Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aynı canım o eşitsizlk devam ediyo ama eski burun fotoğraflarımı yakından inceledim asistandan isteyip eskidende byleymiş ama ucu düşük olduğu için kanatları göremiomuşum. o nolcak bi fikrim yok açıkçası bayada rahatsz edio beni ama benm düşük olan tarafım cok şiş 6 ay geçsinde bakalım nolcak

ya benim de sis olmayan taraf dusuk.epey sis olan taraf daha yukarda. noolcak bilmiyorum ben de ama seviyorum burnumu :)

Arkadaşlar sarışın bir bayan vardı muhammet beye ameliyat olan böyle bulmak çok zor ama kullanıcı adı neydi acaba çok başarılı bir ameliyat geçirmişti pilatin sarı değildi ama koyu sarı saçlı

Cvp icin tesekkur ederim sen ne zaman ameliyat olmayı dusunuyorum?

Muhammet bey ne diyor peki bu duruma? Bi cok hastasi böyle seylerden sikayetci...artik korkmaya basladim

muhtemelen gökçeden bahsediyosun. lindysalon mu neydi nicki tam hatırlamıyorum.eğer ondan bahsediyorsan.
dilegin burnu da çok başarılı o da sarışın güzellerimizden dilekege

Canim sen ceylanimi diyorsun almanyadan olan??

Merhaba,

14 mart benimde ameliyatim var:)

Herkese merhabalar bende Muhammet Bey'de 4 sene burun ameliyati oldum merak ettiginiz sormak isyediginiz seyler olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Ameliyattan onceki ve sonraki halimi albumumde gorebilirsiniz :)))

Muhammet bey ne diyor peki bu duruma? Bi cok hastasi böyle seylerden sikayetci...artik korkmaya basladim
şişlikler geçsin dedi ama onun dmesine bsey kalmadan ben zaten onceden olan bısey oldugunu farkettm sadece düzeltilebilrmi onu sormadım nısanda kontrole gdnce detaylı knsmak ıstıorm acıkcası ben sevıorm burnumu zaten ıyıce ıncele burnunu alttan yanlardan mesela benm dusuk tarafmın etıde daha kalınmıs eskıden onuda sanradan farkettm ucu okadr uzundukı farkedemıomusm bazı seyler Allah vergisi anlayacagn dktrla alakası yok

Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda ameliyat olmuş olan arkadaşların acil yardımlarına ihtiiyacım var.
Yaklaşık 3,5 ay önce ameliyat oldum. Burnum böyle taş gibi, üst dudağım hala tam olarak yukarı gitmiyo, güldüğüm zaman sadece yarsı gidiyo.
Eskiden güldüğümde sadece üst dişlerim gözükürdü şimdi ise alt dişler ve düst dişlerinmin % 30 u gözüküyor.
Mimik yaparkende burnum kasıyo, kemiklere dokunuorum ve dokunmadan bile sertliğini mimik yaparken hissediyorum.
Çok sert, gergin, burnumu taş gibi sert hissediyorum.
Sizce bu normal mi? Geçicek mi? Sizde böyle bir şey oldu mu?

aksama türkiyeye ucuyorum pazartesi muhammet bey de randevum var muayne icin ufff simdiden heyecanliyim insallah icime siner ve tam kararimi veririm artik doktor arastirmaktan bikmis durumdayim

chıllen bende bugün ameliyat olmadan önceki son muayeneme gidiyorum 6 gb ordayım sen kaçta orada olacaksın belki karşılaşırız

Merhaba,

14 mart benimde ameliyatim var:)

bugün muhammed beyle görüşmem var sormayı düşünüyorum sekreter 14 martta ameliyatları var biri sensin o zaman benim sanırım 21 marta yani ilk aldığım tarihe kalır hakkımızdan hayırlısı

bende 21 martta ameliyat oluyorum canım bugünde görüşmeye gidiyorum..morarma ,şişme vs olacak ilk 3 gün zor geçer bünyeye göre değişiyormuş ama ağrı çok olmuyor morarma ve şişmede ağrı yapmıyor diyorlar görsel olarak ağır bir vaka gözüküyor ben bir çok dr inceledim ama muhammed beye karar verdim neden bilmiyorum içime siniyor yaptığı burunlar kişiye göre değişiyor ve mesele bazı doktorlar gb herkese aynı burun yapmıyor dikkatimi çekenleri söylüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…