arkadaşlar 5 gün sonra yani ayın 15 inde muhammet beye ameliyat oluyorum etica hastanesinde dua edin lütfen(
Allahm şifalar versin inş. istedgin sonuca ulasırsn hersey güzel gecer inş. canmm :)
teşekkürler cnm çok saol eksik olma
teşekkürler cnm çok saol eksik olma
var mı emre beye ameliyat olan?
benim aklımda bir de fethi orak var ama fiyatı ve müsaitliğini bilmiyorum.
arkadaşlar 5 gün sonra yani ayın 15 inde muhammet beye ameliyat oluyorum etica hastanesinde dua edin lütfen(
ilk gorusmede mı karar verdin muhammet beyee
evet ilk görüşmede hatta ceymey ordaydı canlı canlı gördüm onu görünce daha da tatmin oldum dedim kesin olucam orda verdim kararımı
muhammet dilber'in fotograf göndermek için mail adresi ne kızlar?bilen varsa söylesin lütfen?
yok canım korkmuyorum acırsa bile bikere acıcak ki acıyacagını dusunmuyorum. acırsada napm artık bi şekilde alıncak onlar böle nefessizz nereye kdr agzımdan nefes almaktan nefret ettim , agır grip gibi hissediyorm kendimi :)) olsn olsn bir kaç sonrasında iyiki olmusum dicem inşallah.. bugunkü fotografımıda koyiimm 1 tane son halim tampondan önce seklinde :)
Allah yardımcın olsun. Umarım sende istediğin buruna kavuşursun. Senden de Muhammet beye ameliyat olmayı düşünen adaylardan biri olarak yaşayacağın tecrübeleri paylaşmanı bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?