- 8 Mart 2019
- 7.758
- 38.836
- 548
- 40
- Konu Sahibi Hayvandostu
Ben böyle bir evlilik yaptım cnm, benim annem babamda namazında niyazında insanlar ama aynı zamanda oldukça ileri görüşlüdürler. Eşimin ailesi ise hem muhafazakar hemde bize göre bakış açıları oldukça farklı. Ama şu var ki asla bize müdahele etmediler. Birde uzakta yaşıyoruz biz, eşimin memleketine bayramdan bayrama gidiyoruz çok sıkıntı olmuyor. Senin durumun ise farklı çünkü en başından kapanma konusu ortaya atılmış, erkek arkadaşında sana alttan altta bunu kabul ettirme çabalarına girmiş. Anladım seviyorsun, çıkış yolu arıyorsun ama iyi düşünmelisin. Ailelerde evleniyor ve sizin aileleriniz bambaşka dünyaların insanları... çok çok iyi düşün ve ailenin dediklerini gözardı etme. Onlar bizim göremediklerimizi en başında çooook güzel şekilde görüyorlar. İnşallah hissettiğim gibi olmaz ama senin ileride çok başın ağrıyacak bu aile ile. Umarım istediğin gibi musmutlu olursun 
Yani karşınızdaki normal saygılı dindar insansa sıkıntı çıkmaz,kendi doğrusundan başka doğru kabul etmeyen dar görüşlü ve bunu da çocuklarına empoze eden kişilerse,eşinizde bu konuda dik duruşlu değilse zorlanırsınız..