evet bende normalde fark etmıyorum onu; bakalım ınşallah ıyı olurum yoksa tekrar bı operasy.gecırmeyı hıç ıstemıyorum ve cesaretım de yok, bakalım 6 ay sonra ne konuşuyor olacağız, allah bılır. sen ilk halimide biliyosun ıyı oldu bencede ama hala bana yamuk geliyor. sence yuzumde hala şiş varmı? bu yamukluk icerdeki şişlikten dolayı olabılırmı?
kızlar yenı resimler ekliyorum durustce soyleyın bakalım tuhaflık ne
Umay merhaba,
Bende baktım yandan profilin hoş gözüküyor önden ise abartı bir durum olmamakla birlikte sağ tarafa çok hafif bir kayma gözüküyor. Ama tabi min. 6 ay beklemek gerekiyor. Burun tam oturunca daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
evet canım yandan bende beğeniyorum, sağ tarafa hafif kayık. inşallah zamanla duzeleceklerın içindeyimdir.
İnşallah canım düzelir...Min. 6 ay beklemek gerekiyor sabırla....Bende şimdiden kendimi bu düşünceye hazırlıyorum. 6 ay beklemem gerekecek benim derimde kalın ve yağlı. Doktorlar oturması için min. 6-8 ay beklemen gerekecek dedi hep.
4 doktorla görüştüm. Prof. Dr Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Ercan Karacaoğlu, Emre İlhan ve yarın Muhammet beyle de görüşeceğim.
Emre bey geçen hafta bana şunu söyledi; 'Ben hastalarıma her zaman şunu söylerim mükemmeli beklemeyin. Ama önceki hali ve sonraki hali arasında tabiki mutlaka her zaman bir gelişme mevcut yaptığım ameliyatlarda. Öncekine göre daha iyi olur.' Yani beklentiniz öncekine göre daha iyi bir burun olsun mükemmeli beklemeyin. demek istedi kısacası....
Bence de haklı çünkü mükemmelliyet kavramı görecelidir. Ve kusursuzu isteyen birini tatmin etmek kolay değildir. Bu nedenle çoğu hastayı ameliyat etmek istemediğini söylemiş. İnsanların beklentileri her zaman farklıdır.
Biz ise verdiğimiz paraya, çektiğimiz çileye, acıya, sıkıntıya değecek bir sonuç istiyoruz ki bu bizim en doğal hakkımız...
ben iki doktor aasında kalmıştım birini eledim galiba bu yazılanlar hiç hoş değil gerçekten senin durumunda olmak istemem arkadaşım çok kötü bir duygu olsa gerek üzme kendini neden ağlıyorsun inş düzelir biraz sabırlı ol canım
ilk mua.ucretlı değil. fiyatlar hasteneye gore değişiyor, en son 5000 tl idi ama zam falan oldumu bılmıyorum,en uygun hastane ethica idi ve oda 5000 alıyordu.
teşekkür ederim.muayaneden ücret almıyor fiyatıda orda anlaşabilirsin
6 aylık fotolara baktın mı daha farklı değişti baya o süre boyunca.. sen ne söyledin peki nasıl bi burun istediğini konuştunuz mu?
Umaycım resimlerin çok güzel. Burnun gerçekten güzel olmuş. İki delik arasındaki fark gittikçe daha azalmış daha da azalacak bence. Çok güzel olmuşsun cnm güle güle kullan :)
evet canım delikler arasındakı fark azaldı inşallah bende bundan 3 ay sonra daha pozitif bakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?