Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

darlanma daaa aynen dedıgın gibi ol kurtul. süreci uzatma agrısı sızısı yok bunun garantısını verıom:) sonrası ıcınde kızın bu burnuna vuruyo mu şimdi? büyük halıyle darbe almadıysa burnumuz kuculunce mı kollayamıcaz:) ha bi de öyle çıt diye kırılcak bişi olmuyo burnunuz en ufak darbeyle elınıze düşcek gibi degil yani:)saglamlaşma evresınde uzerınde atel var zaten sonrasndada sıkı sıkı bandajlı oluyo yıne saglam da 10 gunu gectıkden sonra artık kaynamış oluyo ve el yabancının burnu gıbı gelmıo. en ufak dokunuşu tum yuzunuz de hıssedıosunuz ama çay dıe kırılcak bışı degıl. atel varken en şiş zamanalrında yuzumu kısmen yıkadıgım için musluk altında garıp sekıller alıodum bırden dan dıe burnumu musluga vurdum o an tum beynımde o vuruşu hissettm ama bişi olmadı.3. gunden sonra da gayet rahat yatıosun. ben gece dıkkat ederek fln yatmıorum. sılerkende çok kıbar degılım açıkcası:) korkulacak bişi yok yaniii. yaa ben iyi ki de çok kurcalamadan kafamda dondurmeden tamam deyıp olmuşum yoksa okudukca demek ınsanın kafası akrışıo gozunde buyudukce buyuyo.zaten cesaretlıyımdır ama bu amelıyatda ne olucam falan dıye de pek sorgulamadan gittim:)

kızlar allhaın izniyle bu cuma ameliyat olucam inşallh dua edin benim içinn iyi geçsin .yıllardır istdigim burna kavuşuyum helecanlanmaya başladım.....

Amelıyatımı oldum.Amelıyat olan arkadaslara danısmak ıstıyorum.10.gunumdeyım ama gulemıyorum suanda yanı tam olarak dudaklarımı acamıyorum.Moralım bozuluyo bazı yazıları okudum gulus degısıyo eskı halı gıbı olmuyo dıye..Sizde aynı sorunu yasadınız mı?mesajımı cevaplayabılırsenız cok sevınıırm

Normal canım, gülme zaten fazla mimik yapmaman daha iyi olur ilk 15 gün. Gülüş şeklin değişmez sadece burnun değiştiği için yüz ifadendeki değişiklik sana öyle gelebilir. Şu an çok erken yorumlar yapmak için en az bir ay beklemelisin canım. Geçmiş olsun

Canimcimmm ben de aynisini yasadim, sonucta eski gulusune kavusacaksin hic merak etme... Benim dudagimin ustu cok sistigi icin uzun bi sure gulerken ust dislerimi gorememistim ama zamanla duzeldi...

Benim 15 gunluk fotolarimi gorduysen yuzum balon gibi sis yuzunden gulmek. Bi sure zor. 2.5 ay oldu simdi rahat gulebiliyorum. Burnun oturmasi uzun bi surec 3 aydan once yorum yapma ve yorumlari takma. 2.5 ay oldu ve o kadar cok degistiki burnum. 28 yillik burnumu ben ve cevremdeki kimse hatrlamiyo:) bu burun benimmis gibi kimse yadirgamiyo siman degisti diyen olmadi. Ben de 7 aylik olmayi bekliyorum. Bekleyelim gorelim:) senin de harika bir burnun var suan bunu bil 3. Ay da burnunu ve resimlerini acayip seveceksin:)

Yorum yapan arkadaslara tesekkur ederım.İçime su serptınız.Aslında burnumum suankı halını bıle begenıyorum ama bırden gulemegecıgımı ve mımıklerımı kaybedıcem gıbı hıssettım.Gercekten hepınıze tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız..

kizlar merhaba ben cok kötüyüm yaa bundan iki sene önce ameliyat oldum burnumdan fatih dagdelene yurdisinda yasioruumm tabii doktorda adam gibi arastirmatimm tv lerde görünce dedim kesin cok yii bi doktordurr belkide öyledir ama benim burnum ic güzel olmadi kizlar ne nefes aliyorum yanimdaki insanlar bile diyoki tugcee niye sesleler cikariosun yane anlayinn artikk :) burnumun seklinide beyenmiyorum ucu cok sisik cok morelim bozukkk doktor arastiriorummm... 5000Euro isteyen doktorlar bile var ytlye cevirdinmi 10000 ytl yapio diosun kii sankiii ev alioosun ahhaha) ikince ameliyattt olucagi icin kizlarr acikcasiii cokkk arastiriorum ne yalan dr.muhammet beyy aklimaa iyi yatti yaptigi burunlari bi kisinin kini gördüm ve cok güzeldi sizin yorumlarinizida okudummm memnunusunuz görsellik olarakta saglik acisindan olarakdaa bakalim email attim umarim cvp gelirr fiyatt kaca yapioo acamaa revizyondaaa ikinceee ameliyataaa bilginizzz varmiiii..... sagolunu hepinizeee

merhaba kızlar ben de revizyon ameliyatı olmak istiyorum . fakat benim durumum biraz farklı burun ucu estetiği olucam burun deliklerimde asimetri de var yani biraz daha ince işlem gerkiyo gibi benim merak ettiğim ameliyat olan arkadaşlar muhammed bey burun delikllerini küçültüp şekil vermede nasıl böyle bir işlem yaptıran kimse varmı aranızda acaba ?Birde tasarım yapmıyormuş kendisi bu da ayrı bir risk tabi daha önceki hastalarının resimlerini gösteriyormuş galiba fikir olsun diye resimleri gösterirkende senin burnun şu burna benzer diye fikir veriyormu yoksa tamamen kısmete kalmış mı oluyor burnumuz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız ...

özelden mesaj yazamıyorum. kısaca çok memnunum, nefessel de görsel de hiçbir sorunum yok. burnumu seviyorum:)gözünüz kapalı korkmadan bu amelıyatı olun derım

kızlar ben işe girdiğim için uzun zamandır giremedim farkındayım, neler oldu forumda bilmiyorum şimdi resimlerime soru gelmiş o yuzden öğlen arası yazayım dedim ama inanın akşam eve gittiğimde bilgisayarı açmak zor geliyor butun gun bilgisayar başında olunca dinlemke istiyorum, gözdecim neyaptın oldun mu ameliyat seni çok merak ettim.?
benım burnum eskisine göre iyi delikler arasındakı fark azaldı. bi 8-9 ay geçsin inşallah ozaman daha guzel olur. hala sol burun deliğim tıkalı gıbı, bu alerjik olabilirmiş o yuzden bir damla verdi muhammet bey onu b,r ay kullanacam inşşallah nefes alabilirm ilerleyen zamanlarda, denize girersemde açılacağını soyledı dokktor bey ama bu yaz bıraz zor gıbı duruyor bu iş. bakalım artık yenı resim çekebilsem yukleyecektım ama resim bıle son zamanlarda çekmedim. çekersem yazmasamda resim yuklerım bi değişiklik olursada eklerım.
isteyen özelden msj atabilir çünkü onlar maile geliyor mailim hergün açık o yuzden daha rahat cevap verebilirim. ama foruma pek giremiyor artık.
kendize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…