ya kızlar bu ödemi çabul geçirmenin yolu yokmu ya çok şükür benim burnum kalıp gibi hiç sorun yok biraz şiş var offfff
farklı1işi foto kooyyy lütfennnn:)cok merak ediyorum.karar verme asamasındayım.lütfeenn:)))
canim şuan şiş gerçekten feci bi haldeyim bu halimi gören hamile inek düşük yapar :)) az ödemler insin dikişler alınsın öyle koyarım fotomu ben tam 1 hafta oluyo bugünle birlikte bana soracak olursan kesinlikle tavsiye ederim muhammet beyi ben pişman değilim çünkü burnum belli yani nasıl olacağı
eminimm cok gusel olmuştur şişlik tabi olucak zaten burun altı ayda oturuyomuss sabırr :)[/
offffffffffffffffff((
gözdecim mesaj kutun dolmuş cnm sılersen sewınırım bişey sorucamda sana
onceden amelıyat olan arkadaşlar sızınde 9. gun ve sonrasında burnunuz cok sert ve gergınmıydı?dun bu durum basları acayıp bı gergınlk hıssı var ve cok sert burnum sankı bı tarafa dogru ıtılıyo gibi ılaçları bırakınca mı bunları hıssetmeye basladım anlamadım ama bu sert ve gergınlık halı cok sınır bozucuymuş :)
umay cnm senin bantlar dikişler kaçıncı gün alındı
bir haftada bantlar 10.gundede dikişler alındı cnm
Slm arkadaslar. Burun estetiginde cok zorlu ve yorucu bir 3 yilim gecti. 2kez hollandada yasadigim ulke de ameliyat oldum. 2incisi ilkinden daha da kotu oldu, uzun suredir burdan takip ediyordum konulari. Su an Muhammet Dilberle anlastim, Allah izin verirse araligin 26 si gibi istanbulda Muhammet abinin yaninda olacagim, benim bir de kiz arkadasim var, oda 1 defa burda basarisiz bir ameliyat gecirdi. Ikimizde cok umutluyuz. Muhammet Dilber bana %50n ameliyat sansi verdi, burnuma elle temas etmeden amliyat karari garantisi vermedi, ama olumlu dusunuyor, ilk gorusmelerimizde olma bekle diyordu, cunku 2inci ameliyatim okadar kotu olmustu ki kendisi de korktu galiba, ama ben cok israrci olunca eski resimlerimi maille istedi, estetiksiz ve ilk ameliyatimin resimlerimi gordukten sonra ameliyat etmeye olumlu bakiyor gibi, bakalim insallah.. Cok heycanliyim sizinle dertlesip konusmak beni rahatlatacaktir. sorulariniz olursa da bilgendiririm sizi. Burun derisi kalin olupta ameliyat olanlar varmi? Sizin ameliyatinizin sonucu nasil. Muhammet Dilbere ameliyat olanlar beni ekleyebilirer. Resimlerinizi goremyi cok isterim. Benim Muhammet Dilberi secmeme yardimci olanlar, Derya, Ecemula ,Tugba ve bi kac arkadas daha var, sizlere cok tesekkur ederim sayenizde insallah guzel bir buruna sahip olacagim insallah bende,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?