Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy arzum sen bitanesin ya , bende göz kapağı estetiğimde çok morarırsam naparım nasıl geçiririm diye düşünüyodum, bu süper oldu benim için..

ayy arzum sen bitanesin ya , bende göz kapağı estetiğimde çok morarırsam naparım nasıl geçiririm diye düşünüyodum, bu süper oldu benim için..
Üst gözkapagındanmı ameliyat olacaksın? Yani fazlalıklar gidecekmi ?
Bende burun ameliyatı olacağım,3. Kez.. Göz kapak dış yan kısımdanda çekme yapacak doktorum. Göz dış kenarlar hafif aşşagıya düşük,çekik olacak inşallah :) saçlı deride dikiş olacak..

Kızlar burun ucu ne zaman yumuşuyor? Daha 1 ay oldu gerçi de şu üst dudağımın orta kısmı burnum aşağı gelmediği için sürekli kabuk kabuk. Ruj fln pütürcük oluo.

Canim 2 ay olacak benim 2 gun sonra benimde daha kesi yeri asagiya inmedi ust didagimi fazla hareket ettiremiyorum ama hepsi gececek

Ben de muammet beyle emre ilhan arasinda kaldim.... yaaa offf.... aslinda emre bey den ameliyat tarihi aldim.... sizin yazdiklarinizi okudukca... muammet beye mi gitsem diyorum?

Son düzenleme:
Ben de muammet beyle emre ilhan arasinda kaldim.... yaaa offf.... aslinda emre bey den ameliyat tarihi aldim.... sizin yazdiklarinizi okudukca... muammet beye mi gitsem diyorum?

Istersen birde muhammet beylede gorus hangi doktor icine sinerse ona ameliyat olursun canim

selam canim bende iki doktor arasinda kararsiz kalmisdim ikisindede randevu aldim sadece görüsmeye gittim hemde almanyadan sonunda muhammet beye karar verdim gercekten insana cok güven veriyor vede ilgileniyor bence ikisiylede görüsmen iyi olur en azindan fikir edinmis olursun

Hayırlı olsun :)

Ya benim bi sorum var....acaba burun kemigini (parmaginizi yanaginiza koyun, burnunuza dogru kaydirin, ilk hissettiginiz bölge) daraltilmasi mümkünmü? benim bildigim mümkün fakat kirilmasi gerekiyor galiba...muhammet bey hic böyle bi ameliyat yaptimi? bir bilginiz varmi? veya ameliyat olan arkadaslar, sizde hic bu bölge daraltildimi?

günaydın kızlar nasılsınız

eczaneden arnica krem olarak istettim yalnız arnica jel gelmiş yinede kullandım farkı nedir yoksa tekrar siparişmi vereyim

Cnm bende revizyon olacağım 18 Mart'ta sigorta yokmuş geçmiyormuş özelmiş bana tlf da öyle söylediler Bilgin'e tlf et sor istersen

ameliya bugün ameliyata girecekti formda uğramadı ne yaptı acaba bugün hastaneye kan vermeye gideceğim adını bilseydim uğrardım yanına hangi hastanede ethicadamı acaba

günaydın kızlar nasılsınız

eczaneden arnica krem olarak istettim yalnız arnica jel gelmiş yinede kullandım farkı nedir yoksa tekrar siparişmi vereyim

selam canim ben krem olani aldim kremin daha yogun oldugunu söylediler ama yinede sen bilirsin

Kremi tam olarak nereye surucez? Yanaklarimizami? Bana göz altina kesinlikle surulmicek dediler eczanede

onu tam olarak bilmiyorum canim benim ameliyatim kismetse augustosda yurdisinda yasadigim icin gecen hafta türkiyedeyken aldim kremi .Tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…