Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

20. gun nokta kadar vardı.22.gunde temızdı ama 50 gun oldu hala yesılımsı gozaltım. arnıca dıe bı krem onermıştı muhammet bey. o olmasaydı 40 gune anca duzelırdım herhalde:)onu kullandıktan sonra hızlandı morluk gecısım. 3. gunden sonrada cıg soguk et koydurmuştu ben baya ugraştım morluklarla umarım senın gecer gecmezse bu krem çok ıyı.

benim sol gözaltım çok morardı senin de sağ taraf morarmış sanırım. muhammet bey önceki görüşmemizde söylemişti o kremi ama ben geçer herhalde diyip üzerinde durmamıştım.adını verdiğin iyi oldu kremin alayım da ondan geçsinler biran önce. ben de doktor beyin düşündüğünden fazla morarmışım ama zaten ince bir cildim var ve de hassas olunca böyle olmuş. ben bugün işe de başladım gerçi kendi işim olunca çok zorluk çekmedim yine de geçsinler artııık bu arada henüz bandajlı ama yine de beğendim burnumuuu

geçmiş olsun...bende bandajlı halınden bugune hergun daha da cok sevıyorum:)evet bu krem super bişi saatlerle bile fark ediodu morlugum.benımde sag tarafım çok şişmiş ve morarmıştı.sag gozum kapanmıştı. sag tarafımda ıç tarafta hala ödem var gecen gittimde damla verdi muhammet bey:)alıştım agırdan agırdan oturuyo bizimki:) çok çok geçmiş olsun, sevgi kelebelıgı haller sana da gelır yakında:)

çok tşk ederim cnm benim daha çok sağlık problemim vardı nefes almakta sıkıntı yaşıyordum.ee olmuşken dışındaki kemer de düzelsin dedim. tabii son dakikalara kadar estetik konusunda karar veremedim ya kötü olursa filan diye çok korktum ama şimdilik gayet güzel. muhammet beye kavisli olsun demiştim ama ameliyat sonrası yüzüne kavisli burun denedim ama güzel durmadı ben de tatlı bir kavis verdim dedi:) o tatlı kavisle henüz tanışamadık bandajlar çıksın kendisini merak etmekteyim doğrusu. çok şükür sağlık problemim de düzeldi. muhammet bey çok çok iyi ve işinin ehli bir doktor çok araştırdım ama en iyisine karar vermişim demek ki..

iki doktor arasında gidip geliyorum bunlardan bırı Muhammet bey ameliyat olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum:)

merhaba canım, nefes konusunda hiçbir sıkıntım kalmadı. İLk iki ay sık tıkanıyordu şuan 3. ayımdayım artık tamamen tıkanmalar geçti. Ucundaki hassasiyet de çok büyük ölçüde azaldı. Yazın ameliyat olunmasını doktorlar pek tavsiye etmiyorlar çünkü sıcak nedeniyle kanama riski artıyor sanırım üstelik sıcakta o burun ateli hiç çekilmez canım ben sana söyliyim :) Yine de doktorumuzla konuşabilirsin bakalım o ne der. Burun ameliyatının en sıkıntılı dönemi ilk 1 hafta. O da göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Korkacak hiçbir şey yok. Ve iyileştikten sonra yaşanan özgüven patlaması harika birşey :) o yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

vaaayyy iki gün girmedim seraphic iyileşmişşşş, sasortikalı ile sohbete bilem dalmışlaaarrr... kıskandımmm...:))) kuzummm arnica krem kesinlikle kullan, biran önce sararmalarından da kurtul...resimleri de şimdiden merak etmio diilim... ben artık bazen ameliyat olduğumu unutuyorum, dar boğazlı kazak giyerken ve ve burnumu temizlerken farkediyorum..:))) hayırlısıyla şu iki ay geçse de burun elimde kalmasa..:)))

gözüm hep seni aradı bebem, yetti bu hasretlik:)yerin dolmuyor...hasret bitmiyor...uykularım haram oldu...sabah olmuyor... aheeyy aheey... die bi şarkı varıdı sanki:S

canımcım sana sorayım dedim ama sende de hiç morluk olmadı ki anacım neyi kime sorcam:)) geçmek üzere morluklarım yükleyecem fotoları da henüz erken, muhammet bey de kimseciklere kendini gösterme 1 aydan önce morluklar geçsin dedi. aman kuşum iyi bak burnuna yerim ben o burnu yeriim:))

Aheyyy aheyyyyy...:)))) walla ben de ne zaman girsem gozum sizi ariyooo... Sevgili yasam kocum sasortikali yoklugumda seraphic'i yalniz birakmamissin, cok sevindimmm... ( bu arada acikliyorum kendisi benim cocukluk arkadasimmm) bu arada keske gusel burunlular olarak biaraya gelebilsek yaaaaa...:))

Arkadaslar amelıyatttan cıkar cıkmaz yuzumuz morarıyormu hemen Arnica kremı sursek ıılesme surecı dahada hızlanır mı acaba?bı care bulmak lazım

Son düzenleme:
Arkadaslar amelıyatttan cıkar cıkmaz yuzumuz morarıyormu hemen Arnica kremı sursek ıılesme surecı dahada hızlanır mı acaba?bı care bulmak lazım

benim garip bi şekilde hiç morarmam olmadı ama arkadaşlarım arnica'nın çok işe yaradığını söylediler... denemekte fayda var...

ben varim güzel fikir :) bakırköyde oturuyorum ben..siz kızlar

evet çıkar çıkmaz olan da var zamanla moraranda. amelıyatımdan 2 saat sonra muhammet bey yanıma geldi ve şuan ki morlugun 3. gün morlugu dedi:)o saatten sonra benım 3. gun morlugumu varın sız dusunun:)ya mor şiş miş hepsi şıp diye geçiyo... sonuca bakmak gerek gayrı:) kamyon çarpmış hallerden bugunume şukur:) ıyı ki olmuşum, keşke daha once olsaymışım.haydi kızlar amelıyata diye kampanya başlatcam yaa:)fazla düşünmeyin atın kendınızı bi masaya tabi ehli olan bi doktorun amelıyat masasına:)içinize sinen ve güvendiginiz bi hekım elınden en bi güsel halınıze kavuşun. agrıysa korkutan!!!agrı yok. morarmaksa korkutan!!!benden beter olan yoktur, bugunde o gunlerı hatrlamıyorum bile gecti:) tampon söylentileriyse korkutan o eskı bez tamponlardı, silikon tampon acısız şıp diye çıkan bişi hatta senın çıktıgını anlamadıgın bişi neysem çok konuşup forumu paragraflarla döşüyom. sonuç mutlu eden amelıyat sorun edılmıcek kadar kolay doktorum dunya ıyısi bi insan herkese kesınlıkle muhammet bey derım ama aklınızdakı doktorlarlada görüşün tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…