Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Olabilir ama pek yamuk gelmedi bana. çok dikkatli bakmak lazım belki. sonuçta ilk açıldığında burunlarımız neydi şimdi ne oldu, gelişimi, düzelmeyi görmemek imkansız. Yamukluk da daha düzelir bence çünkü yüzünü anlamadım ama burnun hala şiş senin. Benim bile burnum hergün bana farklı görünüyor, birgün kalkıp bakıyorum sanki ucu daha büyük ertesi gün hokka gibi ben de anlamıyorum :). sabret canım. Büyük ihtimalle hem dışardaki hem içerdeki ödemlerden böyledir. Sende çok ödem olmuştu çünkü.

Umay merhaba,

Bende baktım yandan profilin hoş gözüküyor önden ise abartı bir durum olmamakla birlikte sağ tarafa çok hafif bir kayma gözüküyor. Ama tabi min. 6 ay beklemek gerekiyor. Burun tam oturunca daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Umay merhaba,

Bende baktım yandan profilin hoş gözüküyor önden ise abartı bir durum olmamakla birlikte sağ tarafa çok hafif bir kayma gözüküyor. Ama tabi min. 6 ay beklemek gerekiyor. Burun tam oturunca daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

evet canım yandan bende beğeniyorum, sağ tarafa hafif kayık. inşallah zamanla duzeleceklerın içindeyimdir.

Ama eklemek istiyorum ki, ben ve ameliyat olacak diğer arkadaşlar dilerim ki ilk operasyonda istediğimiz sonucu alırız inşallah. Amin :) Sonuçta hepimiz bir risk almış olucaz ve revize ek bir operasyon olmayı kimse istemez. Ama mecbur kalınca da elden ne gelir ki...O yüzden dua etmekten başka şansımız yok...

evet canım yandan bende beğeniyorum, sağ tarafa hafif kayık. inşallah zamanla duzeleceklerın içindeyimdir.

İnşallah canım düzelir...Min. 6 ay beklemek gerekiyor sabırla....Bende şimdiden kendimi bu düşünceye hazırlıyorum. 6 ay beklemem gerekecek benim derimde kalın ve yağlı. Doktorlar oturması için min. 6-8 ay beklemen gerekecek dedi hep.
4 doktorla görüştüm. Prof. Dr Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Ercan Karacaoğlu, Emre İlhan ve yarın Muhammet beyle de görüşeceğim.

Emre bey geçen hafta bana şunu söyledi; 'Ben hastalarıma her zaman şunu söylerim mükemmeli beklemeyin. Ama önceki hali ve sonraki hali arasında tabiki mutlaka her zaman bir gelişme mevcut yaptığım ameliyatlarda. Öncekine göre daha iyi olur.' Yani beklentiniz öncekine göre daha iyi bir burun olsun mükemmeli beklemeyin. demek istedi kısacası....
Bence de haklı çünkü mükemmelliyet kavramı görecelidir. Ve kusursuzu isteyen birini tatmin etmek kolay değildir. Bu nedenle çoğu hastayı ameliyat etmek istemediğini söylemiş. İnsanların beklentileri her zaman farklıdır.
Biz ise verdiğimiz paraya, çektiğimiz çileye, acıya, sıkıntıya değecek bir sonuç istiyoruz ki bu bizim en doğal hakkımız...

doğru demiş emre bey ama ben ameliyattan once yamuk bır buruna sahip değildim sadece buyuk ve hafif kemerliydi, yandan pek resim cekilemiyodum amaonden bı sorunum yoktu. şimdi işler tersine dondu onden kotuyum yandan ıyı???????

merhaba sonyammm, bence doktorla görüşmeden karar vermemelisin. sonuçta bu çok uzun bir süreç ve sabır gerek. benimde bi yakınm olmuştu muhammet beye ameliyat onunla görüştüm bugun ameliyt sonrası gerçekten 1-2 ay beklememız gerektıgını dile getirdi. ve şuan çok memnun burnundan.çokta güzel olmuş.onunda şişlikleri olmuş umudunu kaybettıgı anlar olmuş doktor beyle görüşmüş 6- 7 ay sonra daha güzel olucakmış. ama şuanda daçok memnun.
Ben görüşmeni tavsiye ederim. bende en kısa zamanda gidicem.

yaa bazen anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. bende 2 haftadır morum ve muhammet bey e amelıyat oldum, morardım demıyorum:)ılk 2 gun acaba ben aceleyemı geldım, daha zor burunlar bu kadar morarmazken ben niye morardım dıyordum. bu kişiden kişiye degişen bi operasyon kımde nasıl bi süreç sure gelecek bilinmiyor. hergun bi başka uyanıyorum ıyıye gıdıyor derken bır sonrakı gun yıne şiş kalkıyorum. yuzum şiş, mor, burun deliklerım orantısız ama bunların gececegının farkındayım. neden gordugumuz 7 aylık burunlara herkesı hayran bırakırken muhabbet bey benım burnumda ustalıgını konuşturmasın:)sonuçda bu benım burnumdan once onun meslek basarısı ve hastaları için ne kadar hasas bir durum oldugunun farkında tum doktorlar...bizim yapmamız gereken sadece sabır ve gerekıyosa uzun bı sure aynalara yuzelsel bakıcaz:)benım burnum 28 yaşındakı seklını kolay almadı kı yenı şeklı 1 haftada mukemmele ulaşsın:)ben yuzumun mor, burnumun şiş halını bile çok sevdım:)öncesinden bi tık daha ıyı oldugu aşıkar:)buyuk beklentılerle amelıyat olmadım şimdide bu halınden çok daha ıyı olacagını ıspatlayan orneklerı fazlasıyla gordum bu forum da içim rahat. muhammet beye güveniyorum, benımde gözlemledigim şeyler ve mantıgım ıyı olacagına ınandırıyor benı...burnum hala şiş içine tutuyorum hala şiş bı tarafım daha fazla şiş oldugu için yan da gorunuyo delıklerımde orantısız ama öngörülerım ıyı bi burun olacagının işaretcisi:)içinizi rahat tutun kızlarr...o kadar burun odaklı bakmayın aynaya ben oyle yapıyorum:)dünden bi kaç kare daha eklıyorum.burnunuzu seviiin yaa yan bile olsa sevinnn:)çokda kul yapımı oldugu bellı olmasın

arkadaslar cok cok ayrıntılı okuyamadım ama , umay la metiska arkadasımızın burnundaki sorun ne ? umayın fotolarına baktım herhangi bir gariplik yok bence.. ama metiskayı bilmıyorum .. ne olmuş ?

umaycım sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmişsin tşk ederim ama göremiyorum fotolarını neden göremediğimi anlamadım.

sasortikalı beni ekleyebilir misin?ben de muhammat beye ameliyat olucam ve araştırma aşamasındayım fotolarına bakabilirsem daha rahat karar veririm.

Umaycım resimlerin çok güzel. Burnun gerçekten güzel olmuş. İki delik arasındaki fark gittikçe daha azalmış daha da azalacak bence. Çok güzel olmuşsun cnm güle güle kullan :)

evet canım delikler arasındakı fark azaldı inşallah bende bundan 3 ay sonra daha pozitif bakabilirim.

Aslinda bu 2 karsilikli yazisma basliktan cikardigimiz 20 civarinda mesajin neden kaldirildigini cok guzel ozetliyor. Operasyonunuz uzerinden henuz 3-4 hafta gecmis, odemleri birakin hala hafif hafif morluklar varken lutfen insanlari yanlis yonlendirici yorumlarda bulunmayiniz. Ornek olarak sayin UMAY'in mesajlasmalari ornek olarak kullanilmistir !

By kazen =)

Tmm haklı olabılırsınız ancak bu kısıde hayattında ılk kez bır amelıyat geçirmiştir.Bu yüzden her andaki süreci yazmasından daha doğal ne olabilir? Bu kısının yazdıgı mesajları 6 ay sonra göreceğiz ne durumda belkı evet duzeldı kızlar yazıcak belkı hayır duzelmedı sonucda bu kul yapısı ılllakı bır takım durumlar olucak.Burda dr. kotulenmıyor surec yazılıyor sız daha ıyı bılıyorsunuz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…