Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

var mı emre beye ameliyat olan?

benim aklımda bir de fethi orak var ama fiyatı ve müsaitliğini bilmiyorum.

muhammet dilber'in fotograf göndermek için mail adresi ne kızlar?bilen varsa söylesin lütfen?

arkadaşlar 5 gün sonra yani ayın 15 inde muhammet beye ameliyat oluyorum etica hastanesinde dua edin lütfen (

şimdiden geçmiş olsun canım. hiç meraklanma agrı konusunda . inanki bukadarcıkmıymış diyeceksin .korkma hiiç. doktorumuz iyi zaten ona şüphe yok.hersey yolunda gitcek inşallah.
benimde dün alçım çıktı ama göstermediler nolur diye tutturdum biliyorum cirkinim su an ama goriyim bi dedm olmaz dedi. carsamba günü görcekmişim ama ben hile yapıp camdan baktım kendime ve o haliyle bile cok mutlu oldm.değişik ve güzel geldim gözüme.. 1 hafta sonra bakalım nasıl olcam.. bnm burun ucum harici bide birazck alnım pek şişlik yook. yüzümde zaten bi kaç gün oldu gecti yanagımdaydı oda :) yılbasına değişik girmek istiyorum .güzel yani

inşallah ya tek istediğim bu zaten gözümü kapatıp açıp 20 gün sonra bambaşka bi şekliyle burnumu görüp normal hayatıma dönmek istiyorum

Candela merhaba canım,
Nete girmeye yeni fırsatım oldu. Tamponlar alınırken acıdı mı? Tecrübelerini paylaşır mısın?
Alçı alındıktan sonra yeni şeklini beğendin mi? Çevrendekilerin yorumu ne?
Resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
İnşallah sonuç istediğin gibi olmuştur...

arkadaşlar 5 gün sonra yani ayın 15 inde muhammet beye ameliyat oluyorum etica hastanesinde dua edin lütfen (

Allah yardımcın olsun. Umarım sende istediğin buruna kavuşursun. Senden de Muhammet beye ameliyat olmayı düşünen adaylardan biri olarak yaşayacağın tecrübeleri paylaşmanı bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…