benim de bugün itibariyle 10. günüm doldu ve alçı ile birlikte dikişler alındı. sasortikalıcıım ben de bir nevi sen oldum. göz altlarımda hala morluklar var ama sarımsı bir renk aldılar şimdi. senin 15. gün fotolarını gördüm ama morluklar geçmemişti galiba.benim artık bir parçam olan morluklarım da hemen hemen 15. güne kadar kalırlar diye düşünüyorum.senin tam olarak ne zaman geçmişti??
20. gun nokta kadar vardı.22.gunde temızdı ama 50 gun oldu hala yesılımsı gozaltım. arnıca dıe bı krem onermıştı muhammet bey. o olmasaydı 40 gune anca duzelırdım herhalde:)onu kullandıktan sonra hızlandı morluk gecısım. 3. gunden sonrada cıg soguk et koydurmuştu ben baya ugraştım morluklarla umarım senın gecer gecmezse bu krem çok ıyı.
benim sol gözaltım çok morardı senin de sağ taraf morarmış sanırım. muhammet bey önceki görüşmemizde söylemişti o kremi ama ben geçer herhalde diyip üzerinde durmamıştım.adını verdiğin iyi oldu kremin alayım da ondan geçsinler biran önce. ben de doktor beyin düşündüğünden fazla morarmışım ama zaten ince bir cildim var ve de hassas olunca böyle olmuş. ben bugün işe de başladım gerçi kendi işim olunca çok zorluk çekmedim yine de geçsinler artıııkbu arada henüz bandajlı ama yine de beğendim burnumuuu
geçmiş olsun...bende bandajlı halınden bugune hergun daha da cok sevıyorum:)evet bu krem super bişi saatlerle bile fark ediodu morlugum.benımde sag tarafım çok şişmiş ve morarmıştı.sag gozum kapanmıştı. sag tarafımda ıç tarafta hala ödem var gecen gittimde damla verdi muhammet bey:)alıştım agırdan agırdan oturuyo bizimki:) çok çok geçmiş olsun, sevgi kelebelıgı haller sana da gelır yakında:)
merhabalar öncelikle, ceymey burnun çok güzel olmuş çok beğendim bende deviasyon problemi var öncelikli amacım bunu gidermek vetabiki dış görüntüde ufak değişiklikler yaptırmak, cesaretimi toplayıp yaptırabilsem keşke ben de sizin gibi burada muhammet beyin iki hastasının daha resimlerini gördüm çok güzel çok doğal yapmış ikisini de tam benm istediğim gibi çok doğal, yazın ameliyat olmamın bir sakıncası olur mu sizce ve deviasyon probleminiz geçti mi rahat nefes alabiliyormusunuz ceymey?
vaaayyy iki gün girmedim seraphic iyileşmişşşş, sasortikalı ile sohbete bilem dalmışlaaarrr... kıskandımmm...:))) kuzummm arnica krem kesinlikle kullan, biran önce sararmalarından da kurtul...resimleri de şimdiden merak etmio diilim...ben artık bazen ameliyat olduğumu unutuyorum, dar boğazlı kazak giyerken ve ve burnumu temizlerken farkediyorum..:))) hayırlısıyla şu iki ay geçse de burun elimde kalmasa..:)))
vaaayyy iki gün girmedim seraphic iyileşmişşşş, sasortikalı ile sohbete bilem dalmışlaaarrr... kıskandımmm...:))) kuzummm arnica krem kesinlikle kullan, biran önce sararmalarından da kurtul...resimleri de şimdiden merak etmio diilim...ben artık bazen ameliyat olduğumu unutuyorum, dar boğazlı kazak giyerken ve ve burnumu temizlerken farkediyorum..:))) hayırlısıyla şu iki ay geçse de burun elimde kalmasa..:)))
evet kasım 14 de amelıyat olmştum.
Arkadaslar amelıyatttan cıkar cıkmaz yuzumuz morarıyormu hemen Arnica kremı sursek ıılesme surecı dahada hızlanır mı acaba?bı care bulmak lazım
benim garip bi şekilde hiç morarmam olmadı ama arkadaşlarım arnica'nın çok işe yaradığını söylediler... denemekte fayda var...[/QUOT
Bunye ıle alakalı sanırım..sanslılardasın demekkı ben morarıcam kesın :)
seraphic in güzel burunlu resimlerini paylaşmasını bekliyoruz.
geçmiş olsun bu arada.
Aheyyy aheyyyyy...:)))) walla ben de ne zaman girsem gozum sizi ariyooo... Sevgili yasam kocum sasortikali yoklugumda seraphic'i yalniz birakmamissin, cok sevindimmm... ( bu arada acikliyorum kendisi benim cocukluk arkadasimmm) bu arada keske gusel burunlular olarak biaraya gelebilsek yaaaaa...:))
Ameliyat sonrası morluklardan kurtulmanın bı yolu olsa keske
Arkadaslar amelıyatttan cıkar cıkmaz yuzumuz morarıyormu hemen Arnica kremı sursek ıılesme surecı dahada hızlanır mı acaba?bı care bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?