Slm arkadaslar. Burun estetiginde cok zorlu ve yorucu bir 3 yilim gecti. 2kez hollandada yasadigim ulke de ameliyat oldum. 2incisi ilkinden daha da kotu oldu, uzun suredir burdan takip ediyordum konulari. Su an Muhammet Dilberle anlastim, Allah izin verirse araligin 26 si gibi istanbulda Muhammet abinin yaninda olacagim, benim bir de kiz arkadasim var, oda 1 defa burda basarisiz bir ameliyat gecirdi. Ikimizde cok umutluyuz. Muhammet Dilber bana %50n ameliyat sansi verdi, burnuma elle temas etmeden amliyat karari garantisi vermedi, ama olumlu dusunuyor, ilk gorusmelerimizde olma bekle diyordu, cunku 2inci ameliyatim okadar kotu olmustu ki kendisi de korktu galiba, ama ben cok israrci olunca eski resimlerimi maille istedi, estetiksiz ve ilk ameliyatimin resimlerimi gordukten sonra ameliyat etmeye olumlu bakiyor gibi, bakalim insallah.. Cok heycanliyim sizinle dertlesip konusmak beni rahatlatacaktir. sorulariniz olursa da bilgendiririm sizi. Burun derisi kalin olupta ameliyat olanlar varmi? Sizin ameliyatinizin sonucu nasil. Muhammet Dilbere ameliyat olanlar beni ekleyebilirer. Resimlerinizi goremyi cok isterim. Benim Muhammet Dilberi secmeme yardimci olanlar, Derya, Ecemula ,Tugba ve bi kac arkadas daha var, sizlere cok tesekkur ederim sayenizde insallah guzel bir buruna sahip olacagim insallah bende,.
Sen basindan cok kötü ameliyatlar gecirmissin zaten. Bence doktorunu internetten cok iyi arastir ve en iyi doktoru bulmaya calis. Mümkünse burun konusunda cok tecrübeli bir doktor bul ve resimleri göndererek bircok doktordan yorum al. Bende almanyada kaliyorum ve basimdan iki sanssiz ameliyat gecirdim, simdi yine hayalkirikligi yasamak istemiyorum ve bu defa cok iyi bir doktor ariyorum.
cok tesekkur ederim canim. insallah cooook guzel bir burnun olur. evet bugune kadar konustugum doktorlar arasindan en sabirlisi gibi geldi bana. Sen resimlerini nezaman ekliyeceksin, ne sorunun vardi canim senin? cok gecmis olsun..
selam guzelim, artik bekliyecek sabrim kalmadi, birisiyle konusurken elimle burnumu gizlemekten biktim, ve Muhammet Dilber beni cok tatmin etti, cok guveniyorum. Yaptigi burunlar cok guzel masallah. Bakalim Allah buyuk, gorecegiz burda palasacagim resimlerimi, ve yasadiklarimi. oncesi sonrasini. Benim burunumun basina gelenle bir roman yazilir, hepsini paylasacagim..
cnm bende revizyon değildi ilk defa oldum hafif kemer vardı ve ucu biraz öne düşüktü şuan gayet güzel duruyo eskisine göre ve gün geçtikçe dahada güzelleşicek ben eklemedim şu bandajlar alınsın sonra ekliycem foto
senin durumunu anlayabiliyorum canim. Insallah revizyon ameliyatin cok iyi gecerde bu problemden kurtulursun. Bunu ameliyatlari kötü gecmis herkes icin diliyorum. Bende cok psikolojik bunalim yasiyorum ve kararimi verdim insallah ocakta bir sorun cikmazsa ameliyat olacagim. Resimlerini mutlaka görmeyi isterim. Sana bol sans diliyorum
Tamam canim, sabirsizlikla bekliyorum, insallah hersey gonlune gore olmustur. Rabbim yardimcimiz olsun,.. 4 hafta var daha, ama inanki hergun ruyalarima bile giriyor, artik guzel bir burunu hak ettigimi inaniyorum 3 yil aradan sonra,. Rabbim tekrar ameliyat olmayi kimseye gostermesin, cok zor bir durum.. hele benim suan ki durumum, son ameliyat olali 2 yil oldu ve baya bir kilo aldim stresden. Burunmu maf etti burdaki doktor. icinde cukurmu ararsin, asimetrilik mi ararsin sislik mi ararsin tipsizlik mi ararsin, ne ararsan, heralde Muhammet abinin yaptigi en zor burunlarin ilk sarisinda ben yer alirim,. cunku kolay degil 3 uncu ameliyatim olacak. :26:
Tamam canim, sabirsizlikla bekliyorum, insallah hersey gonlune gore olmustur. Rabbim yardimcimiz olsun,.. 4 hafta var daha, ama inanki hergun ruyalarima bile giriyor, artik guzel bir burunu hak ettigimi inaniyorum 3 yil aradan sonra,. Rabbim tekrar ameliyat olmayi kimseye gostermesin, cok zor bir durum.. hele benim suan ki durumum, son ameliyat olali 2 yil oldu ve baya bir kilo aldim stresden. Burunmu maf etti burdaki doktor. icinde cukurmu ararsin, asimetrilik mi ararsin sislik mi ararsin tipsizlik mi ararsin, ne ararsan, heralde Muhammet abinin yaptigi en zor burunlarin ilk sarisinda ben yer alirim,. cunku kolay degil 3 uncu ameliyatim olacak. :26:
inşallah istediğin gibi olur canım allah yardımcın olsun
arkadaşlar dr muhammet dilber in ameliyat fiyatını bilen var mı?
kişisel web sitesinde çok fazla detay yok açıkçası.
ilk muayene ücretli mi?
beni bilgilendirebilir misiniz?
arkadaşlar dr muhammet dilber in ameliyat fiyatını bilen var mı?
kişisel web sitesinde çok fazla detay yok açıkçası.
ilk muayene ücretli mi?
beni bilgilendirebilir misiniz?
kızlar yenı resimler ekliyorum durustce soyleyın bakalım tuhaflık ne
Burnunun ucu ne kadar düzelmiş, bariz iyi olmuş umaycım, ama daha burnunun oturmadığı belli. Mesela burun kemerinin başladığı yerde bi şişlik görüyorum ben. Aynısı bende de vardı ama sadece resimlerde görünüyordu. Böyle normal bakınca belli olmuyordu. 45 günde falan geçti o bende. Gittikçe daha da güzelleşiyor burnun, güle güle kullan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?