Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

inşallahhhhhhhhhhh......... kızlar neler almayılım yanıma tavsiyelerini bekliyorumm.. başatna sona anlatında hazırlıklı gidiyimmm...

kuzum sadece boğazından dar geçicek pijama alma, ben geniş yakalı t-shirt ve üstüne kapşonlu sweatshirt almıştım ama oda o kadar sıcaktı ki onu bile geri çıkartıcaktım:))) onun dışında hiçbişeye ihtiyacın olmıcak zaten... yine sormak istediğin şeyler olursa buralardayımmmmm..:)))

fencergirl haklı hatta varsa fermuarlı seyler goturmen de cok rahatolur. zaten hakkaten hastane cok sıcak oluyor.cokbirşey doldurmanıza da inanın hiç gerekyok .hemen evinize döneceksiniz bosuna agırlık yapmayın.

saolun kızlar.. şaka gibi yaaa cuma gününden sonra herşey degişicek aynada yeni bir ben inşallah güzel olurda bugünümü aramam..sonra bende burdan burun ameliyatı olacaklra yardımcı olurum moral veriirim... kızlar burdaki dayanışma olmasa asla karar veremezdim muhammed beye aklımda hep emre ilhan vardı ardık muhammed bey var kısmet nasip onaymışş.. hayırlısı allahtan ....bende acıbademden kızlarr...sonra orta biyerlerde buluşucazz kadeh kaldırıcaz (kahve yanii) bize diicezz...

inşallah...bende önü acık dugmelı seyler kullandım bı sure...bide sıvı tüketimi için pipet al yanına oka

donmu alemsiniz kızlarr paçalı donmuuu

Walla ben bi donla yetinmedim, cift donla girdim:) reglimin 2. Gunuydu ameliyat gunum. iki saat yatalak kalicam, tedbir alim dedim. Saglam olsun diye boxer falan giydim ama ameliyat aninda fazla kanama olmasin diyemi bisi yapiyolar yada narkoz mu kani kesiyo bilmiyorum. reglm bitti ogun, bir dahada olmadim gibi bisi... Bu durumda ameliyat olacaklarda bunu bilsin:)

evet regliinin birinci günü olmasın dedi muhammed bey ben zati ayarlamıştım... bide onlamı ugraşıcaz orda...uuuuuyyyyyyyyy kaldı bi perşembe wuuuuuuuuuuu başka ameliyat olan yokmu cuma günüü??????????

ojede yoookkkk...:))anadan nası doğduysan ööle girecen işte ameliyata..:)))) herşey o kadar çabuk geçicek ki herkesin dediği gibi bu muymuş ya diceksin...

evet regliinin birinci günü olmasın dedi muhammed bey ben zati ayarlamıştım... bide onlamı ugraşıcaz orda...uuuuuyyyyyyyyy kaldı bi perşembe wuuuuuuuuuuu başka ameliyat olan yokmu cuma günüü??????????

ay hadi hayırlısı zeynepsu darısı bize inşallah ne güzel az kaldı ameliyatına inşallah istediğin gibi olur herşey:)

kızlarrrrr... yarın ameliyat oluyorummmmmmmmmmmm... ve çok ve çokkk tırsıyorummmm ((((((((( biri bana sakinleştirici sözler enjekte etsin plissssss...............

kızlarrrrr... yarın ameliyat oluyorummmmmmmmmmmm... ve çok ve çokkk tırsıyorummmm ((((((((( biri bana sakinleştirici sözler enjekte etsin plissssss...............

ayy ne güzel...bi burnum daha olsa da amelıyat olsam:))çok eglencelı hayatımın en guzel uykularından bırıydı uyanınca sakın olursan zonklaman bıle olmaz.3 gun sonrasında tum ruya bıter ve en gusel burun benım burnum nıhahaha deyıpd eyıp gezın gariii:

evet kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yazsın.çok önemli benim içinde.ben ameliyat günü aldım ama uzaktayım hala görüşemedim kendisiyle.ameliyat olanlar yardımcı olsun lütfen.

umarım bu sölediklerinii an be an yaşarımm :)))))) cesaretlendirdin doğrusu sağol canım benim.. en iyisi güler oynaya girmek ameliyata.. son saatlerim. ve bıçak kemiğe dayanmak üzereee :)

umarım bu sölediklerinii an be an yaşarımm :)))))) cesaretlendirdin doğrusu sağol canım benim.. en iyisi güler oynaya girmek ameliyata.. son saatlerim. ve bıçak kemiğe dayanmak üzereee :)

kesınlıkle!!! amelıyata gidişin tadını çıkar. gule oynaya gitmemek için bi sebep yok. eglene eglene git walla narkoz super bişii bildigin uçuş halii uyku falan bunu anlatan bişi degil:)dunyadan kopup tekrar gelme halı super walla:):)ve uyandıgında agrı sızı yok emın ol.hadı allaha emanet, muhammet beyede allah yardım etsın. güzel burun listesine bi burun daha ekleyı versın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…