Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok teşekkür ederim bu bilgiler için

Oy canim benim insallah, o senon gonluyun guzelligi. Burda Bir dostluk bir arkadaslik olustu aramizda. Insallah dedigin gibi bir gun muhammet abiyle yolumuz kesisir, Allah hem ona hem bana omur verdigi surece bu insallah olcak. Tek tesellim gelecekte birgun benimde sizin gibi guzel bir buruna kavvusabilecek olmam. Artik teknolojinin ilerlemesi icin de dua eder oldum :). Rabbim dermansiz dert vermesin yeterki. Bazen bir bosluga dusup uzuldugum zaman, hemen gidip kuzucuklarima sariliyorum, ve onlarin saglikli oldugu icin rabbime dua ediyorum.. Sadece sabir, sabir, sabir...

evet bende eskisine gore tabıkıde beğenıyorum;insan ıstıyor olmuşken tam olsun.bakalım hayırlısıyla iyi olcak diyelim.

neden artık msj yazmıyorsunuz umay hanımm..sizle bizim yol göstericelerimisiniz..burnunuz yeni hali nasıl foto bekliyoruzz bizimle paylaşın lütfen..şişler indimii merak ediyorumm..yapı itabiriyle sizin eski burnnuzla benimki benziyo.. o yüzden merak ediyorum sizdeki gelişmerii..

ı

Bende merak edıyordum amelıyat oldunuz sanmıstım.Sevındım sızın adınıza dogru bı doktor bulmanın nekadar onemlı oldugunu tekrar anlamıs oluyoruz.ınsllah en kısa surede tedavın tamamlanır canım.

Guzelim ben sorunu yanitladim zaten bi onceki mesajimda...

Ya niye göremiyorum anlamadım Sormak istediğim şu.benim de burnum üçüncü ameliyatı geçirecek ve ben ikinci ameliyatımı bir sene önce olmuştum.Verimli bir ameliyat olması,ve burnumun düzeleceği bi ameliyat olması için ne kadar süre sonra ameliyat olmam gerekir acaba Muhammed beyin dedikleri ne yönde?Şimdi gideceğim doktorlar sırf para için,düzelmicek bi burnu ameliyat etmesinler oyüzden sordum da

medinealeynanur herşeyde bi hayır olduğuna çok inanırım bitanem, şuan yapabilirim diyen başka bi doktora kendini emanet etmediğin için o kadar mutlu oldum ki aslında... muhammet beyin dürüstlüğüne de hayran kalmamak elde değil...
sasortikalıııı seni de çok öslemişim beee, nerelerdesin..? bi geldim herkese laf yetiştirmişsin forumda, yaşam koçluğuna devaaaammm..:))

Teknolog, mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamadım sana, tavsiyelerin için teşekkür ederim. ankarada oldugunu ben de görmüştüm sana ulaşıcaktım ilk sen davrandın:) doktor ankaraya gelirse fiyat farkı ne kadar oluyor bana yazarsan sevinirim. keşke ocak ayına paramı ayarlayabilseydim birlikte olurduk ameliyatı:) ben yaza doğru olucam kısmetse.. arkadaş olarak ekledim seni

:)forum sayfası hep acık bende bebeeem:)ya ıpod dan yakalıyorum ya da pc başına her geçtım de dahıl oluyorum gundeme:)herkes amelıyat olsun, burnuylan mus mutlu gezsın istiyorum:)

Gulum benim, Muhammet abi sadece bana degil butun hastalarina ayni sekilde durust, ve acik sozludur, git bir gorus derim. Ben taa Hollandadan Turkiyeye geldimde cevabimi aldim. Bence en guzeli ara git gorus. Her burun derisi farkli, muane sonrasinda anlasiliyor..

canımmm ocakta ara dedi fiat farkı biraz fazla olacak ama biraz dedi......henüz aramadımm bende parayı denkleştirmeye çalışıyorumm..minumumdaki müktarı bir denkleştirsemm:))) gerisi gelecekk.....ondan sonra rayayım diyorumm ne kadar fark var bende bilmiyorum inan...ama bilgin olurr araryıp sorup yazarımm.....sevgilerr.....

yeni resimlerinsi merak ediorumm.. buarada siz rizelimisiniz??

sasortikolalı da ıyı olmuş:):) evet rizeliyim:)yeni adam gibi resmim yok ama koyarım senın ıçın gunluk takıp fotolarımdan:)estıkce yandan ıkı resm cekıom kenara koyuyom neka degıştı dıe gormek ıcın:)eklıom şimdik.sen nerelısın?

kızlaaar galiba ben de ameliyat oluyorum şubatta.benim de coookk güzel burnum olcak,burun takıntılarım biticek muppmutluuu olucam ben de oleyyy

bende rizeliyimm..memnunmusunuz nası hayal ettiginiz gibi oldumu yada sron olan bişeyler varmı burnunuzda???bence resimler güzel dogal durmuşş.ama morluklar gözde altlarında kalmış gibii o neden? bende kısmetse bu ay düşünüyorumm....muhammed beye.

neden daha önce amelıyat olmamışım diye vahlanmamın dişinda vahlık bi hale hiç girmedim:)solunumsal sorunum yok. estetıkselde gorundugu gibi ben çok memnunum. kaykay gibi mınıcık burunları zaten begenmezdım, dogal olması tek istegımdı. kaş aramın oyuk olmamasına ragmen bu sonuç olabılecegının en ıyı sonucu. muhammet bey konusundada kesınlıkle çok ıyı bir doktor ve karakter...benım ıyıleşme surecım herkesden cok daha agır ılerledı genel morlugum 20gunden sonra gectı. ben fazla morarıp şişen bir hasta oldum benım gıbı başka da gormedım. gözumdekı morluklarda yavaş yavaş gecıcek sanırım.

benim de bugün itibariyle 10. günüm doldu ve alçı ile birlikte dikişler alındı. sasortikalıcıım ben de bir nevi sen oldum. göz altlarımda hala morluklar var ama sarımsı bir renk aldılar şimdi. senin 15. gün fotolarını gördüm ama morluklar geçmemişti galiba.benim artık bir parçam olan morluklarım da hemen hemen 15. güne kadar kalırlar diye düşünüyorum.senin tam olarak ne zaman geçmişti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…