aaaaa as kalmış, inşallah herşey istediğin gibi olur, çabucak iyileşir aramız dönersinnnn...
inşallahhhhhhhhhhh......... kızlar neler almayılım yanıma tavsiyelerini bekliyorumm.. başatna sona anlatında hazırlıklı gidiyimmm...
saolun kızlar.. şaka gibi yaaa cuma gününden sonra herşey degişicek aynada yeni bir ben inşallah güzel olurda bugünümü aramam..sonra bende burdan burun ameliyatı olacaklra yardımcı olurum moral veriirim... kızlar burdaki dayanışma olmasa asla karar veremezdim muhammed beye aklımda hep emre ilhan vardı ardık muhammed bey var kısmet nasip onaymışş.. hayırlısı allahtan ....bende acıbademden kızlarr...sonra orta biyerlerde buluşucazz kadeh kaldırıcaz (kahve yanii) bize diicezz...
inşallah...bende önü acık dugmelı seyler kullandım bı sure...bide sıvı tüketimi için pipet al yanına oka
ebet don var, sütyen yok. küpe, toka yok.hımm süpermiş pipettt oka canım saol. nedi cem donlamı gircez hahhahaah ameliyata hıhıhahha
ebet don var, sütyen yok. küpe, toka yok.
donmu alemsiniz kızlarr paçalı donmuuu
evet regliinin birinci günü olmasın dedi muhammed bey ben zati ayarlamıştım... bide onlamı ugraşıcaz orda...uuuuuyyyyyyyyy kaldı bi perşembe wuuuuuuuuuuu başka ameliyat olan yokmu cuma günüü??????????
oje neden yok........?
kızlarrrrr... yarın ameliyat oluyorummmmmmmmmmmm... ve çok ve çokkk tırsıyorummmm((((((((( biri bana sakinleştirici sözler enjekte etsin plissssss...............
merhaba kızlar ben de revizyon ameliyatı olmak istiyorum . fakat benim durumum biraz farklı burun ucu estetiği olucam burun deliklerimde asimetri de var yani biraz daha ince işlem gerkiyo gibi benim merak ettiğim ameliyat olan arkadaşlar muhammed bey burun delikllerini küçültüp şekil vermede nasıl böyle bir işlem yaptıran kimse varmı aranızda acaba ?Birde tasarım yapmıyormuş kendisi bu da ayrı bir risk tabi daha önceki hastalarının resimlerini gösteriyormuş galiba fikir olsun diye resimleri gösterirkende senin burnun şu burna benzer diye fikir veriyormu yoksa tamamen kısmete kalmış mı oluyor burnumuzbu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız ...
ayy ne güzel...bi burnum daha olsa da amelıyat olsam:))çok eglencelı hayatımın en guzel uykularından bırıydıuyanınca sakın olursan zonklaman bıle olmaz.3 gun sonrasında tum ruya bıter ve en gusel burun benım burnum nıhahaha deyıpd eyıp gezın gariii :
umarım bu sölediklerinii an be an yaşarımm :)))))) cesaretlendirdin doğrusu sağol canım benim.. en iyisi güler oynaya girmek ameliyata.. son saatlerim. ve bıçak kemiğe dayanmak üzereee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?