Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam,
Barış çakır ile görüşmeye gideceğim ama Muhammed bey hakkında yazılan olumlu şeyleri okuyorum..resmini nasıl görebilirim? yardımcı olurmusun?
kabul ettim şimdi görebilirsin. barış beyı bende duymuştum ama kbb cı olmasını istedigim için başka doktorla görüşmeden muhammet beyle görüşmem yettı benım doktor beklentılerımın üstündeydi:)güvendim amelıyatımı oldum sonuçtanda mutluyum:)

burun kardeşlıgı die kardeşlık kurmuştum ben kendı capımda:)sevgılı burun yoldaşlarım:)beraber yürüdük biz bu yollardan...beraber morardık yada morarmadık:)hep beraberdik:)bana uyar güzel burun

kızlar kendım olamadım ama ablam muhammet beye amelıyat oldu geçen cuma pazartesı bantlarda çıktıktan sonra sizlerle paylaşacağım şimdiden çok güzel görünüyor onu önceden bulamadığım için kendi adıma çok mutsuzum

Walla ben o kadar cok resimlerinize baktim ki karanfile gerek yok, nokta atisi yaparim...:))) eee baska katilan yok mu..?

hatta benım bi fikrim geldi. bi gün muhammet beyin ofisini basalım:)basalım biraz zorba gibi oldu ama ebet ebet basalım:):)hatta pastalı börekli 5 çayı yapalım hahaha

bende nasıpse amelıyatı mı olayım kosa kosaa gelıcemm :) tabi ben gelene kadar sız 3-4 buluşma gerceklestırırsnde :)gayrettepedeym bendee..

disikartal merhaba,senin albümde fotoğrafın varmı ameliyat sonrasına ait?Daha doğrusu sen de muhammed beye mi ameliyat oldun?

ay yok canım daha olmadım inş. olucam ama ne zmn tam babamla anlasamadım daa :)

ah bu babalar,annem mesela beni çok iyi anlıyor.ikinci ameliyatımı olmadan önce beşbini bile gözden çıkarmaya razıydı,babam çok kötü köpürüyordu.sonunda ne oldu peki?daha hesaplı diye içime sinmeyen bir doktora oldum

Ayy cok gecmıs olsun canım yaa...Ahh babalar ahhh bnmde annem destekcı çok şükür.babamda ablamdan sonra çok tedirgin oldu ikinci amelıyatını oldu ablam sende ole olursun ikinci amelytı kaldıramazsn sonra piskolojin bozulurr zır zırr aglarsın dıoo ama emınım bu halımden daha ıyı olurumm :)

güvendiğin bir dktora için tamamen rahat bişekilde olursan bence de daha iyi olursun.ben içim rahat olmadığım için ameliyatın kötü geçtiğine inanıyorum.

İki hafta sonra amelıyatım olacak ınsallah cook heycanlıyım dusunmemeye calısıyorum..Muhammet beye guvendıgım ıcın rahatlıyorum bıraz

ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsunn...

ankarada bir kişi daha varmış ameliyat olcak
şubat tatilini değerlendirmek isteğen topikten bir arkadaş yazmıştımm
tahmin ettiğim kişimi acabaa......

bende karar verip okeylersem....beraber olacağız sanırımm..
bugün fiatları aldım muhammet beydenn.....

düşünmesi bile hem korku hem heycan veriyorr....

canım sana bilgi vereceğim demiştimm....

hastane fiatlarını verdi MUhammet bey buralardaysan yazz mesaj atayım sana..
bir koru hastanesinde bide medicanadan fiat verdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…