yaaaaa kızlar bi el atında bana casaret verinde ameliyat günümü alaıyımm.darlandımmm olsamda kurtulsam.. sıkıntısı cok be olmadan önce sanki atla deve..ama bitanede 3 yaşında kızım var. oda beni düşündürüyoo ameliyat olan burnuma tekme kafa el kol atar die korkuyorumm sonra var olandanda kötü olursa???????bide bana muhammed morarırsın demiştii burnumda çok iş var galibahadi bir cesaret
kızlar allhaın izniyle bu cuma ameliyat olucam inşallh dua edin benim içinn iyi geçsin .yıllardır istdigim burna kavuşuyum helecanlanmaya başladım.....
hayırlı olsun canımmmm...biran önce kavuşursun umarım burnunaa.....
Amelıyatımı oldum.Amelıyat olan arkadaslara danısmak ıstıyorum.10.gunumdeyım ama gulemıyorum suanda yanı tam olarak dudaklarımı acamıyorum.Moralım bozuluyo bazı yazıları okudum gulus degısıyo eskı halı gıbı olmuyo dıye..Sizde aynı sorunu yasadınız mı?mesajımı cevaplayabılırsenız cok sevınıırm
aminnnnnnnnnnnnnnnn............ canım darısı başınaaa...
Amelıyatımı oldum.Amelıyat olan arkadaslara danısmak ıstıyorum.10.gunumdeyım ama gulemıyorum suanda yanı tam olarak dudaklarımı acamıyorum.Moralım bozuluyo bazı yazıları okudum gulus degısıyo eskı halı gıbı olmuyo dıye..Sizde aynı sorunu yasadınız mı?mesajımı cevaplayabılırsenız cok sevınıırm
Benim 15 gunluk fotolarimi gorduysen yuzum balon gibi sis yuzunden gulmek. Bi sure zor. 2.5 ay oldu simdi rahat gulebiliyorum. Burnun oturmasi uzun bi surec 3 aydan once yorum yapma ve yorumlari takma. 2.5 ay oldu ve o kadar cok degistiki burnum. 28 yillik burnumu ben ve cevremdeki kimse hatrlamiyo:) bu burun benimmis gibi kimse yadirgamiyo siman degisti diyen olmadi. Ben de 7 aylik olmayi bekliyorum. Bekleyelim gorelim:) senin de harika bir burnun var suan bunu bil3. Ay da burnunu ve resimlerini acayip seveceksin:)
Resimlerine baktım çok beğendim harika olmuş burnun. Ben önümüzdeki hafta ameliyata gireceğim, doktorumla planlama yapmadık o yüzden biraz tedirginim. Umarım benimki de sorunsuz güzel bir burun olur.
ARadan epeyi zaman geçti 3 ay olacak 10 gün sonra.. burnumdan memnunum ilgisine alakasına teşekkürler muhammet beyin.
ARadan epeyi zaman geçti 3 ay olacak 10 gün sonra.. burnumdan memnunum ilgisine alakasına teşekkürler muhammet beyin.
Geri sayım başladı acayip heyacan yaptımmm..cuma günüü ipsi dipsi cipsiiiiii...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?