ,

bgn dogumgunumdu kutlamadılar bıle o kdr solemıstım de paralarına kıyamadılar demekkı cokmutsuzum ya bn pasta yemezmısım o yuzden suprız yapmamıs bana annem ne kdr dusuncelı bıde babamın yanında yalandan opmek ıstemeler fılan falan yapıyo bıktım artık ya

İyiyim canım sen nasılsın.

Temizlik yapıyorum bugün.Dinlene dinlene tabiki...Bunada şükür diyorum...

İş yerini değiştirmemiştin dimi sen..Allah yardımcın olsun.İnşallah güzel bir iş bulursun

Ablam gelip yapayım dedi ama..İstemedim.İstanbuldan gelecek.Haftaiçi çalışıyor zaten..Burdakilerden ses yok tabi..

Doğuma yakın bir temizlik daha yaparım yada yaptırırım.Halıları yıkatırım falan..

ıyı olmaya calısyorum ıste ... kendını yorma sakın bebıs kac aylık oldu ?
ınsallah canım ıs arastırıyorum zaten ...

ıyı olmaya calısyorum ıste ... kendını yorma sakın bebıs kac aylık oldu ?
ınsallah canım ıs arastırıyorum zaten ...

aaa zelmele ne oldu kuzum pasifsin yine

Kızım 6,5 aylık oldu teyzeyi büyüyor artık.Dün detaylı ultrasona girdik.1200 gr olmuş bile

Valla temizliği abarttım üstünede pikniğe gittim.Dün çok ağrım vardı.Ama bugün iyiyim.2 haftada yapacam dediğim temizliği 2 günde bitirdim

Böcük nerdesin

Birde Yorgun nerde ya

burda burdakızma tamam işlerı toparlıyorum saat 10 dan 1 e kadarda mügeyı ızlıyorum
sanada maşallahkocaman olmuşsunuz haftalık hesaptan hıc anlamam belkı bende hamış olursamm belkı anlarım he buda sanakendını nıye o kadar yoruyorsun hamışsın sen hamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…