fiyat hakkında ben bıkaçgun once uzunca yazmıştım:)fencer gırl de yazmıştı muhtemelen senın soruna yanıt vermıştık:)
3 hastahane secenegi sunuyo muhammet bey ethica, acıbadem, american fiyatlarıda 5000, 7000, 8000 ben ve bi çok kişi ethica da oldu. zaten kalacagın bı gece ıstersen kalmaya bilirsinde hastahanenın bi onemı yok ki ethicada gayet güzel bi hastahane muhammet beyın amelıyathane konforundada bi fark yok heryerdeki amelıyatı aynıymış onun için:) hastahaneler arası tek fark; amerıcan da buz maskesı varmış bunun içinde 8000 verılmez bende tum gece yuzume gozume buz koydum şişen moraran yine şişip morarıyo:) olmayanada hiç bişi olmuyo. en kötü örnek benım ama resmlerımı koyamadım o kadar kotuydum en ıyı ornekte fencer gırl(maşallah) kişiden kişiye degışen bişi morarma şişme. yani 5000 e ethica idealrevizyon hakkında hiç bi fikrim yok
Bi Muhammed beyin ne kadara burun ameliyatı yaptığını sormuştum.
diğeri de şu etin kemiğe yapışması,revizyon olayıyla ilgiliydi
hakikaten herşeyde bir hayır vardır. hayatımızın her evresınde bunu dıle getırıp sonrada oyle olduguna bı çok kez şahıt olduk mutlaka bu da onlardan bırı demek ki dogru zamanı bu degıl sonrası çok çok çok daha güzel olacak ve mevlam sabrınla senı dahada güçlendircek. muhammet beyi tanımış olmak ve sana en güzel açıklamayı yapabılecek doktoru bulmuş olmakta çok güzel. mevlam hayırlı uzun omurler versın yolunuzu tekrar kesistirşin. burnundakı sorunları hiç takma burnundan once gonlunun guzellıgıyle zaten yeterınce etkıleyebılıosndr ınsanları.
evet bende eskisine gore tabıkıde beğenıyorum;insan ıstıyor olmuşken tam olsun.bakalım hayırlısıyla iyi olcak diyelim.
ıhakikaten herşeyde bir hayır vardır. hayatımızın her evresınde bunu dıle getırıp sonrada oyle olduguna bı çok kez şahıt olduk mutlaka bu da onlardan bırı demek ki dogru zamanı bu degıl sonrası çok çok çok daha güzel olacak ve mevlam sabrınla senı dahada güçlendircek. muhammet beyi tanımış olmak ve sana en güzel açıklamayı yapabılecek doktoru bulmuş olmakta çok güzel. mevlam hayırlı uzun omurler versın yolunuzu tekrar kesistirşin. burnundakı sorunları hiç takma burnundan once gonlunun guzellıgıyle zaten yeterınce etkıleyebılıosndr ınsanları.
Guzelim ben sorunu yanitladim zaten bi onceki mesajimda...
medinealeynanur herşeyde bi hayır olduğuna çok inanırım bitanem, şuan yapabilirim diyen başka bi doktora kendini emanet etmediğin için o kadar mutlu oldum ki aslında... muhammet beyin dürüstlüğüne de hayran kalmamak elde değil...
sasortikalıııı seni de çok öslemişim beee, nerelerdesin..? bi geldim herkese laf yetiştirmişsin forumda, yaşam koçluğuna devaaaammm..:))
Ya niye göremiyorum anlamadımSormak istediğim şu.benim de burnum üçüncü ameliyatı geçirecek ve ben ikinci ameliyatımı bir sene önce olmuştum.Verimli bir ameliyat olması,ve burnumun düzeleceği bi ameliyat olması için ne kadar süre sonra ameliyat olmam gerekir acaba Muhammed beyin dedikleri ne yönde?Şimdi gideceğim doktorlar sırf para için,düzelmicek bi burnu ameliyat etmesinler oyüzden sordum da
Teknolog, mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamadım sana, tavsiyelerin için teşekkür ederim. ankarada oldugunu ben de görmüştüm sana ulaşıcaktım ilk sen davrandın:) doktor ankaraya gelirse fiyat farkı ne kadar oluyor bana yazarsan sevinirim. keşke ocak ayına paramı ayarlayabilseydim birlikte olurduk ameliyatı:) ben yaza doğru olucam kısmetse.. arkadaş olarak ekledim seni
yeni resimlerinsi merak ediorumm.. buarada siz rizelimisiniz??
bende rizeliyimm..memnunmusunuz nası hayal ettiginiz gibi oldumu yada sron olan bişeyler varmı burnunuzda???bence resimler güzel dogal durmuşş.ama morluklar gözde altlarında kalmış gibii o neden? bende kısmetse bu ay düşünüyorumm....muhammed beye.
kızlaaar galiba ben de ameliyat oluyorum şubatta.benim de coookk güzel burnum olcak,burun takıntılarım biticek muppmutluuu olucam ben de oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?