Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben adanadan prof. dr. ahmet cemil dalaya ameliyat oldum. yarın alçım çıkacak, çok heyecanlıyım :))

Arkadaslar amelıyatımı oldum altıncı gunumdeyım hersey yolunda..amelıyat sonrası cok yuzum gozum cok morardı hatta gozumu bıle acamadım ama ıılesmesurecı cok hızlıgelısıyor suanda cok daha ıım.Agrım hıc olmadı suanda morluklarımın gecmesını beklıyorum.Annem hep yanımdaydıcok destek oldu.burnumda suanda alcı var ama uc kısmı genel olarak seklı fena gorunmuyo bu halınnı bıle begendım dıyebılırım.Arkdaslar amelıyat zahmetlı ama cekılmeyecek gıbıde deıl sonucta agrınız olmuyor sadece yuzunuz cok morarıyo cevrrenızdekı ınsalanlar bıraz tedırgın oluyor o kadar agrınız olmayacagını soyleyebılırım..morlulukların gecmesı ıcınde sabır gerekıyor.Amelıyat cok kolay dıyemem ama zorluguda soyledıgım gıbı morluklar..bazı bunyeler daha az morarabılıyormus ama bence bu bır ıstısta morarıp sısmeyı goze alarak gırın amalıyata..altı gundur evdeyım ve coook sıkıldım alcım cıksın sınameya gıdıcem gezmeyı ozledım:)Doktoruma guvenıyodum pısman olmadım halımden memnunum Muhammet beyı tavsıye ederım işini biliyor.Gercekten doktorunuza guvenıyosanız ıcınız cok rahat oluyo..Amelıyat olan arkadaslara acıl sıfalar dılıyorum..

yaa niye amelıyat olan yok:) emınım çok var, muhammet bey çok yogun ama forumdan mutluluga erışen insanlar neden burda yok:) yeni burundaşlar istiyorum:)

ben olcam yeni burundaşın kısmetse canımm.5 martta bi aksilik cıkmazsa,anlaşırsak muhammet beyle..

heyecanlıyım.nası olcak bilmiyorum,kafamda cok sorular sorular

yauw ne sorusu bebem, at kendını bi sedyeye, al narkozunu, bu kadar:) benım tek korkum ya nefessel sorun yaşarsam dı:S o burna ben sonra dokunamam nasıl olcak falan derken...baktım tohtorum tamamdır, burdan nefese zıyan degıl, fayda gelır:)burna dokunamamak mı:S 1 hafta sonrasında eski burnumu unuttum, kendı burnum gıbıydı hersey:)

bır kbb cının estetık olarakta bu kadar ıyı sonuçlar cıkarması kesınlıkle buyuk nımet bızım için çunku burnun iç yapısını kbb cıden ıyı bilemez hiçbir plastık cerrah. görselini bilir ama sonrasında burundakı gelışmelerı hesap edemez. soruların olmusuzluklar yonunde olmasın, yenı burnuma nasıl saç yapıp, gezerım, derdın olsun sadece:)

DİŞÇİ KOLTUGUNDAN DAHA KORKUNÇ DEGIL, GÜZEL BİR BURNA GİDEN SEDYEYE YATMAK

walla yaa... ınanın ordakı acı kadar bıle acısı, sızısı yok:) kii ben dişciden de korkmam zaten:) ama acıo acımıo degıl dişcide:)

burun amelıyatının tek kotu yanı 3 gun boyunca 45 drc acıyla uyumaya çalışmaktır bence:)haa bide benım gibi fazla morarıp, şiştiysen sana bişi olmaz da etrafındakilerın bakışlarına uzulursun o kadar:)

geçmiş ve hayırlı olsun...

Bayanlar merhaba, bende bu yaz Muhammet hocaya ameliyat oldum Temmuz sonunda, hala eskisi gibi burnumu silmesemde, biryere çarpınca ( sert degil) ağrısada, yeni burnumla mutluyuz. Burnunum derisi kalın olduğu icin iyileşmem uzun sürdü, ama içten iyileşme, dista göze çarpan bisey yok, ama ben şişkinliği farkediyorum. Burnum gunden güne guzellesiyor. Cok sorunlu bir burnum yoktu esasında, gittim oturdum Muhammet hocanın karsına, sonra ameliyata karar verdik, izin aldım isten, gittim yattım ethicaya, girdik ameliyata, gözümü odada actım, hiç ağrım olmadı, sislik ve morluk olduğu sonraki hafta sadece.
Hoca bir kere güven dolu, güvenin, kesinlikle doğal bir burun yapar, fazlasını isteseniz bile size gidecek en doğal burnu yapar, ameliyat sonrası verdigi ilaçları kullanın, masajmis, deniz suyu vs imis bunlara gerek bile yok.
Bol bol buz koyun yüzünüze Morluklar hizlica gecer, bunu ihmal etmeyin, ilaclarinizi alin ve iyilesmeyi Bekleyin, endise edilecek hicbisey Yok, hocamiza guvenin, soracaklarının varsa ben buralardayim

Supeerrr... Fotografin war mi..? Biz de gorelim gusel burnunu...

Bu Pcd bulabildiğim en net resimler, ama bir araya getirmek için uğraştığım için kalitesi baya düştü, umarım yardımcı olur.
Ben fazlaca bir değişim olsun istemedim, yapılan değişiklikler fazlasıyla beni memnun etti, hiç anlaşılır bir hali yok, çok doğal, yakınlarım anlamıyorlar bile..

Eklentiler

• $resim.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 96

güle güle kullanın, çok doğal olmuş :)

Ufak ama gusel bi degisiklik olmusss... Cookk begendimmmm...

yaaaaa kızlar bi el atında bana casaret verinde ameliyat günümü alaıyımm.darlandımmm olsamda kurtulsam.. sıkıntısı cok be olmadan önce sanki atla deve..ama bitanede 3 yaşında kızım var. oda beni düşündürüyoo ameliyat olan burnuma tekme kafa el kol atar die korkuyorumm sonra var olandanda kötü olursa???????bide bana muhammed morarırsın demiştii burnumda çok iş var galibahadi bir cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…