canim ben bayadir egerek yikiyorum bisey olmaz ya iki ay oldu burunlarimiz saglam :)) merak etme. o gozluk izi dedigin de sislikten oturu oyle duruyo olabilir. senin esitsizlik vardi kanatlarda o ne durumda? benim de suan onden oyle ama sislikten boyle gorunuyo yani.
aynı canım o eşitsizlk devam ediyo ama eski burun fotoğraflarımı yakından inceledim asistandan isteyip eskidende byleymiş ama ucu düşük olduğu için kanatları göremiomuşum. o nolcak bi fikrim yok açıkçası bayada rahatsz edio beni ama benm düşük olan tarafım cok şiş 6 ay geçsinde bakalım nolcak
Slm canım uçuş 7 ile 10 gün yasak ama sen yinede konuşameliyattan 2 hafta sonra uçağa binebilirmiyim acaba??/
Cvp icin tesekkur ederim sen ne zaman ameliyat olmayı dusunuyorum?Slm ahsensen ameliyat kişiden kişiye değişir senin derinin durumuna bağlı biz ne desek boş elbette şişme ve Morarma olacaktır herkezde olduğu gibi her güzelliğin bir bedeli var evt iki hafta sonra ucabilirsin sanırım benimde yaşına girmek üzere kızım var eğer ameliyat istıyorsak sonuçlarına katlanacağız korkacak bir durum yok bu 2. Ameliyatım olacak rahat olmalısın
aynı canım o eşitsizlk devam ediyo ama eski burun fotoğraflarımı yakından inceledim asistandan isteyip eskidende byleymiş ama ucu düşük olduğu için kanatları göremiomuşum. o nolcak bi fikrim yok açıkçası bayada rahatsz edio beni ama benm düşük olan tarafım cok şiş 6 ay geçsinde bakalım nolcak
Arkadaşlar sarışın bir bayan vardı muhammet beye ameliyat olan böyle bulmak çok zor ama kullanıcı adı neydi acaba çok başarılı bir ameliyat geçirmişti pilatin sarı değildi ama koyu sarı saçlı
Arkadaşlar sarışın bir bayan vardı muhammet beye ameliyat olan böyle bulmak çok zor ama kullanıcı adı neydi acaba çok başarılı bir ameliyat geçirmişti pilatin sarı değildi ama koyu sarı saçlı
ben aslında 14ne çekmek istiyorum iş yerime henüz ameliyatı demedim pazartesi görüşmem muhammet beyle ondan sonra netlik kazandırcam ama şuan 21 mart bi süpriz yapıp eğer o gün ameliyat yoksa geri çekiyim diyorum ben istanbuldayım canım sıkıntım yok çok yakınım
şişlikler geçsin dedi ama onun dmesine bsey kalmadan ben zaten onceden olan bısey oldugunu farkettm sadece düzeltilebilrmi onu sormadım nısanda kontrole gdnce detaylı knsmak ıstıorm acıkcası ben sevıorm burnumu zaten ıyıce ıncele burnunu alttan yanlardan mesela benm dusuk tarafmın etıde daha kalınmıs eskıden onuda sanradan farkettm ucu okadr uzundukı farkedemıomusm bazı seyler Allah vergisi anlayacagn dktrla alakası yokMuhammet bey ne diyor peki bu duruma? Bi cok hastasi böyle seylerden sikayetci...artik korkmaya basladim
Rica ederim Mart 18 cnm
aksama türkiyeye ucuyorum pazartesi muhammet bey de randevum var muayne icinufff simdiden heyecanliyim insallah icime siner ve tam kararimi veririm artik doktor arastirmaktan bikmis durumdayim
Merhaba,
14 mart benimde ameliyatim var:)
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum,
burun estetiği olmaya karar verdim ama hangi doktora ameliyat olsam karar veremedim,
muhammet dilbere ameliyat olan arkadaşlardan resim eklemelerini rica etsem,
28 marta randevu aldım görüşmeye gidicem muhammet beyle
ama ameliyat sonrasından korkuyorum biraz, çok morarır mıyım şişermiyim ince derili gibiyim ama bilemedim,
görüş ve yardım lütfeeenn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?